ASMR met Jaims YT

ASMR met Jaims, update 3: het groeit....

Op het moment dat ik dit gedeelte van de ASMR update schrijf is mijn eerste blog met vlog net online gezet op de website van Onetime. Een hoop reacties van Onetimers, en zelfs van mensen die mijn kanaal al voorbij hadden zien komen.

In mijn vorige update schreef ik dat ik best wel een beetje zenuwachtig was voor de reacties van iedereen, maar dat is me 100% meegevallen! Al vinden de meeste mensen die erop gereageerd hebben, het vooral iets voor vieze mannetjes om te kijken.

Lady Diamond avatar geplaatst in Over knaken door Jaimy Isarin
op 6 mei 2023
laatste update: 10 mei 2023
ASMR met Jaims YT
Update Asmr Kanaal Week 2

ASMR iets geils?

Naar mijn mening is dat zeker niet zo, maar het valt me wel op dat er een groot contrast zitten tussen ASMR op Twitch en Tiktok. Op Tiktok is het vooral gericht op de ontspanning en het in slaap helpen te komen, zoals ASMR ook bedoeld is.

Terwijl het op Twitch er vooral erom draait of je wel genoeg blote huid laat zien en genoeg in de microfoon hijgt. Wat mij betreft een verkeerde representatie van waar ASMR daadwerkelijk om draait. Gelukkig is het op YouTube ook redelijk gemengd.

Ja, je hebt daar ook geile mannetjes, maar gelukkig ook een grote doelgroep die wel op zoek is naar die ontspanning en prikkels. Als ik bijvoorbeeld op mijn analytics kijk, is mijn grootste doelgroep vooral vrouwelijk en in de leeftijd van 18-24.

Q&A ASMR

Tijdens de video die op zondagavond gepost werd, vroeg ik mijn abonnees of ze misschien leuke vragen voor me hadden. Ik heb toen een hoop vragen gekregen die ik in een ASMR video ga beantwoorden. Vragen zoals wat mijn favoriete triggers zijn tot wat ik in mijn privéleven zoal doe!

Deze week dus in elk geval weer wat leuke topics om ASMR video’s over te kunnen maken. En ja, ik moet ook nog steeds nog een keer live op mijn ASMR kanaal. Misschien vanavond, want dan staat er geen video ingepland. Misschien.

Gesnapt!

Ik heb al een paar vaste kijkers die trouw iedere video bekijken en vervolgens leuke reacties achterlaten. Er zat een echte speurneus tussen, want hij heeft ook het Onetime Youtube kanaal gevonden, met de video die ik heb gemaakt voor mijn ASMR avontuur.

Hij was bang dat mijn ASMR avontuur van korte duur zou zijn. Maar dat is natuurlijk niet mijn planning. Ik vind het nog steeds leuk en ik wil natuurlijk mijn doel halen. Wat er daarna gebeurt zien we dan wel weer!

Nieuw Record ASMR Kanaal

Woensdag wonderdag

Vandaag druk geweest voor het ASMR kanaal op Youtube! Video’s gemaakt, op reacties gereageerd en ook reacties achter gelaten bij de grotere ASMR kanalen om meer traffic naar mijn kanaal te krijgen.

Dat lijkt te werken, want gisteren had ik gewoon een nieuw record! 805 kijkers op één dag! Ook dankzij een ASMR video die goed liep, maar ik blij om te zien dat het kanaal weer iets harder gaat. Het gaat nog steeds met ups and downs, maar zoals ik nieuwe records maak hoor je mij niet klagen.

Asmr Youtube Kanaal Jaimy

Donder wonderdag

Er waren een hoop leuke reacties gekomen op mijn nieuwste video. Ik had best een paar nieuwe abonnees erbij. Ook een paar Onetimers die waarschijnlijk benieuwd waren wat ik allemaal aan het doen was.

Tijdens mijn wekelijke casino livestream op de woensdagmiddag grapte er een paar vaste kijkers al over mijn ASMR kanaal. Leuk te lezen dat het toch leeft onder onze Onetimers en dat ze het toch een beetje bijhouden. Na de livegang van mijn eerste blog zag ik toch een flinke stijging van kijkers op mijn kanaal.

Ondertussen zit ik over de 1000 kijkuren en de 280 abonnees. Hopelijk haal ik mijn doel over zo’n twee maanden en dan kan ik gaan verdienen met het ASMR YouTube kanaal. Ik heb sowieso tot halverwege mei video’s ingepland en daarna gaan we toch de zomeravonden is.

Dan wordt het iets moeilijker over de kijkers binnen te krijgen, want wie gaat er nou Youtube filmpjes bekijken op die mooie zomeravond? Dus dan is het een paar maanden even doorbijten tot we het slechte weer en de donkere avonden weer in gaan.

Met een beetje geluk zijn we voor die tijd gemonetized (lees: betaald youtube kanaal) en kunnen we onze eerste eurootjes gaan verdienen met een ASMR Youtube kanaal.

Deze week een iets kortere update i.v.m. Koningsdag en vakantie, maar volgende week weer een iets uitgebreidere update over mijn ASMR avontuur en Youtube kanaal. Haal ik de 300 abonnees? Krijg ik nieuwe rare verzoekjes? Of kakt het allemaal inderdaad in door het mooie weer? Je leest het de volgende keer op Onetime!

on air