MyVegasblackjackapp

loyalty punten sparen met myvegas blackjack

In een casino kun je naast slotmachines ook diverse andere spelen vinden, zoals roulette, poker en allerhande kaartspellen. En natuurlijk BlackJack oftewel 21. Dit kaartspel is populair, en het is dus niet vreemd dat in de MyVegas stal ook een app is ontwikkeld waarin je loyalty punten kunt verdienen met dit spel: MyVegas BlackJack.

MyVegasblackjackapp
IMG 4659
MyVegas BlackJack biedt een grote variatie aan verschillende spelletjes 21, met verschillende bonussen

MyVegas blackjack downloaden en starten

De MyVegas BlackJack app bestaat sinds september 2014 en gaat dus alweer ruim 4 jaar mee. En zo lang speel ik het spel ook al zo'n beetje. Vooral voor de afwisseling, ik vind BlackJack namelijk een leuk spel.

Helaas is het met deze app hetzelfde als met de andere MyVegas apps: deze is niet meer te krijgen in de Nederlandse App Store. Apple gebruikers die dus geen Amerikaans Apple ID hebben (welke helaas ook niet meer aan te maken is), kunnen het spel dus niet meer spelen. In de Play Store van Android is de app nog wel te vinden, dus als je een Android Smartphone of tablet hebt dan kun je daar wel aan de slag.

Het spel downloaden en openen is net zo eenvoudig, en ook het koppelen met Facebook is zo gedaan. Zo worden je loyalty punten gesynchroniseerd en verdien je dus maximaal.

IMG 4658
De dagbonus bestaat uit 3 boxen waar je er 1 van mag kiezen. De inhoud zijn chips, dubbele experience voor een bepaalde tijd, loyalty of collectibles.

MyBegas blackjack spelen

In de eerste instantie draaide de app, de naam zegt het al, om BlackJack oftewel 21. Wel met allerlei leuke extra's en verschillende rooms. Het nadeel van BlackJack is dat je meestal wat wint, wat verliest, en weer wat wint.

Maar je wint met je inzet geen megabedragen. Dit komt omdat de uitbetaling bij winst 1x je inzet is (dus je verdubbelt) en bij BlackJack (21 op de eerste hand) 1,5x. In verschillende spellen zit wel een booster, de Bold Play Meter. Als die vol is kun je die inzetten voor een Charged Split of Double, waarmee je dus extra chips kunt winnen.

In de spellen met Shaquille O'Neal (ja hij komt hier ook voor) is het mogelijk om bij verschillende handen een bonusspel te spelen om zo je winst te verhogen. Maar je kunt ook verliezen natuurlijk.

Verder kent MyVegas BlackJack ook een MyStrip journey, oftewel extra uitdagingen die, als ze voltooid zijn, extra chips of loyalty opleveren. Dit werkt hetzelfde als in MyVegas Slots. Ook zijn er collectibles: verzamelkaartjes. Als je een verzameling compleet hebt unlock je bijvoorbeeld een nieuwe kamer of een nieuw spel. Collectibles zitten door het hele spel, en kunnen ook in de dagbonus zitten.

Dagbonus in MyVegas BlackJack app

De dagbonus bestaat hier uit drie boxen waarvan je er één mag kiezen. Daarin zitten meestal chips, experience verdubbelaars (voor een bepaalde tijd) of collectibles. Elke vier uur is er nog een bonus op te halen, die uit chips bestaat.

Loyalty verdien je met elke keer dat je speelt, ook MyVegas BlackJack werkt met een meter (zoals we die van andere spellen van ze kennen), hoe hoger je inzet hoe sneller de meter vol loopt en hoe sneller je loyalty krijgt bijgeschreven. Deze app doet niet mee aan het MyVIP puntenprogramma.

Slots in MyVegas BlackJack

Sinds een tijdje zijn er ook twee slotmachines toegevoegd aan de app: Betrock Nights en Frontier Fortune. Betrock Nights is een vrij simpele kast, als bonusspel wordt er enkel met free spins gewerkt.

In Frontier Fortune zitten naast free spins nog twee bonusspellen: een soort memory (vindt twee dezelfde plaatjes) en hoger/lager (kies steeds of de volgende kaart hoger of lager is). Persoonlijk vind ik beide kasten prima te spelen, het ligt een beetje aan de zin voor activiteit welke ik kies.

Maar ik speel eigenlijk vrijwel nooit meer BlackJack. Wel geven de kasten naar mijn idee minder dan in de andere spellen, je bent vrij snel uitgespeeld (of je moet op lage inzet spelen, dan kun je wel een tijdje door omdat je wel regelmatig quitte speelt dan). Wel loopt de loyaltymeter vrij snel op.

Mis nooit meer een Vegas tip en wordt lid van ons forum!

on air