Header (1)

ASMR met Jaims update 14: storm in Nederland, maar niet op mijn kanaal

Qua weer was het een onstuimige week met hagelstenen en storm Poly, maar op mijn ASMR-kanaal was het  een rustig weekje. Er zijn zo’n 40 abonnees bij gekomen en ook de views en kijkuren bleven afgelopen week een beetje achter. Zou het dan toch zijn omdat de zomervakantie in een deel van Nederland al is begonnen?

Lady Diamond avatar geplaatst in Over knaken door Jaimy Isarin
op 15 juli 2023
laatste update: 15 juli 2023
Header (1)
Afgelopen Week Asmr Kanaal

Ik had het al wel verwacht dat het ASMR-kanaal minder bekijks zou trekken in de vakantie, maar toch altijd weer balen als de cijfers teruglopen. De video’s waarin ik de mensen meeneem in een dagje, worden altijd goed bekeken. Dus misschien moet ik weer z’n video maken.

Ik kreeg een paar weken geleden een afvraag voor een video waar ik laat zien wat ik in een dag eet, dus die zou ik morgen kunnen maken. Ook al heb ik voor deze week de video’s al ingepland staan, ik kan altijd nog de volgorde aanpassen, zodat het kanaal weer wat meer tractie krijgt.

ASMR Winnaar Triggers

Winnaar bekendgemaakt

Zondag had ik ook een ASMR-video gemaakt waarin ik de winnaar van de custom ASMR bekendmaakte! Dat deed ik door op een website alle namen van abonnees, die voor mij zichtbaar waren, in te vullen. Deze werden vervolgens allemaal op een rad gezet, en daarna heb ik een virtuele zwaai aan het rad gegeven.

De klipper kwam op Emma! Er waren een hoop leuke reacties op deze actie gekomen en ik hoop dat winnares Emma snel contact met me opneemt om haar prijs te claimen. Ze mag helemaal zelf kiezen wat voor ASMR video ze wil. Roleplay, triggers, tapping of storytelling: het is helemaal aan haar!

ASMR Membership

Lidmaatschap op ASMR met Jaims

Ook al loopt het kanaal afgelopen week minder hard, we hebben toch weer een mooie mijlpaal bereikt. Namelijk die van 5000 kijkuren. Uren hè? Geen minuten, maar echt 5000 kijkuren die mensen aan mijn ASMR-video’s besteed hebben. Blijft bijzonder!

Wat ook heel bijzonder is: tegenwoordig kun je echt lidmaatschappen op YouTube-kanalen nemen, tegen verschillende prijzen. Je krijgt dan wat extraatjes, in de vorm van onder andere; shout-outs, loyalty badges, members only video’s en polls en member only chats en emoij’s.

Lidmaatschappen Asmr Kanaal

Je kunt dit pas instellen als je meer dan 500 abonnees hebt, maar ik heb het sinds afgelopen donderdag aangezet. Ik had hem al wel helemaal ingesteld, zoals de loyalty badges en de emoij’s ontworpen en een welkomstboodschap voor alle nieuwe members klaargezet.

Ik heb er eerlijk gezegd een hard hoofd in, dat mensen echt geld gaan betalen voor wat extra dingetjes terwijl ze de meeste video’s gewoon gratis kunnen bekijken op mijn ASMR-kanaal, maar baat het niet, schaadt het zeker niet! En misschien word ik nog wel verrast ook. Ik houd jullie vanzelfsprekend op de hoogte.

Ga Je Mee Asmr Video Bewerken

Ga je mee?

Ja, dit is het begin van ons Onetime goklied, maar ik vertelde ook aan het begin van deze update  dat het misschien weer een slim idee was om een nieuwe video te maken waarin ik de kijkers meeneem in mijn dag of op een uitje. Het kanaal kakt in, en deze video’s worden altijd goed bekeken.

Daarnaast moest ik toch even mijn benen moest trekken, daarom leek het me leuk om de kijkers mee te nemen in een wandeling over de Grebbelinie hier bij mij in de buurt. Het was overigens prachtig weer, niet te warm, niet te koud én droog!

Het opnemen van zo’n wandel-video is nooit veel werk. Lekker wandelen en her en der leuke shots opnemen. Daarna alle clips van de vlogcamera overzetten en dan moet de video natuurlijk bewerkt worden. De voice-over spreek ik daarna in en die plak ik achteraf ook in de video. Daarna een leuke thumbnail maken, de video op het kanaal zetten met een pakkende titel en beschrijving.

Als deze video net zo’n succes wordt als de voorgaande video “a day in life” en “Ga je mee het bos in” dan is het alle moeite dubbel en dwars waard!

Instagram

ASMR met Jaims Instagram

Ondertussen loopt het Instagram-kanaal ook gewoon door. Ik post niet heel erg veel, eigenlijk alleen de belangrijkste dingetjes. Het is natuurlijk alleen een verlengstuk van het ASMR-YouTubekanaal, en een manier om nieuwe mensen te bereiken en naar het YouTube-kanaal te krijgen.

Toch heb ik alweer zo’n 42 volgers en ook via hier krijg ik leuke berichtjes en verzoekjes van kijkers. Helaas ook veel scammers en vieze mannetjes, maar dat is de vloek van alle social media platformen I guess!

Afgelopen Week Asmr Kanaal

We gaan gewoon weer vrolijk door, nog één week te gaan voordat ik vakantie heb! Haal ik voor die tijd de 1000 volgers? Nog 250 te gaan, je leest het in de volgende update!

on air