asmr video bad energy plucking

ASMR Update November

Het is tijd voor de November update van mijn ASMR YouTube kanaal. Terwijl buiten de regen tegen de ramen tikt, vullen de rustgevende geluiden mijn ASMR video's. Toch begin ik een beetje moe te worden van de routine. Wat veroorzaakt deze vermoeidheid en gebeurt er iets dat mijn motivatie weer aanwakkert? Ontdek het in deze nieuwste ASMR update!

Lady Diamond avatar geplaatst in Over knaken door Jaimy Isarin
op 13 december 2023
asmr video bad energy plucking
Asmr Youtube Kanaal Geld Verdienen

ASMR baalmoment nummer 100

Oké, even eerlijk. Ik zat er weer eens even doorheen. Het is gewoon veel werk. Soms té veel werk. Fulltime werken, sporten, een gezin, een sociaal leven én daarnaast zo’n 4 video’s per week maken voor mijn ASMR-kanaal.

Hoewel het maken van 4 video’s misschien niet veel lijkt, ben ik er gemiddeld zo’n 5 uur aan kwijt. Dan ben ik de hele dag druk geweest, en denk ik de hele tijd, "ik moet ook nog een ASMR video maken". Soms ontbreekt me simpelweg de energie.

Eerst had ik een duidelijk doel: de 1000 volgers bereiken. Dat is gelukt, maar het voelt nu wat doelloos, omdat de beloning niet opweegt tegen de tijd en moeite die ik erin steek. Ik moet toch echt die knaken verdienen na zoveel moeite! 

Daarbij werkte de nieuwe YouTube-updates mijn kanaal tegen, waardoor mijn kanaal nog slechter liep. Dit werkte niet echt bevorderlijk voor mijn motivatie, zoals je zal begrijpen.

Asmr Colab

Gelukkig ook leuke dingen te melden

Gelukkig kreeg ik deze week eindelijk weer een verzoek voor een custom ASMR, en godzijdank was het geen één of andere viespeuk. Het was wel een video van 10 minuten, in plaats van de gebruikelijke 20 minuten die ik maak en reken, maar ik was al blij dat ik weer eens een aanvraag had.

Daarnaast kreeg ik de vraag van een andere ASMR-artiest van YouTube of ik een korte video wilde sturen die zij op haar kanaal kan gebruiken, in ruil voor een shout-out op haar YouTube-kanaal. Dat kan ook weer een boost geven, aangezien zij bijna 10.000 volgers heeft!

Youtube Shorts Gibi Asmr
Gibi ASMR YouTube shorts

YouTube Shorts

Ondanks mijn al overvolle agenda, ga ik proberen nieuw leven in mijn ASMR YouTube-kanaal te blazen. Mijn aanpak? YouTube Shorts! Korte video’s van een minuut, vergelijkbaar met TikTok, geïntroduceerd door YouTube om te concurreren met TikTok en Instagram Reels.

Een jaar terug kon het algoritme van YouTube in de war raken als je shorts plaatste op een kanaal dat normaal langere video’s deelde, en vice versa. Maar nu heeft YouTube dat gefixt, en zou het juist gunstig moeten zijn voor je kanaal. Even spieken hoe ik zo'n short in elkaar zet, want het is toch net weer anders dan de langere video’s.

Amazon Affiliatie

Amazon affiliatie

Even een kleine update over mijn Amazon-affiliatie. Vorige maand heb ik het opgezet en meteen wat spullen gekocht voor een video. Uiteraard spullen die ik zelf gebruik, anders is de investering niet de moeite waard, zoals nu in elk geval weer blijkt.

Alhoewel ik niet geheel ontevreden ben, gezien de video door ongeveer 1400 mensen is bekeken. Ongeveer 280 mensen hebben daadwerkelijk op de link geklikt, waarvan 3 mensen iets hebben besteld via mijn Amazon-affiliatielinks. Daardoor heb ik €2,88 aan commissie opgespaard op mijn Amazon partner account!

Statistieken Asmr Youtube Kanaal

ASMR kanaal weer in de lift

We naderen het einde van november. Net wanneer ik denk 'ik ben er klaar mee', krijgen mijn ASMR-video's opeens meer views en ontvang ik meer aanvragen voor custom ASMR. Helaas was de laatste aanvrager weer een viespeuk, maar het was toch weer een aanvraag.

Ook heb ik mijn tweede betalende member verwelkomd op mijn YouTube kanaal. Je kunt al een member worden vanaf €2,50 per maar. Dankzij deze mooie extraatjes heb ik voor nu  in elk geval weer genoeg motivatie om door te gaan, nu nog de tijd en energie. ;)

on air