Untamed Bengal Tiger

Untamed Bengal Tiger: een online slot van Microgaming [review]

Untamed Bengal Tiger is een online slot van Microgaming uit de serie Untamed. 

Er zijn 243 verschillende winlijnen en deze online slot heeft een normale draaisnelheid. De inzetrange ligt tussen de €0,30 en €22,50 per draai. De achtergrondgeluiden zijn rustgevend en zeker niet vervelend. Ook is er een mogelijkheid om na elke wincombinatie te gokken.

Untamed Bengal Tiger

Untamed Bengal Tiger

Untamed Bengal Tiger
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Microgaming
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,30
Maximale inzet
€ 22,5
Aantal winlijnen
243
Microgaming Logo
Untamed Bengal Tiger
Uitbetalingstabel

Free spins en extra's in Untamed Bengal Tiger

Het hoofdscherm ziet er hetzelfde uit als bij de online slot Untamed Giant Panda, maar de free spins zijn toch wat anders.

Free Spins Untamed Bengal Tiger
Uitleg free spins

De free games

3, 4 of 5 scatter symbolen leveren je maar liefst 20 free spins op. Bij de online slot Untamed Giant Panda bleven de verkregen wild symbolen tijdens de free spins staan.

Dit is bij deze online slot niet het geval, maar er is wel iets anders speciaals. Krijg je namelijk een wild symbool boven aan de rij dan zal deze als het ware naar beneden schuiven na elke spin en dus steeds meer wild symbolen met zich mee brengen.

Krijg je echter een wild symbool helemaal onderaan tijdens de free spins dan heb je helaas pech, want deze feature werkt alleen van boven naar onder en niet andersom.

Collect A Wild Feature Untamed Bengal Tiger
Collect a Wild

Collect a Wild

Verder is er nog een extra feature waarbij je wild symbolen moet verzamelen. Krijg je tijdens het hoofdspel een wild symbool in een rij dan wordt er onder aan de rij een vakje ingevuld. Heb je 4 keer een wild symbool in dezelfde rij gekregen dan heb je prijs!

De volgende 4 spins zal de hele rij gevuld zijn met wild symbolen. Lukt het jou om meerdere rijen tegelijk gevuld te krijgen met wild symbolen dan kun je flink winnen!

Review online slot Untamed Bengal Tiger

Ook deze online slot is goed in de smaak gevallen bij mij. Toch vond ik de free spins van de online slot Untamed Giant Panda spannender. De extra feature die er tijdens het hoofdspel voor zorgt dat er een rij kan veranderen in wild symbolen is natuurlijk super.

Als echte slotliefhebber zie ik deze dingen natuurlijk erg graag. De achtergrondgeluiden bij deze online slot zijn ook prima in orde. Helaas is ook deze online gokkast niet voorzien van een leuk intro filmpje.

Untamed Bengal Tiger is een slot uit de Untamed serie. Benieuwd naar de andere slots? Lees de reviews:

Untamed Bengal Tiger is een slot uit de Untamed serie. Benieuwd naar de andere slots? Lees de reviews:

Spinnen op Untamed Bengal Tiger

Voor deze review zijn er een aantal spins gespeeld. Het duurde redelijk lang voordat ik de free spins kreeg, maar dit kan natuurlijk ook gewoon pech zijn.

Het uitbetalingspercentage bij deze online gokkast is 96.2% natuurlijk kun je dit niet uitrekenen als je slechts een aantal spins speelt. Als je een kleine sessie speelt en stopt nadat je de free spins hebt gekregen kun je een online slot best verslaan.

Hoe langer je speelt hoe groter de kans dat je geld verliest. Veel mensen denken ook tot als ze al 300 spins geen bonus hebben gekregen deze nu snel komt. Echte heeft een online gokkast geen geheugen en is het totaal random wanneer de free spins komen.

Mocht jij een big win hebben behaald, dan mag je dit altijd laten zien op het forum van OneTime.

on air