Beste Zwembaden In Las Vegas

De beste zwembaden in Las Vegas: dit zijn ze!

Je gaat naar Vegas om te gokken en te feesten toch? Waarschijnlijk geldt dit inderdaad ook voor jou, maar waar Vegas zich ook enorm voor leent, is een heerlijke verfrissende duik in één van de vele schitterende zwembaden die Las Vegas met de mega resorts rijk is!

Zwembaden zijn er in overvloed (zelfs hele gave en grote) en van maart tot en met oktober is het vaak heerlijk weer voor een bezoek aan het zwembad dat bij je geboekte hotel hoort.

Onetime Las Vegas Fill geplaatst in Landbased casino door Onetime
op 20 april 2022
Beste Zwembaden In Las Vegas

Met temperaturen van meer dan 20 graden vanaf maart en zelfs meer dan 40 graden in juli en augustus is een duik zelfs van harte aan te bevelen. Zelf zwom ik begin november zelfs nog in de Bellagio pool, waarbij het ruim 20 graden was en door een heerlijk zonnetje nog aangenaam zwemweer!

Mandalay Pool
Mandalay Pool

De beste zwembaden in Las Vegas

Langs de Strip vind je meerdere vette resorts waarover je op onze site nog veel meer informatie vindt. Er zijn eigenlijk geen resorts en hotels zonder zwembad, omdat je je gasten in >40 graden bijna verplicht bent om dit aan te bieden.

Daarnaast is het met drankjes vanaf 10 dollar en bedjes/cabana’s die je kunt huren, natuurlijk ook gewoon weer een heerlijke cashcow voor de hotels.

Zelf zwom ik ooit in de Bellagio pool en ook het Mandalay Bay Beach zwembad is vereerd met een bezoekje door mij. Beide hebben schitterende zwembaden. Bellagio in stijl met het hotel: heerlijk luxe, met schitterende standbeelden, meerdere strakke baden en prachtige uitzichten op onder andere Bellagio zelf, maar ook op het prachtig luxe Cosmo en de gigantische Aria-towers.

Mandalay Bay Beach Resort is ook écht een strand. Je waant je aan een Mediterraans strand. Zand tussen je tenen, golfslag vanuit het zwembad en personeel dat zo weg lijkt te zijn gelopen uit de serie Baywatch.

Waar ik zelf niet eerder zwom, maar waar je wel schitterend kunt zwemmen, zijn het MGM Grand, de Mirage en het zwembad van de Wynn.

Niet op de Strip, maar Downtown op Frémont Street, moet je écht een duik nemen in het zwembad van de Golden Nugget. Via de glijbaan met doorzichtige tube, glij zo tussen de haaien door om uit te komen in een zwembad waar de haaien uiteindelijk gelukkig niet kunnen komen. Alles kan, ook qua zwemmen, zeker in Las Vegas!

Uitzicht Op Zwembaden In Vegas
Zwembaden Mandalay Bay

Gratis zwemmen in Vegas

Bezoek van het zwembad is gratis, mits je natuurlijk gast bent in het hotel dat bij dat zwembad hoort. Andere zwembaden van hotels waar je niet verblijft zijn ook te bezoeken, maar hier zul je vaak een dagticket voor moeten kopen.

Wat niet gratis is, is extra service. Standaard ligbedjes zijn vaak nog wel inclusief zonder bijbetaling (tenzij een andere gast hier z’n handdoekje al over heeft gelegd), maar wil je schaduw van een parasol, wil je een cabana of wil je zelfs een gedeelte van het zwembad afhuren? Neem dan je portemonnee maar mee…

Een cabana in het Mandalay Bay zwembad Beach boek je vanaf een dollar of 300. Wil je een luxe cabana, ook nog in een luxer gedeelte van het zwembad bij bijvoorbeeld een lazy river, dan mag je nog wat extra budget meebrengen. Met eigen koelkast, gratis koude flesjes water, een eigen safe, televisie en nog veel meer, zit je er dan wel bij als een God in… Vegas!

Hillichance
Hillichance

Klimaat in Las Vegas

Zoals gezegd leent Vegas zich uitstekend voor een bezoek aan het subtropische zwemparadijs welke hoort bij het door jou geboekte hotel of mega-resort.

Subtropische zwemparadijzen zoals bijvoorbeeld bij een Center-Parcs te vinden zijn met warme (bijna benauwde) lucht vind je in Vegas zonder dat ze overdekt hoeven te zijn.

Midden in de woestijn is het klimaat fantastisch en in de maanden juli en augustus kan het zelfs zo heet zijn, dat je slippers smelten op het asfalt en de donkere tegels die ruim 60 graden kunnen worden door een brandende zon die er zonder enige wolkje aan de lucht een hele dag op aan het schijnen is.

“Dry heat” oftewel droge hitte wordt dit genoemd, maar ik kan je vanuit mijn eigen ervaring vertellen, dat het zelfs in september nog bloedverziekend heet kan zijn.

De duiken die ik nam in de zwembaden in Las Vegas waren naast enorm lekker, ook bijna bittere noodzaak. Even de klotsende oksels afkoelen, genieten van een heerlijk drankje uit één van de pool-bars en genieten van al het moois om je heen. Uitzicht op alle mega-resorts, dromen over de handpay die je daar die avond gaat scoren, terwijl je dobberend met je Corona-tje in een band door de lazy-river drijft…

Koud Drankje
Koud drankje bij het Mandalay Bay zwembad
on air