Armijn Foute Bingo

De derde Grote Bingo Show van Tombola

De derde Grote Bingo Show was weer een groot succes! Op een zonnige maandag kwamen bingoliefhebbers uit heel Nederland samen in onze studio’s in Zuidlaren. Ondanks de afwezigheid van Kevin, zorgden we met een geweldig team en leuke gasten voor een onvergetelijke middag en avond.

Van voorbereidingen en gezelligheid tot spannende bingo rondes en een knallende afterparty met fantastische prijzen, deze editie had het allemaal. Lees verder voor een verslag van de bijzondere momenten, ontmoetingen met speciale gasten, en de vrolijke sfeer die deze Grote Bingo Show zo uniek maakte.

Lady Diamond avatar geplaatst in Online casino door Jaimy Isarin
op 26 juni 2024
Armijn Foute Bingo

Drie keer is scheepsrecht?

De derde Grote Bingo Show zit er alweer op! Op een zonnige maandag, 24 juni, kwamen talloze Tombola-spelers uit heel Nederland samen in onze gezellige studio’s in Zuidlaren. Deze derde editie trok meer bingo liefhebbers dan ooit tevoren. Helaas was Kevin, onze Turtle, er deze keer niet bij.

Gelukkig had ik versterking meegenomen. Knuffelbeertje was er weer gezellig bij en reed met me mee. Ook wilde mijn oudste dochter dolgraag ons barmeisje zijn. Na een reis van 2,5 uur arriveerden we rond 14:00 bij de Onetime studio’s, klaar om met de voorbereidingen te beginnen. Het beloofde weer een fantastische show te worden!

Niek Grote Bingo Show

Niek Vianen & Co. In the house

Er moesten boodschappen worden gedaan, Knuffel pakte de stofzuiger, de toiletten moesten schoongemaakt worden, extra stoelen en tafels werden neergezet en mijn (snikverkouden) dochter maakte ondertussen de bar klaar. Terwijl we druk bezig waren, kwamen ook Niek en zijn lieve vrouw Yvonne binnen.

Wie kent Niek Vianen ondertussen niet? Onze vaste Tombola muzikant en sfeermaker had zijn installatie weer meegenomen om ons de hele avond te voorzien van muzikale deuntjes. Met zijn uitgebreide repertoire (Goud, oud, fout en vertrouwd, zoals hij zelf altijd zo mooi zegt) krijgt hij iedereen aan het swingen. Tegenwoordig is er geen Grote Bingo Show meer zonder deze toppers!

Speel online bingo bij Tombola

Tombola Buttonv2

Tombola

Sort €25,- en speel met €75,-
bingo
Roep maar bingo!

Volgende bingo show in de openlucht?

Dankzij alle extra handjes was alles mooi op tijd klaar. Ook onze mysteriegast was inmiddels gearriveerd. Samiera, de waarzegster, zou gedurende de avond tarotkaarten voor onze prijswinnaars, wat prachtige inzichten over het heden en de toekomst opleverde!

Rond kwart voor vijf kwamen de eerste Tombola-spelers binnen, waarna het langzaam drukker werd. De vaste dames bleven eerst nog even gezellig buiten in het zonnetje bijpraten. Na drie kwartier verplaatste het feestje zich naar binnen, net op tijd voor het eten.

Zelfs tijdens en na het eten kwamen er nog Tombola-spelers binnen die vast hadden gestaan in de file. Maar uiteindelijk was iedereen compleet en kon Armijn zijn beruchte foute bingo presenteren. Niek, die meestal de special effects tijdens deze bingo verzorgt, speelde nu zelf ook een keer mee en viel zelfs tweemaal in de prijzen.

Cadeautjes Tombola Bingo

Verwennerij

Van een paar lieve Tombola-spelers kregen we zelfs mooie cadeautjes! Chocolaatjes in de vorm van bingoballen! Armijn pakte er eentje uit en het was nummer 11. De meiden begonnen te lachen en vertelden dat ze er 11 x 11 hadden ingestopt! Geniaal!

Daarnaast werden we verwend met een zelfgebakken tulband, dropjes (want Armijn had die van Kevin opgegeten) en een bon van de Kruidvat. Dankjulliewel lieve Melissa, Wendy, Ronnie en Knuffel! Echt ontzettend lief.

