Who Wants To Be A Millionare Maingame

Who Wants To Be a Millionaire: slot van BTG [review]

Een hele mond vol, de Who Wants To Be a Millionaire slot. Je kent het vast nog wel, de Nederlandse variant van deze tv-show heette namelijk Weekend Miljonairs. In dit programma was het de bedoeling om multiple choice vragen goed te beantwoorden, zodat je uiteindelijk met een miljoen naar huis ging.

Deze leuke online gokkast is hier op gebaseerd en de geluiden en sfeer brengen je gelijk terug naar dit ooit zo populaire programma! Deze leuke gokkast van Big Time Gaming werkt volgens het speciale Megaways winlijnen stelsel, waardoor je van te voren nooit precies weet hoeveel winlijnen je hebt.

In totaal zijn er 117.649 manieren om te winnen en deze gokkast heeft een uitbetalingspercentage van 96,27%. Wil je weten of ik miljonair ben geworden? Lees dan snel verder!

Who Wants To Be A Millionare Maingame

Who Wants To Be a Millionaire

Who Wants To Be a Millionaire
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Big Time Gaming
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 10
Big Time Gaming

Het basisspel van de Who Wants To Be a Millionaire gokkast

De WWBTBAM gokkast is mooi vormgegeven en kent een minimale inzet van €0,20 en de maximale inzet is €10. Dit zorgt er dus voor elke gokker op deze gokkast terecht kan omdat je al vanaf een erg vriendelijke bedrag kunt spelen.

De grote spanning zit in het bonusspel, maar daar kom ik later op terug. In het basisspel zitten symbolen van 9 tot en met A en diverse soorten edelstenen.

De paarse diamanten leveren het meest op. Omdat je van te voren nooit weet hoeveel winlijnen je hebt, is het een erg spannende kast. Je hoopt namelijk altijd op zoveel mogelijk blokken in de eerste reels, zodat de kans om te winnen extra groot is.

De kast heeft naast de zes reels ook nog iets extra's, zoals veel Big Time Gaming kasten. Onderaan reel 2 tot en met 6 zijn namelijk nog extra symbolen, welke meehelpen om combinaties te maken.

Heb je een winnende combinatie gemaakt? Dan verdwijnen alle winnende symbolen en komen hier nieuwe voor in de plaats. Zo ontstaat er een reactie die in theorie altijd door kan blijven gaan. En dat is ook precies waar het grote geld in de bonusgame zit.

Who Wants To Be A Millionaire Bonusgame
Free spins

Het spel der spellen!

Het bonusspel van deze gokkast begint als je drie logo's in het spel krijgt te zien. Ik zal eerlijk zijn, dit duurt lang. Op een gegeven moment heb ik twee schermen met dit spel open gezet omdat ik het nogal lang vond duren. Maar als het dan toch lukt, dan mag je zelf in de stoel plaats nemen! (Helaas niet bij Robbert ten Brink).

Publiek Vragen Wwtbam

Je krijgt in totaal 12 “vragen” waarbij je moet kiezen tussen A, B of C. Als het je lukt om tot 12 te komen, dan krijg je 50(!) free spins, wat bij deze slot tot immense winsten kan leiden.

De tweede en zevende vraag fungeren als vangnet. Als je bijvoorbeeld de vijfde fout hebt, dan zak je terug naar 10 free spins. 7 vragen goed staat garant voor 20 spins. Op elk moment kun je kiezen om te stoppen en het aantal spins te nemen.

Bonusgame Who Wants To Be A Millionaire
Winsten uit freespins

Gelukkig heb je ook een aantal hulplijnen. Bij 50:50 vallen twee foutieve antwoorden af en heb je 50% kans om goed te gokken. Met Phone a Friend wordt een kennis gebeld en waarschijnlijk blijft het antwoord over.

En bij Ask the Audience worden de percentages getoond. Maar let er op, deze antwoorden kunnen ook helemaal verkeerd zijn! Het blijft immers gokken ;).

Eindoordeel Who Wants To Be a Millionaire gokkast

Helaas, ik ben geen miljonair geworden met deze leuke gokkast! Ik heb wel veel plezier gehad aan deze slot. Het basisspel is zoals veel andere Big Time Gaming gokkast na een tijdje toch wel een beetje saai.

De grootste spanning zit in het bonusspel en dat duurde erg lang voordat ik het kreeg. Bij veel slots van Big Time Gaming kun je gebruik maken van de Feature Drop en een bonus gelijk kopen. Dat had ook goed gepast bij deze gokkast.

Desalniettemin was het wel erg leuk om het bonusspel te ervaren. Helaas voor mij had ik er niet zo veel geluk mee. Big Time Gaming heeft met deze slot een mooi stuk nostalgie neergezet en ik zou zeker iedereen aanraden om deze gokkast te proberen!

on air