Studio Koudijs One Time 02 7 752X502

Coming soon…

De Onetime community en website is gestart in 2015. We begonnen met een simpele WordPress site en een paar jaar later hebben we een professionelere website gelanceerd.

Door alle marktontwikkelingen en de opening van de online kansspelmarkt in Nederland hebben we vorig jaar besloten om een nieuwe website te laten bouwen. Zo kunnen we weer jaren vooruit en biedt de nieuwe website meer mogelijkheden voor onze lezers en onze Onetime-leden.

Armijn geplaatst in Over knaken door Armijn Meijer
op 21 maart 2023
Studio Koudijs One Time 02 7 752X502
Teamoverleg Berlicum@033X 1024X768
Aan de slag op het kantoor in Berlicum

Aan de slag met de nieuwe Onetime website

Een website laten bouwen is een groot project, het gaat niet alleen om de ‘looks' maar vooral om de motor van de website. Denk aan een betere structuur op de website, maar ook snelheid en nieuwe features worden geïmplementeerd.

Daarnaast moet alle oude content geoptimaliseerd worden en nieuwe ideeën geïntroduceerd. Dit kost veel tijd en daar zijn we al een jaar mee bezig met het team, terwijl alle andere werkzaamheden ook gewoon doorgaan.

Momenteel zijn we de puntjes op de i aan het zetten. De laatste loodjes wegen het zwaarst. De planning is dat de nieuwe Onetime website in april online zal komen.

Om alles klaar te krijgen zullen we de aankomende maand minder aandacht geven aan de oude website en content daarop. Oftewel: er valt deze maand minder nieuws te lezen, zeker niet dagelijks. Ook de vaste columns zijn even met vakantie.

We gaan nu vol gas om alles goed klaar te krijgen zodat we met nieuw elan en een betere website klaar zijn voor de toekomst.

Onetime community

De motor van Onetime is onze geweldige community. Onze ogen en oren in de dynamische wereld van (online) casino's. We kunnen jullie hulp goed gebruiken als de website dadelijk online staat. De laatste bugs fietsen we er dan gezamenlijk uit.

De aankomende weken zullen jullie dus minder content en activiteit zien vanuit het Onetime team op deze website, het forum en op onze social media kanalen. Maar we zullen goed terugkomen waarin nieuwe dromen werkelijkheid gaan worden. En zoals TheGreatOne zou zeggen, het wordt Episch!

on air