Bijna Full Houser

Slingo Starburst: een klassieker in een bingo-jasje [review]

Starburst is een vast de meest populaire gokkasten, inmiddels al jaren lang. Het is een bijzondere gokkast, eentje zonder bonusgame. Maar toch heeft deze slot iets dat hem een hoop aantrekkingskracht geeft. Dat is ook de reden waarom deze slot een eigen Slingo variant heeft. Niet geheel toevallig Slingo Starburst genoemd!

Wie kent ‘em niet: Starburst. Deze slot werd in 2012 uitgebracht door NetEnt en is het allergrootste succesnummer ooit op slot-gebied.

Naast dat er al tientallen Starburst-klonen zijn uitgebracht, is er ook een Slingo variant, ontwikkeld door Slingo Originals. Starburst Slingo is een combinatie tussen bingo en slots. Bekijk de uitleg en review in onderstaand artikel!

PNG@72X door DennMann
Bijna Full Houser

Slingo Starburst

Slingo Starburst
Onetime's oordeel
4/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Slingo Originals
Uitbetalingspercentage
96,66%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,10
Maximale inzet
€ 100
Slingo Originals 300X160
Slingo Winlijnen 1024X597
Hoe meer volle rijen, des te meer kans om iets te winnen

Hoe werkt Slingo Starburst?

Slingo spellen zijn er al weer een aantal jaar. Dit woord is samengesteld uit het woord “slot” en “bingo”. Je krijgt dus een bingospel in de vorm van een gokkast. Prima toch?

Bij Slingo Starburst krijg je tien ronden lang vijf getallen te zien. Deze vijf getallen worden weggekrast op je speelkaart. Hoe meer rijen (Slingo’s) je vol hebt, des te hoger de kans op een mooie prijs.

De extra mogelijkheden

Naast de normale getallen, kun je ook nog een aantal speciale symbolen krijgen. Wanneer je het Starburst symbool krijgt, mag je namelijk een getal wegstrepen in kolom er boven. Dit geldt ook voor het normale wild symbool (met het rode hoedje).

Het Starburst symbool blijft echter hierna nog een ronde staan, waardoor je weer een getal kunt wegstrepen.

Krijg je een wild symbool met een groen hoedje? Dan mag je elk willekeurig getal wegstrepen! Onze tip, kies altijd voor het middelste getal, omdat je deze nodig hebt om in totaal vier Slingo’s compleet te maken.  In het voorbeeld hieronder kies ik voor het getal 34.

Naast de wilds, is er ook nog een free spin symbool. Wanneer je dit symbool op je scherm krijgt, betekent dit dat je een extra gratis ball drop krijgt.

Tenslotte zie je hieronder ook nog de vier paarse edelstenen in het spel Slingo Starburst. Wanneer je drie stenen hebt, krijg je de huidige inzet 0,5 keer uitbetaald, bij vier is dit één keer en bij vijf is dit 2,5 keer. Dit lijkt misschien leuk, maar ik heb liever een paar extra goede nummers dan deze edelstenen.

Wild Symbool 1024X575
De 34 is hier de slimste keuze
Vier Edelstenen 1024X573
Kleine extra prijs met de edelstenen

Deel jouw ervaring op ons forum!

Het prijzenschema van Starburst Slingo

Zoals bij bijna alle Slingo spellen, leveren de eerste twee Slingo’s niets op. Daarna krijg je bij elke hogere Slingo één spin op de Starburst gokkast met een gegarandeerde win.

Bij drie Slingo’s is dit het blauwe symbool en bij tien Slingo’s is dit het BAR symbool. Hoe meer Slingo’s, des te hoger de potentiële uitbetaling.

Dit is overigens geen gegarandeerde winst. In het voorbeeld zie je dat ik hier bijna een full house heb. Ik besluit nog één gokje te wagen voor €1,79. Deze mis ik helaas en ik in de “7 win spin“ voor 9 Slingo’s.

Deze leveren mij in totaal €1,70 op waardoor ik dus zelfs 50% verlies maak ongeveer. Wel gelachen, geen dikke winst.

Bijna Full Houser
Dicht bij de Full House
7 Spin 1024X566
Here we gooooo!
Extra Ronde 1024X798
Een extra ronde, of toch niet?

Altijd kans op een gratis ronde

De meeste Slingo spellen geven regelmatig gratis ball drops tijdens het spelen. Slingo Starburst doet dit ook, maar net op een iets andere manier. Nadat je tien ball drops hebt gehad, krijg je een rad te zien dat gaat draaien. Met dat rad heb je 50% kans op een gratis ronde.

Dit gaat net zo lang door totdat het rad naast het vlakje valt. Overigens wordt het vlak steeds kleiner, waardoor je minder kans hebt op een nieuwe ronde. Daarnaast maak je tijdens het normale spel bij Starburst ook kans op een extra ronde.

Conclusie Slingo Starburst

De Slingo Starburst is een leuke afwisseling op de normale Starburst Slot. Echter kan deze slot wel de nodige frustratie oproepen omdat je bij de winnende spins nooit de zekerheid hebt van een mooie uitbetaling. Natuurlijk heb je wel altijd een gegarandeerde winst, maar die kan tegenvallen als je (veel) extra ballen hebt gekocht.

Al met al een leuke Slingo, zeker eentje met hoge potentie wanneer je dan eindelijk die Full house weet te behalen. Veel succes met jagen!

on air