The Final Countdown Review

The Final Countdown: gokkast van BTG [review]

The Final Countdown is een online gokkast van Big Time Gaming. In dit ruimtegeweld dit keer geen MegaWays, maar 4.096 winlijnen en een maximaal uitbetalingspercentage van 96.65%, wat erg mooi is! En inderdaad, het nummer The Final Countdown komt zeker terug in deze slot! Wil je weten of je flink kunt winnen met deze gokkast? Lees dan snel de hele review!

The Final Countdown Review

The Final Countdown

The Final Countdown
Onetime's oordeel
4/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Big Time Gaming
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 20
Aantal winlijnen
4096
Big Time Gaming
Linked Reels
Final Countdown

Het basisspel van The Final Countdown

Laat ik maar gelijk met het minpuntje van deze gokkast beginnen, het geluid! Bij elke spin hoor je een zenuwachtig geluid en de kast zit vol met geluidseffecten. Mijn tip is dan ook om The Final Countdown niet op maximaal volume te spelen. Maar verder zit deze gokkast goed in elkaar!

De laagbetaalde symbolen bestaan uit 9 tot en met A, de hoger betaalde symbolen bestaan uit edelstenen, waarbij de paarse het meeste uitbetaald.

De hoogste uitbetaling die deze gokkast kan behalen is 36.000x! Daar wil ik wil een final countdown voor doen! De minimale inzet is €0,20 en de maximale inzet is €20.

Een mooie gokkast voor elk budget, met dus een maximale uitbetaling van €7.200 op de laagste inzet en €720.000 op de hoogste!

Bij elke spin heb je de mogelijkheid dat reels 2 tot en met 5 gekloond worden. Hierbij zijn minimaal twee en maximaal vier reels naast elkaar helemaal het zelfde.

Hierbij kun je grote hits maken, maar let er wel op dat de eerste reel ook moet aansluiten. Je kunt mooi vier dezelfde hebben, maar zonder geldige combinatie op reel 1 win je helemaal niks.

Daarnaast zitten er ook Clone Wilds in het spel. Deze wilds vergroten alle kanten op. Als je de Clone Wilds op 2 reels hebt, krijg je een wild van 4x. Is deze wild 3 reels groot, dan is de wild 27x.

Maar de mega uitbetaling zit op een enorm blok met wilds. Als reel 2 tot en met 5 volledig wild is, betaald deze 256(!) keer uit! Dat is echt enorm. Hopelijk heb je dan veel edelstenen op je eerste reel!

The Final Countdown Bonus
Bonus kiezen

De bonusgame

Ik kreeg de bonus op deze gokkast al vrij snel twee keer! Ik kreeg drie Final Countdown symbolen op een rijtje en mocht toen kiezen uit een van de twee bonusgames.

Je kunt voor de The Countdown bonus gaan of voor Heading to Venus. Ik koos eerst voor The Countdown en kreeg 8 free spins met een mogelijkheid tot een 256x wild. Bij Heading to Venus krijg je 15 free spins met een wild van 4x4, waarbij je maximaal 888x je inzet kunt winnen.

Bonus Final Countdown
Big Win

De free spins beginnen met een 4×4 wild, die zich ergens tussen reel 2 en reel 5 begeeft. Als je nog meer Final Countdown symbolen verzameld, dan openen deze en staat er een getal.

Links van je scherm begin je met 10 en elke keer telt dit getal af. Als je op 0 terecht komt, gaat je multiplier naar 27x! Ook krijg je dan weer extra free spins.

Als het je lukt om de countdown twee keer te voltooien, dan krijg je een enorme wild op reel 2 tot en met 5 van 256x(!). Dat betekent dus enorme uitbetalingen!

Wild 26
x26

Ongeveer 25 spin later kreeg ik weer een bonus en toen heb ik gekozen voor Heading for Venus. Deze 15 free spins lijken precies op het normale spel.

Af en toe komt er een Velocity wild voorbij, met een oplopende multiplier van minimaal 4 tot maximaal 888(!). Ook met deze bonus is veel geld te winnen, maar ik vind The Countdown toch net wat meer speciaal!

Eindoordeel The Final Countdown

Ik heb erg veel plezier gehad tijdens het spelen van The Final Countdown gokkast van Big Time Gaming. Het basisspel zit goed in elkaar en de gelinkte reels zijn leuk bedacht. Het geluid vind ik echter een klein minpuntje bij elke spin.

Deze gokkast mist overigens de optie om de bonus direct te kopen (zoals bij Extra Chilli), maar met zulke hoge uitbetalingen begrijp ik dat wel. De gokkast was mij erg goed gezind en ik heb een mooie winst gemaakt dankzij de bonusgames! Een mooie en nostalgische slot van Big Time Gaming! Ik ga The Final Countdown zeker nog een keertje spelen.

on air