Temple Quest Spinfinty

Temple Quest Spinfinity: slot van Big Time Gaming [review]

Temple Quest Spinfinity is een geweldige gokkast van Big Time Gaming! Bij deze mooie slot geen MegaWays systeem, maar 40 winlijnen en symbolen die zo groot zijn als 16 vakjes, of nog groter in de bonusgame!

Met een uitbetalingspercentage van 96,17% en zoveel moois kan dit haast niet mis gaan! Lees snel verder om er achter te komen wat je allemaal met deze toffe Temple Quest kunt doen!

Temple Quest Spinfinty

Temple Quest Spinfinity

Temple Quest Spinfinity
Onetime's oordeel
3/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Big Time Gaming
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,10
Maximale inzet
€ 50
Big Time Gaming

Temple Quest is prachtig!

Wat als eerste opvalt aan Temple Quest Spinfinity, is de vormgeving. De kast zelf ziet er prachtig uit, maar ook aan de achtergrond is gedacht. Een mooie waterval en kraakhelder, kibbelend water.

Dit ziet er prachtig uit en je waant je zo terug in de tijd van de Maya’s. Heerlijk rustig, maar toch ook spannende geluidseffecten. De sfeer van een slot is erg bepalend voor de spelbeleving en dat doet Temple Quest perfect!

Deze gokkast is overigens geschikt voor elke gokker, met welk budget dan ook. Je kan namelijk je geluk al beproeven vanaf €0,10 per klik. Ben je een grove speler en wil je voor enorme uitbetalingen gaan? Klik dan een paar keer verder en speel voor €50 per spin!

Temple Quest Groot Symbool
Groot symbool

Enorme symbolen!

De gokkast heeft symbolen van Q tot en met A en een soort edelsteen, twee papegaaien en een soort masker, welke het meest oplevert. Maar het interessante van deze gokkast zijn de megasymbolen, die tot wel 16(!) symbolen groot kunnen worden. Deze symbolen zijn allemaal het zelfde en als je op de andere reels bijpassende symbolen hebt dan kun je flink binnenlopen.

Je kan deze trouwens op elke reel krijgen. Naast de standaard symbolen heb je ook een wild, wat altijd fijn is! Om het nog wat spannender te maken, is er ook nog een Mystery Symbol. Dit mega icoon kan veranderen in elk ander symbool, waaronder de scatters voor de free spins!

Met de Temple Quest Spinfinity kun je dus mooie winsten behalen als je de mega iconen weet te bemachtigen. Naast alle symbolen, is er ook een Free Spins mega icoon, als je deze op je scherm krijgt win je voor elk symbool 1 free spin. Dit kunnen er maximaal 9 zijn. Ik had in het begin al mazzel, waardoor het Mystery Symbol veranderde in het Free Spin symbool en ik al snel 9 free games kreeg!

Spinfinity Win
Groter symbool

Groot-groter-grootst bij de bonusgame

Als je naar de bonusgame gaat, gebeurt er iets speciaals. Je hebt namelijk alleen kleine symbolen op reel 1. De andere vier reels bestaan volledig uit megasymbolen. Die rollen door, dus het kan ook zijn dat je twee halve mega symbolen krijgt. Je hoeft in de eerste reel dus maar 1 gelijk symbool te krijgen voor een win.

Als het je lukt om alles het zelfde te krijgen, pak je dus op 40 lijnen een 5 of a kind! En ja, dat is binnenlopen. Het is trouwens ook mogelijk om de free spins opnieuw te triggeren door weer extra free spin symbolen te verzamelen. Zo kun je lekker door harken met deze bonusgame!

Eindoordeel Temple Quest Spinfinity

De Temple Quest Spinfinity is uitgegroeid tot een van mijn favoriete gokkasten van Big Time Gaming! Dit komt voornamelijk dankzij de mega symbolen en de prachtige uitstraling van deze online gokkast.

Aan alles heeft Big Time Gaming gedacht en dat is goed te zien. Omdat je van te voren niet weet welke grote symbolen er gaan vallen, blijft elke spin spannend.

Dankzij de bonusgame heb ik een leuke winst gemaakt op deze gokkast en dat is altijd mooi meegenomen! Ik ga Temple Quest Spinfinity zeker binnenkort nog een keer proberen.

on air