Grote Bingo Show Tombola Livestream Onetime

De Grote Bingo Show van Tombola

Maandag 26 februari was het eindelijk zover: de langverwachte Bingo Show van Tombola. Ter ere van de spectaculaire lancering organiseerde Tombola samen met Onetime een feestavond in de Onetime studio's. Het was een geweldig feestje met een gezellige sfeer. Lees snel verder om te ontdekken hoe deze epische avond verliep.

Lady Diamond avatar geplaatst in Online casino door Jaimy Isarin
op 1 maart 2024
Grote Bingo Show Tombola Livestream Onetime

De Grote Bingo Show van Tombola

Maanden van voorbereiding gingen vooraf aan deze feestelijke avond, sinds het idee van een epische bingo show ontstond bij het Tombola-team. Het doel: een samensmelting creëren van de Onetime Bingo, TheGreatOne Bingo en Diamonds are Forever Bingo, met ons als presentatoren vanuit de schitterende Tombola studio.

Bij een Bingo Show hoort natuurlijk een gezellig live-publiek. Aangezien dit de lancering van de Grote Bingo Show betrof, besloten we er een heuse feestavond van te maken. Tombola-spelers hadden de kans om een uitnodiging via de website van Tombola te winnen voor een volledig verzorgde avond.

Grote Bingo Show Prosecco tombola

Tombola feestavond

Maandagochtend begonnen de mannen van Onetime al vroeg in de studio om alles voor de feestavond klaar te zetten. Ik sloot rond half twee aan om samen de laatste puntje op de i te zetten. De grote zaal van de Onetime studio was gezellig ingericht en klaar om gasten te ontvangen.

Om 17:00 uur begon de stroom gasten binnen te komen. Kevin nam als gastheer de jassen aan terwijl Armijn de gasten verwelkomde met een glaasje Prosecco. Ondanks de afstand die de meeste gasten moesten afleggen, weerhield het hen er niet van om te komen naar dit epische online bingo feestavond!

Iedereen vond zijn plaats aan de tafels bij het podium, waar hapjes klaarstonden. Ik stond achter de Onetime bar om drankjes te maken. De sfeer werd al snel gezellig, met veel bekende gezichten van eerdere Tombola-evenementen zoals het 1-jarig bestaan en de bustour. Dit toont aan wat voor een gezellige en trouwe groep spelers Tombola heeft.

Speel online bingo!

Tombola Buttonv2

Tombola

Sort €25,- en speel met €75,-
Grote Bingo Show Henk Trompet

Entertainment

Naast hapjes en drankjes wilden we onze winnaars ook trakteren op entertainment. Armijn was in zo'n goeie bui (wanneer niet) dat hij zomaar een extra bingo organiseerde. Met een hoop foute grappen en leuke prijzen was dit een geslaagde bingo en een mooi opwarmertje voor de rest van de avond.

Naast het bingospel hadden we ook enkele entertainers uitgenodigd. Naast Tombola's vaste artiest Niek Vianen hadden we nog een verrassing: Henk de Haan, alias "Magic Henkie", zorgde voor een gezellige noot.

Terwijl Niek de avond vulde met zijn uitgebreide repertoire, bracht Henk wat gezellige chaos met zijn goochelkunsten en trompet. Beide heren waren te zien tijdens de livestream op het YouTube-kanaal van Onetime. Als je ze hebt gemist, bekijk dan zeker de opname terug voor een dosis humor en magie!

Magic Henkie Tombola Bingo Show

Gezellige gasten in de Grote Bingo Show

Natuurlijk is een Bingo Show niet compleet zonder gasten! Na het Bingo lied van Niek Vianen en het welkomstwoord van Armijn en mijzelf, was het tijd voor de allereerste gast van de avond: niemand minder dan Henk.

Het interview begon en Armijn kon eigenlijk rustig achterover leunen terwijl Henk gezellig aan het kletsen was. Hij vertelde over zijn tijd als profvoetballer en hoe hij zijn evenementenbureau is begonnen. Je kon duidelijk merken dat hij hier veel plezier in had.

Na het interview werd eerst een nummer getrokken voor de "Iedereen wint" actie. Daarna speelde Niek weer wat vrolijke nummers, terwijl Henk in de studio attributen klaarzetten voor zijn goochelacts die hij zou laten zien aan de kijkers van de livestream. Dit zorgde voor veel gelach bij iedereen.

Marc Smit Tombola Bingo

Prijsvragen en interview met Marc Smit

Na de chaos en gezelligheid tijdens het interview tussen Armijn en Henk, brachten we wat rust terug in de livestream met vragen aan Marc Smit, de frontman van Tombola Nederland. Hij onthulde nieuwe arcade spellen en acties die eraan zitten te komen. Kijkers konden ook vragen stellen in de chat, die Marc allemaal beantwoordde.

Naast gezellige gasten en mooie interviews, konden onze kijkers ook mooie prijzen winnen. Marc wilden altijd al eens aan het Tombola-rad draaien, waarbij een hoop Tombola-badjassen werden weggegeven, waardoor veel kijkers blij werden gemaakt. Een ware win-win situatie!

Niek Vianen Grote Bingo Show Tombola

De Tombola uitzending gaat door

Natuurlijk nam onze Niek Vianen ook nog even plaats in de stoel, wat altijd voor veel gezelligheid zorgt. Na het interview gaf Niek weer een prachtige show op zijn keyboard, wat resulteerde in een vrolijke polonaise van de gasten en Onetimers in de studio. Wat een feestje was dat!

Vervolgens was het tijd voor de laatste gast van de avond. We hadden vooraf aan onze gasten gevraagd of iemand het aandurfde om plaats te nemen voor een kort interview. De hand van de Tombola-speler met de naam "Boerin" vloog meteen omhoog.

Toen het tijd was, nam ze gezellig plaats naast me en beantwoordde ze alle vragen als een ware professional. De tijd vloog voorbij en voordat we het wisten, was het alweer 22:00. Samen met onze gasten namen we afscheid van de kijkers thuis en zo kwam er een einde aan de Grote Bingo Show.

Tombola Winnaar Bingo

After-party in de Onetime studio’s

De Grote Bingo Show was afgelopen, maar het feestje in de Onetime studio’s ging nog even door. Ik stond weer op mijn plekje achter de bar, om iedereen te verzien van een drankje, Niek stond op het podium voor wat vrolijke deuntjes, en de Onetime mannen zorgde op de dansvloer dat iedereen zich vermaakte.

Toen iedereen weer een beetje was bijgekomen van de Tombola uitzending, was het tijd voor, jaja, weer een potje bingo. Armijn nam weer plaats op de grote stoel op het podium om ons te vermaken met zijn foute bingo.

Marc had gezorgd voor mooie prijzen, met als hoofdprijs een weekendje weg voor twee personen. Iedereen zat op het puntje van de stoel toen Armijn de laatste nummers uit de bingo molen haalde. Niemand minder dan één van Onetimes trouwste leden ging er met de prijs vandoor. Nogmaals gefeliciteerd!

Grote Bingo Show Tombola Feest

Mooie afsluiter van de Grote Bingo Show

De feestavond liep langzaam maar zeker op zijn einde, alle prijzen waren uitgereikt en de zaal begon leeg te lopen. Niek speelde tot middernacht voor de achterblijvers en hoewel ik eigenlijk ook nog niet weg wilde, moest ik (net als de rest) nog een eind rijden. Het was een geweldig geslaagd feestje met veel mooie mensen, en daarom willen we iedereen bedanken voor de gezelligheid! Wie weet tot de volgende Tombola bingo!

on air