Screenshot 2022 10 04 09.18.51 752X307

BetCity introduceert nóg slimmere statistieken

BetCity profileert zich al sinds de website online kwam als de bookmaker van de kennis en de weetjes in plaats van de eentjes en de tweetjes. Met de nieuwe speel slimmer statistieken wordt succesvol betten nog eenvoudiger.

Succesvol wedden op sport is een combinatie van het rationeel analyseren van statistieken, sportkennis en luisteren naar je onderbuik gevoel. BetCity gaat je daar nu nog beter bij helpen door statistieken beter inzichtelijk te maken.

De bookmaker maakte al gebruik van de uitgebreide statistieken van het sportsbook van Kambi. Door deze statistieken te raadplegen krijg je inzicht in de historische onderlinge resultaten tussen twee teams die elkaar treffen. 

Transparent Bg1@72X geplaatst in Online casino door Hans van Brunschot
op 20 januari 2023
Screenshot 2022 10 04 09.18.51 752X307

Daarnaast kun je heel gemakkelijk de huidige vorm van een team terug vinden. Dat kan natuurlijk van invloed zijn op de aankomende wedstrijd. Als een team vijf wedstrijden op rij verloren heeft, zal het extra gemotiveerd zijn om te winnen, maar kan het ook bij een vroeg tegendoelpunt gemakkelijk kunnen verliezen. 

Ook vind je uitgebreide spelersstatistieken in deze module. Een spits in vorm die makkelijk scoort kan een grote invloed hebben op het resultaat van de wedstrijd.

Nog slimmer statistieken

Nieuw bij BetCity: Speel slimmer statistieken. Je kunt direct een passende weddenschap selecteren.


De nog slimmere statistieken van BetCity maken deze module vol data en stats nog beter inzichtelijk voor jou als sports bettor. Het is feitelijk een samenvatting door de bookmaker, van data die je anders zelf zou moeten interpreteren.

De speel slimmer stats zijn heel overzichtelijk weergegeven aan de bovenkant van de pagina en een weddenschap gelieerd aan de stats wordt direct gepresenteerd. Zo kun je snel en op statistieken gebaseerde weddenschappen afsluiten.

Speel slimmer stats zijn vooralsnog alleen beschikbaar bij BetCity op wedstrijden uit de Eredivisie. 

on air