Wish upon a jackpot

Review: Wish Upon a Jackpot

Ik weet niet wat het is, maar zodra je de Wish Upon a Jackpot opent, ben je gelijk vrolijk. Deze prachtige gokkast heeft het allemaal: perfecte graphics, mooie geluiden, vier verschillende bonusgames en ook nog kans op een random extra bonus als Fairy Godmother voorbij komt vliegen.

In deze review lees je alles over de prachtige Wish Upon a Jackpot slot.

Wish upon a jackpot

Wish Upon a Jackpot

Wish Upon a Jackpot
Onetime's oordeel
4,4/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Blueprint
Uitbetalingspercentage
96,39%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 500
Aantal winlijnen
20
Blueprintlogo (1)

Winlijnen, RTP en aantal spins

Wish Upon a Jackpot heeft in totaal 20 winlijnen. Tijdens mijn 300 spins had ik helaas geen winnende sessie, maar het spelplezier van deze kast maakt dat meer dan goed. De minimum inzet is €0,20 en het maximum staat op €50 per spin.

Deze kast is dus echt voor iedereen geschikt, voor elk budget. Naast de standaard symbolen die de kast heeft is er uiteraard ook een wild symbool in de vorm van een kikker, uiteraard geheel in het sprookjesthema.

Naast het redelijk basic basisspel, heeft deze slot meerdere bonus features!

Fairy Godmother
Fair Godmother Spin

Fairy Godmother Spin

De Fairy Godmother Spin kan random verschijnen en je moet dan een magic orb kiezen. Hierbij kun je beloond worden met Pinoccio Wilds, Wild reels, Puss in Wilds, Fairytale Bonusgame of de Fairy Winspin.

Bij de een na laatste spin verscheen ze dan eindelijk, maar deze pakte helaas niet door en ze vloog weer weg. Persoonlijk vond ik dat erg jammer omdat ik er al 300 spins op zat te wachten!

Fairytale Bonus
Fairy Tale Bonus

Fairy Tale Bonus

Op reel 1, 3 en 5 heb je de kans dat het Fairy Tale Bonus boek verschijnt. Als deze op de drie reels zichtbaar worden, mag je een van de boeken kiezen. Achter elk boek zit een bonusgame verstopt. Uit alle spins heb ik drie verschillende bonusgames gekregen.

Jack and the Beanstalk

Na ongeveer 160 spins kreeg ik mijn eerste Fairy Tale bonus. Ik koos voor het meest linkerboek en kreeg the Jack and the Beanstalk bonus.

Hierbij is het de bedoeling om een magische boon te kiezen en zo de stappen naar boven te maken. Hoe meer stappen je zet, hoe hoger je initiële inzet wordt terugbetaald. Helaas kwam mijn poging niet verder en moest ik genoegen nemen met €4.00.

3 little pigs

Bij deze bonus gaan de varkentjes na elke free spin symbolen in wilds veranderen, waardoor je grote winsten kan behalen. De grote boze wolf probeert ze daarna weer weg te blazen!

Deze bonus heb ik één keer gehad en eerlijk is eerlijk; ik vond er niks aan. De wolf blies elke keer de wilds weg en ik won slechts 3x mijn inzet.

Rapunzel Free Spins

Deze feature heeft unlimited free spins, waarbij het de bedoeling is dat de prins de prinses gaat redden. Hoe hoger de prins klimt, des te hoger de multiplyer.

Echter is het in de speler zijn voordeel als de prins er langer over doet, omdat je dan meer kunt winnnen. In deze bonus pakte ik bijna 40x mijn inzet, een aardig resultaat.

Rumpelstilskin

De Rumpelstilskin bonus game geeft je de mogelijkheid om een contract te kiezen voor een geldprijs, of een random bonus te geven. Hij geeft maar een beperkt aantal contracten, dus kies verstandig!

Wish Upon a jackpot
Jack and the Beanstalk
Wish Upon a jackpot
Three little pigs
Repelsteeltje
Rumpelsiltskin

Totaaloordeel Wish Upon a jackpot

De Wish Upon a Jackpot gokkast heeft me 300 spins lang weten te boeien en dat lukt echt niet elke kast. Dit komt denk ik vooral omdat er zoveel verschillende soorten bonus games zijn.

Elke keer hoop je op een andere en dit is in mijn geval ook gelukt. Het enige jammere vond ik dat de Fairy Godmother Spin niet voorbij is gekomen en dat ik geen mooie winst heb gemaakt uiteraard. Hou je van sprookjes? Dan is de Wish Upon a Jackpot echt de online slot voor jou!

on air