Grote Bingo Show Jaimy Armijn

Tijd voor de Grote Bingo Show livestream

Na het buffet, de foute bingo en een heerlijk toetje was het tijd voor de live-uitzending. Alle aanwezige prijswinnaars namen plaats in de Tombola studio en speelden ondertussen online bingo mee op hun mobiel. Tussen 20:00 en 22:00 waren er namelijk weer mooie cashprijzen te winnen bij de Bingo90 op Tombola.

Armijn opende de Grote Bingo Show en het was meteen druk in de chat! Bekende en onbekende kijkers hadden hun weg naar de Tombola livestream gevonden en konden gezellig meekijken en kletsen. Tijdens de livestream gaven we nog meer prijzen weg met leuke prijsvragen. Voor de winnaars draaiden we vervolgens aan het Tombola Rad, waar mooie prijzen op stonden.

DALL·E 2024 06 24 00.29.56 A Group Of People Playing Bingo In A Hot Air Balloon At High Altitude. The Scene Shows A Large Hot Air Balloon With A Vibrant, Colorful Pattern On Its

De hoogste bingo ooit!

Tijdens onze recente livestream hebben we ook een aankondiging gedaan: de hoogste bingo ooit staat voor de deur! Onetime gaat nieuwe hoogtes bereiken met een epische bingo-ballonvlucht. Stel je voor, bingo spelen in een luchtballon, hoog boven de wolken. Jij en je beste maatje kunnen hierbij zijn!

Zeven gelukkige winnaars krijgen de kans om deel te nemen aan deze unieke ervaring door zich in te schrijven via onze website. Elke winnaar mag één persoon meenemen op dit avontuur, dat bij goed weer op 7 september plaatsvindt, waarschijnlijk in de buurt van Lochem.

Voor de spannende bingo-ballonvlucht gaan we eerst gezellig een hapje eten. Daarna verkennen we samen het luchtruim en spelen we bingo op grote hoogte. Wat je kunt winnen tijdens de vlucht? Geen parachute, maar wel een etentje en natuurlijk een luchtballonvaart voor twee personen!

Wil jij ook kans maken op deze geweldige ervaring? Meedoen is simpel! Klik op de link, vul je gegevens in en verstuur het formulier. Misschien vlieg jij binnenkort met ons mee!

Samiera En Armjn Tijdens De Grote Bingo Show

Interviews en Tombola nieuwtjes

Zoals bij elke livestream hadden we weer leuke gasten in de leren chesterfieldstoel! Natuurlijk kwam de altijd vrolijke Niek ook weer even zitten in de stoel en speelde daarna zijn Bingolied. Een Tombola-speelster nam plaats in de stoel, en ik mocht haar allerlei vragen stellen. De meest bijzondere gast was echter Samiera, die Armijn ter plekke een verbluffende tarot-reading gaf.


Tijdens de live-uitzending mochten we ook leuke Tombola-nieuwtjes delen met de kijkers! Volgende maand komen er weer nieuwe arcade spellen online bij Tombola, zoals Cash Collect, Neon, en een krabbelspel dat lijkt op een online kraslot. Tombola wil elke maand twee nieuwe spellen lanceren, zodat spelers een ruime keuze hebben.

Afterparty Tombola Grote Bingo Show

Tombola Afterparty

Na de Tombola Bingo was het tijd voor het leukste gedeelte van de Grote Bingo Show: de afterparty! Kevin, die er eigenlijk niet was, gooide de discolampen aan, Niek zong een octaaf hoger, en Armijn's bingo was nog fouter! Ondertussen schonken wij de drankjes in en zetten wat hapjes op tafel.

De sfeer zat er goed in en er werden mooie prijzen weggegeven, waaronder een hotelovernachting met diner en ontbijt. Rond middernacht was het feestje afgelopen en namen we afscheid van deze gezellige groep Tombolaspelers.

Wat ons betreft was het weer een geslaagd bingofeestje en vonden we het geweldig om een hoop bekende en ook nieuwe mensen op deze mooie avond te hebben ontmoet. Dankjulliewel!

on air