Mykonamiapp

Mykonami, hoe werkt deze app?

Uit de MyVegas franchise hebben we ook de MyKONAMI app. Dit is wederom een app met slotmachines, ontwikkeld door Konami. Deze slotmachines kun je ook in het echt tegenkomen in fysieke casino's. Net als de andere apps kun je deze koppelen aan je Facebook account waardoor je de verdiende loyalty bij elkaar op kunt tellen en dus nog sneller kunt sparen. Ik speel deze app al enige tijd, hij bestaat sinds december 2015.

Mykonamiapp
IMG 4657
MyKonami kent ook een dagelijks bonus rad

Mykonami downloaden en gebruiken

Helaas is het zo dat de MyVegas apps voor Apple gebruikers niet in Nederland te downloaden is. Je hebt hier een Amerikaans Apple ID nodig (of van een ander land waar de apps wel beschikbaar zijn) en die zijn sinds kort niet meer aan te maken, ook niet met een omweg.

Heb je dus geen buitenlands Apple ID dan kun je deze app niet spelen. In de Play Store van Google, op Android apparaten, is de app wel gewoon te krijgen. Mocht je de app via een buitenlands Apple ID gedownloaded hebben, dan moet je voor de updates ook inloggen met dat ID, anders kun je op een gegeven moment niet meer spelen.

Goed nieuws is wel dat deze app ook als Facebook spel beschikbaar is (op Facebook en in de Facebook Gameroom), gewoon even zoeken. Het is geen apart spel, hij synchroniseert met de app als je die hebt. Maar voor de Apple gebruikers onder ons betekent dit dat je in ieder geval een tweede spel kunt spelen naast MyVegas op Facebook!

Heb je de app eenmaal gedownload, dan kun je deze, net als MyVegas Slots en de andere apps, koppelen aan je Facebook account. Voordeel hiervan is dat je loyalty punten gesynchroniseerd worden, en dat de MyVIP status hier ook geldt.

In MyKONAMI kun je naast loyalty ook MyVIP punten sparen. Daarnaast heb je in MyKONAMI tickets, deze kun je inzetten in een soort bonusspelen.

IMG 4692
Met tickets kun je speciale bonusspellen spelen

Chips verdienen

Ook in MyKONAMI is er een dagelijks bonusrad, waarmee je chips kunt verdienen. Deze worden aan de hand van je MyVIP level en opeenvolgende logins vermenigvuldigd. Als je de app hebt gekoppeld aan je facebook account, krijg je ook dagelijks een mail met bonuschips, open deze op je mobiel of tablet en klik op de link om ze te claimen. In MyKONAMI kun je vrienden eenmaal per dag bonuschips sturen, en zij kunnen die aan jou sturen.

Elke twee uur is er een bonus, maar deze bestaat uit tickets. Plus MyVIP punten. Die tickets krijg je ook als je een level omhoog gaat, en deze kun je inwisselen in drie bonusspelen.

Voor 5 of 100 tickets mag je aan de arm van een lucky cat trekken. Die van 100 levert overigens relatief weinig op, dus die is niet aan te raden. Je kunt per ronde 3 soorten prijzen krijgen: tickets (5 of 10 bij de cat voor 5 tickets), Experience (voor je level) en chips (meestal een paar ton tot 1,5 miljoen ongeveer).

Bij de middelste, de vis, kun je voor 50 tickets spelen en dan krijg je 9 vakjes. Hierachter zitten tickets, experience en chips, bij drie dezelfde win je. Meestal win je hier een paar miljoen chips. Hoe meer chips je al hebt, hoe minder de bonusspelen geven.

IMG 4694
Elke dag zijn er drie extra uitdagingen waarmee je extra chips (en soms tickets) kunt verdienen

daily challenges

Er zijn ook drie ‘daily challenges', opdrachten. Per gehaalde opdracht verdien je chips (en soms tickets), haal je ze alledrie binnen de tijd dan krijg je nog een extra bonus. Haal je meerdere dagen op rij drie opdrachten per dag, dan gaat de vermenigvuldiger in werking. Sommige opdrachten zijn makkelijk, sommige minder.

Als laatste gaat er elk kwartier een toernooi live van 20 minuten. De top van dat toernooi (meestal degenen die de meeste chips hebben verdiend) winnen een stapel chips.

Loyalty verdienen

Loyalty verdien je in MyKONAMI maar op één manier: spinnen in één van de 63 slotautomaten. Elke machine heeft zijn eigen spel, bonusspelen, inzet etc. Dat maakt het afwisselend.

Net als bij MyVegas Facebook en MyVegas Slots werkt MyKONAMI ook met een loyalty meter: hoe hoger de inzet hoe sneller die volloopt, en als die vol is krijg je een aantal loyaltypunten. Hoe hoger het level, hoe meer je moet draaien maar hoe hoger het aantal loyalty punten bij een volle meter.

Ook in de MyKONAMI app kun je je loyalty punten inwisselen voor rewards. Ook hier kan het aanbod afwijken van andere apps. Kijk dus goed welke je het meest aanspreekt en boek deze voordat ze op zijn! Let daarbij ook op de geldigheid, na aankoop kun je een reward 30 dagen gebruiken.

Nog meer handige weetjes over Las Vegas weten? Bezoek ons forum!

on air