10Mio Ggmasters 752X423

10M GGMasters Overlay Edition: win tickets via Onetime!

GGPoker brengt deze maand het online pokertoernooi met de grootste overlay ooit. Met maar liefst 10 miljoen dollar aan prijzengeld en een gegarandeerde 1 miljoen overlay, verdubbelen ze hiermee het prijzengeld van de 2022 editie van GGMasters!

Van 19 tot en met 27 februari vinden de GGMasters plaats. Vanaf 19 februari vinden dagelijks de startrondes plaats, waar je je voor $150 voor in kunt schrijven. Je kunt elke dag opnieuw inschrijven, de grootste stack van deze dagen neem je mee naar de finaledag op 27 februari.

Je kunt je zelfs op de finaledag nog inkopen. Tijdens het toernooi wordt een gegarandeerde prijzenpot van 10 miljoen dollar verdeeld, met minimaal 1 miljoen overlay als onderdeel van deze pot. Hiermee is het toernooi in één klap het online pokertoernooi met de hoogste gegarandeerde overlay, aldus ambassadeur Daniel Negreanu.

OneLuckyLady Avatar geplaatst in Online casino door OneLuckyLady
op 15 februari 2023
10Mio Ggmasters 752X423

Gratis meespelen via Onetime

Je kunt jezelf dus inkopen voor dit toernooi, voor $150. Ook kun je tickets winnen via GGPoker satellites, waarmee je met een buy-in vanaf $1 al kans maakt op een ticket.

Maar het wordt nog mooier: Onetime heeft tickets te vergeven voor dit megatoernooi! In de komende weken zullen we verschillende acties houden waarmee jij je kunt verzekeren van een plek in het GGMasters toernooi.

Uiteraard zal TheGreatOne meedoen aan het hoofdtoernooi. In aanloop naar het main event zal hij tweemaal een livestream verzorgen op het Onetime YouTube-kanaal waarbij hij een toernooi zal spelen.

Op zondag 5 februari en woensdag 8 februari kun je live meekijken met zijn prestaties. En speel jij hetzelfde toernooi mee op die dag? Deel dan jouw resultaat met ons, vijf spelers die het langer vol hebben gehouden dan Armijn (last longer) krijgen één ticket.

Tijdens de streams maak je daarnaast ook op andere manieren kans op een ticket. Tip: heb je nog geen account bij GGPoker? Wanneer je je aanmeldt tijdens de stream via de speciale link (bekijk daarvoor de stream) dan kan het maar zo zijn dat jij gratis aan de GGMasters kunt deelnemen!

Alle informatie via het Onetime-forum

Wil je meer weten over dit unieke GGPoker toernooi en hoe jij nog meer kans maakt op tickets? Of hoe laat en in welk toernooi je met Armijn kunt spelen tijdens de livestreams?

Hou dan ons forum in de gaten. In ons speciale GG Poker Megatoernooi topic lees jij hoe je prijzen kunt winnen en de toernooien kunt spelen.

on air