Advanced Dashboard Banner Blog

Cryptohopper maakt het gebruikers nog makkelijker om te traden

Al eerder schreven we een uitgebreide handleiding over het product Cryptohopper. In deze handleiding bespraken we de vele functionaliteiten van de (semi) automatische crypto trading bot. De ontwikkelaars achter Cryptohopper staan echter niet stil en proberen continu te werken aan het product, waardoor het handelaren nog makkelijker maakt (handmatige) trades te plaatsen. Sinds begin maart 2020 kun je als handelaar gebruik maken van het ‘advanced dashboard'. Wat dit is leggen we uit in dit artikel.

Transpareng BG TG geplaatst in Crypto door Frank Kruit
op 2 februari 2023
Advanced Dashboard Banner Blog

Advanced dashboard

Iedere gebruiker van Cryptohopper is bekend met het bestaande dashboard, waar je diverse gegevens kunt inzien als het totaalsaldo, openstaande posities en de mogelijkheid tot het plaatsen van ‘manual buy orders'.

Gebruikers kunnen binnen het huidige dashboard (default) switchen naar ‘advanced view'. Hier zie je direct dat het semiautomatisch handelen in cryptovaluta een flinke upgrade heeft gekregen. Zo kun je naast het instellen van een stop-loss, ook gebruik maken van 'take profit' en 'trailing stop buy' en kun je middels een percentage aangeven hoeveel je van je saldo wilt spenderen in de aankoop van een bepaalde cryptomunt. Bovendien krijg je als handelaar alles in beeld wat nodig is om de vooruitgang te volgen. Een absoluut verbeterpunt is het orderboek dat per cryptovaluta wordt weergegeven. Via het orderboek kun je als gebruiker direct een handmatige order plaatsen. Deze order kun je eenvoudig cancelen of verplaatsen in het orderboek.

Daarnaast beschikt het ‘advanced dashboard' over een grafiek waar je als gebruiker allerlei technische analyses op los kunt laten. Tevens kun je met een druk op de knop, wisselen tussen verschillende cryptovaluta.

Tot slot kun je alles wat je normaal in ‘default' kunt zien, ook in deze setting allemaal volgen. Zoals het logboek, de historie en eventuele berichten die je graag wilt zien.

Reguliere Dashboard
Reguliere Dashboard
Advanced Dashboard
Advanced Dashboard

Oordeel

Onetime vindt de toevoeging van het geavanceerde dashboard een welkome aanvulling voor cryptohandelaren die (zo nu en dan) handmatige trades willen uitvoeren. Bovenal toont het geavanceerde dashboard vele gelijkenissen met de meeste exchanges, waardoor het snel en makkelijk te begrijpen is voor diegenen die bekend zijn met het handelen bij exchanges.

Over Cryptohopper

Cryptohopper is een trading platform dat gebruik maakt van bots. Het is een Nederlands product en stelt gebruikers in staat om 24/7 automatisch te handelen in cryptovaluta via een of meerdere bots. Cryptohopper is zowel geschikt zijn voor beginnende als ervaren traders.

on air