Twin Spinner Sizzling Hot Deluxe

Twin Spinner Sizzling Hot Deluxe: dubbel kans op hete prijzen

De naam Twin Spinner Sizzling Hot Deluxe verraadt het al een beetje: deze slot van Greentube werkt niet met één, maar met twee speelvelden tegelijkertijd. Je kunt zelf kiezen of je op één spel of op twee spellen tegelijkertijd de rollen laat draaien. Een heerlijk nostalgische slot in een modern jasje, met een extraatje.

Twin Spinner Sizzling Hot Deluxe

Twin Spinner Sizzling Hot Deluxe

Twin Spinner Sizzling Hot Deluxe
Onetime's oordeel
2,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Greentube
Uitbetalingspercentage
95,66%
Max. vermenigvuldiger
1000
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
10

Voordelen

  • Herkenbaar spel
  • Klassieker
  • Hoge RTP

Nadelen

  • Niet meer van deze tijd
  • Erg simpel spel
Greentube

De naam Twin Spinner Sizzling Hot Deluxe verraadt het al een beetje: deze slot van Greentube werkt niet met één, maar met twee speelvelden tegelijkertijd. Je kunt zelf kiezen of je op één spel of op twee spellen tegelijkertijd de rollen laat draaien.

Dit mechanisme zien we bij meerdere slots van Greentube. Dit is het broertje van Sizzling Hot Deluxe. Twin Spinner Sizzling Hot Deluxe slot heeft, net als zijn broertje, een iets minder nostalgisch uiterlijk, en dat, gecombineerd met het dubbele speelveld, maakt dit een welkome afwisseling in de wereld van klassieke slots.

Greentube staat bekend om de online versie van klassieke gokkasten. Met titels als Simply Wild en Random Runner VIP brengen ze een stukje nostalgie je woonkamer in.

Deze slot hoort ook zeker in dit rijtje thuis. Het bijzondere aan deze slot zijn de twee speelvelden. Hierdoor speel je niet op één set rollen, maar op twee sets rollen tegelijkertijd. Dat betekent elke beurt extra veel kans om te winnen! Je speelt Twin Spinner onder andere bij Holland Casino Online.

Twin Spinner Sizzling Hot Deluxe
Twin Spinner Sizzling Hot Deluxe slot

Hoe werkt Twin Spinner Sizzling Hot Deluxe?

Twin Spinner Sizzling Hot Deluxe heeft een eenvoudig spelverloop. De bedoeling is om zoveel mogelijk winnende combinaties te draaien op de winlijnen. Er zijn 5 winlijnen per speelveld. Als je op beide velden tegelijkertijd speelt, speel je dus per beurt met 10 winlijnen. Combinaties bestaan altijd uit drie dezelfde symbolen naast elkaar op de winlijn. Elk speelveld heeft 4 rollen en 3 rijen. Bovenaan de slot staat de uitbetalingstabel. Hier zie je precies hoeveel elke combinatie oplevert bij jouw inzet.

Tussen de uitbetalingstabellen staat een soort meter. Hierin stel je in hoe je je inzet verdeelt over het linker en rechter speelveld. Je kunt al spelen vanaf 5 cent per spin, dan speel je op 5 winlijnen en dus op één speelveld. Wil je beide speelvelden spelen, dan zul je minimaal 10 cent per spin in moeten zetten en de meter in het midden moet zetten. De maximale inzet per spin is €100. Die kun je op één speelveld spelen (links of rechts), of verdelen over beide.

Twin Spinner Sizzling Hot Deluxe uitbetalingen
Winnende combinaties op het linker speelveld

Klassieke symbolen

De symbolen van Twin Spinner Sizzling Hot Deluxe zullen voor de meeste spelers wel bekend zijn. Je speelt met sinaasappels, pruimen, kersen, citroenen, druiven, watermeloenen, 7's en sterren. Dit geeft de slot meteen de geweldige klassieke uitstraling. 

De ster is het scatter symbool en betaalt uit ook al staan ze niet op een winlijn

Als je de inzet hebt bepaald, kun je gaan spelen. Aan de hand van de meter bovenin bepaal je hoe je je inzet verdeelt: je kunt op een van de speelvelden spelen, of op beide tegelijk. Tussen beide speelvelden zitten geen verschillen.

Twin Spinner Sizzling Hot Deluxe heeft alleen een basisspel. Er is geen bonusfeature en de slot kent ook geen gokfunctie. Maar deze eenvoud is juist deel van de kracht van deze slot van Greentube.

Die eenvoud en nostalgie komt ook terug in het geluid, dat klinkt zoals een ouderwetse gokkast. Er zit geen muziekje onder, je hoort de 'rollen' draaien en een winst wordt gevierd met het geluid van een bel.

111 spins op Twin Spinner Sizzling Hot Deluxe

Uiteraard hebben we ook 111 spins gespeeld op Twin Spinner Sizzling Hot Deluxe. We starten op 5 cent, eerst op het linker speelveld en later op het rechter. Halverwege stappen we over op een inzet van 10 cent, waarbij we deze evenredig verdelen tussen de beide speelvelden.

We weten enkele winnende combinaties te maken, en ook krijgen we een paar keer meerdere scatters in beeld. Helaas blijven grote winsten uit, wat vooral komt omdat we geen combinaties van 4 of 5 dezelfde symbolen op een winlijn weten te krijgen. Daardoor eindigen we deze sessie met een verlies van €3,60.

Wel is het duidelijk dat er met wat meer geluk, leuke winsten te behalen zijn op deze slot.

Conclusie

Houd je wel van wat nostalgie en wil je in 1 spin dubbel zoveel plezier hebben? Dan is Twin Spinner Sizzling Hot Deluxe een goede slot voor jou. Het spelverloop is eenvoudig en de graphics zijn behoorlijk klassiek, net als het geluid.

Doordat je op twee speelvelden tegelijk kunt spelen, heeft deze slot toch dat beetje extra. Dat maakt deze slot de perfecte combinatie tussen nostalgie en modern.

on air