Tic Tac Take

Tic Tac Take: Drie op een Rij = Prijs [slot review]

Ben jij bekend met het spelletje Tic Tac Toe (Boter, Kaas en Eieren)? En ben je er een beetje goed in? Dan is de nieuwe gokkast Tic Tac Take van Pragmatic Play zeker iets voor jou. Krijg jij drie op een rij voor de winst?

PNG@72X door DennMann
Tic Tac Take

Tic Tac Take

Tic Tac Take
Onetime's oordeel
4/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Pragmatic Play
Uitbetalingspercentage
94,57%
Max. vermenigvuldiger
5000
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 100

Voordelen

  • Verrassend concept
  • Fris uiterlijk

Nadelen

  • Lage RTP
  • Geen bonus buy meer mogelijk
Pragmatic Play 200X100
Tic Tac Take uitbetalingstabel
De uitbetalingen in Tic Tac Take

Het basisspel van Tic Tac Take

Als je Tic Tac Take voor het eerst opent, moet je wellicht eerst een beetje bekomen van alle neoneffecten. Deze gokkast ziet er uit als of hij uit Vegas komt, en dat is altijd goed!

Het basisspel van de gokkast is vrij eenvoudig. De slot heeft slechts 5 reels met 3 symbolen en in totaal 10 winlijnen. Dat maakt deze gokkast lekker simpel en ik hou daar wel van. Maar simpel betekent zeker niet slecht. Je kunt namelijk flink winnen met deze slot, want hij betaalt van links naar rechts én van rechts naar links.

Klinkt bekend? Dat kan kloppen, deze slot heeft wel iets weg van Starburst!

De gokkast heeft zes standaard symbolen, die verschillen in waarde. Het wild symbool is een ster en die vervangt elk symbool, behalve de O en X. Je kunt de wild op reel 2, 3 en 4 krijgen.

Het X en O symbool zijn speciaal op Tic Tac Take, daarmee kun je mooie respins winnen. Deze symbolen doen los van elkaar overigens niets, je moet echt drie op een rij zien te krijgen.

Drie op een rij, spinnen maar!

Zoals je hieronder kunt zien heb ik drie X’jes onder elkaar. Dat betekent dat de symbolen nu gaan veranderen in een wild symbool en ik een gratis respin krijg.

Bij de respin blijft de rol die wild is staan en draaien de andere symbolen eromheen. Lukt het je om tijdens deze respin nog een keer drie op een rij te krijgen? Dan krijg je weer een extra respin en blijven de wilds ook staan. In het beste geval is je hele middelste vak vol met wilds. Dan is het harken geblazen!

Je hoeft trouwens niet alleen maar drie op een rij horizontaal of verticaal te hebben. In de onderstaande spin had ik tweemaal drie op een rij. Lukt dit in één spin? Dan krijg je dus ook twee respins en maak je kans op nog meer geld.

Hoe meer combinaties, hoe meer respins. Zo kan het aantal respins oplopen tot 8 als je het hele vak vol wilds hebt!

Tic Tac Take drie op een rij
Drie op een rij is altijd feest
Tic Tac Take wilds
Drie wilds boven elkaar
Tic Tac Take Bonus Buy

Bonus buy!

Duurt het standaard spel je allemaal net iets te lang? Dan kun je ook direct de respin feature kopen. Deze kost 100x je huidige inzet, dus ga er voorzichtig mee om. Speel je normaal voor €1 per spin, dan kost dit je dus €100.

Ik heb in totaal tijdens het reviewen van Tic Tac Take 15 keer de respin feature gekocht. De eerste spins waren erg slecht en leverden slechts een paar euro op. Maar bij de zesde spin was het raak en won ik een mooie 625x mijn inzet! In totaal zette ik gemiddeld €100 per keer in en won ik €73 terug.

De volatiliteit van deze bonusgame is enorm hoog en er zijn zeker andere gokkasten van Pragmatic Play die je meer waar voor je geld bieden met de bonus buy. Deze bonus buy gaat namelijk net zo snel op als een mooi stuk siervuurwerk. Even aansteken, drie keer knipperen met je ogen en het is al weer weg. Het waren tien fantastische seconden...

Een groot voordeel van de feature is trouwens dat het niet uitmaakt welk symbool gebruikt wordt om drie op een rij te krijgen. Zodra de rest al wild is wordt de X of O ook automatisch wild. Bij het kopen van de feature krijg je minimaal één respin en maximaal acht respins.

Tic Tac Take wilds
Bij meerdere wilds wordt het pas echt feest

Spinwaarde en maximale winst

Heb jij na het zien van deze mooie klappers ook zoiets van 'ik wil deze gokkast gaan spelen?' Dat snappen wij helemaal! En het leuke is dat Tic Tac Take voor iedereen geschikt is. Je kunt namelijk al vanaf €0,10 op deze slot spelen. Voor dit bedrag speel je uiteraard ook op alle lijnen. De bonus buy is bij deze inzet slechts €10.

Kan het jou niet gek genoeg? Dan kun je tot €100 per klik inzetten. Voor de bonus buy neem je dan een kleine €10.000 mee 😉.

De maximale winst van Tic Tac Take lig top 2.200x en dat vind ik ergens wel jammer. Wanneer je boven dit bedrag uitkomt, stopt je spel namelijk direct. 2.200 keer je inzet is natuurlijk hartstikke mooi, maar rijk ga je er niet mee worden. De max win pak je overigens in 1 op de 2.133.333 spins.

Tic Tac Take Mega Win
Mega win!

RTP en volatiliteit

Dat deze kast enorm volatiel is blijkt al wel uit de bonus buys die ik heb gedaan, vandaar dat deze ook op 5/5 staat. Dat wil zeggen dat deze gokkast een grillig uitbetaalverloop kent. De ene keer win je helemaal niks en de andere keer kun je enorm veel en vaak winnen.

De RTP van de slot staat op 96,63%. Dit is zeker niet het hoogste percentage van alle Pragmatic Play gokkasten, maar is zeker niet slecht. Hij laat daarmee ook aardig wat slots achter zich! De RTP voor de bonus buy is overigens gelijk aan het basisspel.

Het oordeel van Onetime over Tic Tac Take

Tic Tac Take is een spannende gokkast, zeker omdat hij lekker snel gaat. Pas op dat je jezelf niet verliest in het kopen van de bonus game, want je saldo kan rap naar beneden gaan.

Verder is de gokkast vrij standaard, maar de drie op een rij feature is zeker uniek te noemen.

Een leuke gokkast om zo nu en dan weer even op te zoeken en daarom geven wij hem ook dit mooie cijfer!

on air