Camping De Wildernis Sbs6

Camping de wildernis: Ontmoet de deelnemers

SBS6 heeft een meesterzet gedaan door een stel typische Nederlanders op een camping te droppen, ver weg in de wildernis van Afrika. Het resultaat? Niets minder dan vermakelijke televisie! Vier families storten zich in het avontuur van hun leven op Camping de Wildernis, waar ze elkaar uitdagen met een spannende dierenbingo.

Dit gezellige gezinsprogramma wordt mogelijk gemaakt door de sponsor Tombola. Laat je meevoeren in dit unieke Afrikaanse kampeeravontuur, doordrenkt met Nederlandse flair en gezelligheid!

Lady Diamond avatar door Jaimy Isarin
op 28 januari 2024
Camping De Wildernis Sbs6

De deelnemers van Camping de Wildernis

Camping de Wildernis is natuurlijk maar een saaie boel zonder campinggasten! Leer daarom de gezellige deelnemers kennen, waaronder de kampeerders Dirk en Jolanda, moeder-dochterduo Katja en Lola, voormalig profvoetballer Michel en zijn familie, en de avontuurlijke zussen Judith en Melanie met nichtje Nathalie. Ontdek hun achtergronden, of ze van bingo houden, en de interesses en de dynamiek binnen elke familie.

Speel Safari Bingo op Tombola!

Tombola Buttonv2

Tombola

Sort €25,- en speel met €75,-
Deelnemers Camping De Wildernis Dirk En Jolanda

Dirk en Jolanda

De senioren van de groep, de gepensioneerde loodgieter Dirk en verpleegkundige Jolanda, delen 45 jaar aan kampeerervaring. Deze levensgenieters hebben met hun camper bijna elke Nederlandse camping bezocht. Hun liefde voor het buitenleven, hun twee hondjes en het ontmoeten van nieuwe mensen laat zien dat dit lieve en sociale mensen zijn.

Deelnemers Camping De Wildernis Katja En Lola

Moeder-dochter duo Katja en Lola

Katja en haar 16-jarige dochter Lola uit Limburg hebben hun thuis gevonden op de camping, net over de Belgische grens samen met hun viervoetige vriend Fritz. Ze zijn niet alleen moeder en dochter, maar ook elkaars beste vriendinnen. Ondanks Lola kan zich af en toe als een prinsesje op de erwt kan gedragen, ontwikkeld ze zich tijdens het programma als een ware prof fotograaf. 

Deelnemers Camping De Wildernis Michel, Annette En Jemaica

Michel, Annette en Jemaica

De volgende familie waarmee je kennis maakt op Camping de Wildernis is ras-Hagenees Michel met zijn vrouw Annette en dochter Jemaica. De voormalige ADO Den Haag-profvoetballer, runt nu een wasserette, terwijl Annette haar eigen foodtruck beheert.

Hun dochter Jemaica, een getalenteerde DJ uit Den Haag. Samen voegen ze een flinke dosis gezelligheid en energie toe aan het programma, terwijl vader en dochter regelmatig moeder Annette samen in de maling nemen. 

Deelnemers Camping De Wildernis Melanie, Judith En Nathalie

Judith, Melanie en Nathalie

Ontmoet als laatste de drie powervrouwen van Camping de Wildernis: De zussen Judith en Melanie, samen met nichtje Nathalie uit Oosterhout, vormen een dynamisch trio. Nathalie, vers uit een beëindigd huwelijk, zoekt in de Botswaanse wildernis naar zichzelf en de essentie van het leven.

Jut, de oudste zus, is een fervent kampeerliefhebber, kapster van beroep. Mel, werkzaam in de thuiszorg, en Nathalie, een wimperspecialist, maken het diverse gezelschap compleet.

Bingo Camping De Wildernis

Camping de Wildernis: De Safari bingo Competitie in Volle Gang!

Tijdens de 2 weken vakantie worden de deelnemers niet alleen met hun mede-campinggenoten, maar ook met elkaar als tegenstanders geconfronteerd.

Naast iedere caravan prijkt een indrukwekkend bingobord met meer dan 50 dierennamen, elk voorzien van een geldbedrag. De uitdaging? Safari bingo! Deelnemers moeten scherpe foto's verzamelen van dieren die op het bingobord staan.

Er gelden strikte regels: het dier moet volledig en scherp in beeld zijn, geen silhouetten of half verscholen achter takken. Nachtelijke foto's leveren zelfs een extra beloning van 20 euro op!

 

Speel Safari Bingo op Tombola!

Tombola Buttonv2

Tombola

Sort €25,- en speel met €75,-

Kans op mooie geldprijzen tijdens de Safari Bingo

Elk dier is bepaald aantal punten waard, waarbij zeldzamere dieren meer punten opleveren. Deze punten vertegenwoordigen euro's, en alle verdiende punten mogen de deelnemers behouden.

Als klap op de vuurpijl is er een speciale gouden categorie met foto's van zeldzame gebeurtenissen, zoals parende zebra's en een poepende nijlpaard, elk goed voor maar liefst 200 punten. De Safari bingo Competitie is in volle gang, en de spanning stijgt!

De winnaars van de Safari Bingo mag zijn totale bedrag vermenigvuldigen met 4! De tweede plek mag zijn bedrag vermenigvuldigen met 3, terwijl de derde plek 2 keer het opgespaarde bedrag ontvangt!

 

Camping De Wildernis Sbs6 Tombola

Safari Avonturen: Fotografie Foutjes en Wilde Wedstrijdtactieken!

Tijdens de safari's krijgen de deelnemers anderhalf uur de tijd om de meest indrukwekkende foto's te maken. Iedere familie heeft zijn eigen gids, en elke clan hanteert verschillende tactieken. Dirk en Jolanda nemen uitgebreid de tijd, genietend van elk moment.

Team Den Haag daarentegen heeft maar één doel voor ogen: winnen! Ze racen als wilde cheeta's over de droge vlaktes van Botswana, vastberaden zoveel mogelijk foto's te scoren voor het Safari Bingobord.

Dirk ondervindt tijdens de eerste safari wat fotografische uitdagingen, want in plaats van het fotoknopje, drukt hij herhaaldelijk op de videoknop.

 

 

Slipjes mysterie op Camping de Wildernis

De komende twee weken wachten er meer uitdagingen, waaronder overnachten in een tent midden in de wildernis en het besturen van een grote jeep met het stuur aan de verkeerde kant.

Te midden van al deze avonturen doen zich ook grappige voorvallen voor, zoals verdwenen slipjes en een verhitte tafeltennis match. De deelnemers leren elkaar niet alleen kennen maar delen ook lief en leed in dit unieke kampeeravontuur in de wildernis van Botswana.

on air