Anita Wiglit 13

Nieuwste Bingo Hype: DragQueen Bingo

Ontdek de Nieuwste Bingo Sensatie: DragQueen Bingo! Bingo, een spel dat generaties verbindt, heeft nu een sprankelende variant. De opkomst van DragQueen Bingo brengt een uniek spektakel. In bruisende steden als Amsterdam schitteren DragQueens in kroegen, met spectaculaire lipsync shows, en dit alles is nu verpakt in een bingo-jasje.

Een kleurrijk festijn waar extravagante gastheren en -vrouwen de bingo omtoveren tot een bruisend feest. Optredens, lipsync-shows en interactie met het publiek maken deze unieke bingo-ervaring onvergetelijk. Een fantastische samensmelting van bingo, glitter, glamour en humor.

Lady Diamond avatar geplaatst in Casino Spellen door Jaimy Isarin
op 22 februari 2024
Anita Wiglit 13

Bingo variaties

Bingo, het spel der spellen, verbindt generaties en creëert een sfeer van gezelligheid, waar dan ook. Het is daarom al vele jaren een ongekend populair spel in Nederland. Of je het nou op de camping speelt, in het verzorgingstehuis met je omaatje, of online bij Tombola, iedereen kent het spelletje wat gegarandeerd voor gezelligheid zorgt.

In de loop der jaren zijn talloze bingo-evenementen georganiseerd, elk met zijn eigen unieke twist. Mijn persoonlijke favorieten, de Gooische Bingo en Stoute Vrouwen Bingo, hebben elk hun eigen plekje veroverd. Het liefst in een knusse kroeg of bruin café, waar de muziek de gezelligheid naar een hoger niveau tilt.

Dragbingo In Wijkcentrum WOC Nunspeet Dragqueen Venom. Beeld Bram Petraeus
DragQueen Venom in actie. Beeld: Bram Petraeus

DragQueen Bingo

Onlangs dook er een ontzettend leuke bingo-trend op: de DragQueen Bingo. In Amsterdam en andere bruisende steden zijn er al behoorlijk wat kroegen waar deze DragQueens schitteren, met spectaculaire lipsync shows en dit alles is nu in een bingo-jasje gestoken.

DragQueen Bingo is werkelijk een spektakel! Hier stralen DragQueens als schitterende gastheren en -vrouwen, die de traditionele bingo omtoveren tot een kleurrijk feest. Met hun extravagante stijl roepen ze met humor de nummers om, leiden ze het spel, en zorgen ze voor een bruisende sfeer.

Wat het echt onvergetelijk maakt, zijn de bijzondere optredens, lipsync-shows en de interactieve momenten met het publiek. Dit alles kan onder het genot zijn van een cocktail en lekkere hapjes. Deze unieke ervaring tilt bingo naar nieuwe hoogtes en is weer eens wat anders dan het standaard bingoconcept.

Overal ter wereld zijn deze bingoavonden een geliefde vorm van entertainment, waar een divers publiek samenkomt voor plezier en gezelligheid. De samensmelting van het spannende bingo-spel en de schitterende glitter, glamour en humor van de DragQueens is een regelrecht succes, waardoor DragQueen Bingo nu ook in Nederland stad na stad verovert. Of misschien zal er ooit wel een DragQueen Online Bingo variant komen!

Bingo spelen bij Tombola?

Dragqueen Anita Wiglit
Dragqueen Anita Wiglit

Wat is een DragQueen?

Stel je voor: een explosie van glitter, een wervelwind van humor en een vleugje extravagantie. Dat is de magische wereld van DragQueens! Deze stralende performers zijn als kunstenaars van de nacht, gehuld in de meest verbluffende outfits, compleet met wimpers die wuiven als ze waren queens op het podium staan te shinen!

Ze mixen ongeëvenaarde glamour met een dosis humor, en hun optredens zijn als een spetterende regenboog op een grijze dag. DragQueens zijn vaak mannen die zich verkleden en opmaken in flamboyante en vaak overdreven vrouwelijke outfits. Het is een kunstvorm en vorm van zelfexpressie waarbij de DragQueen een karakter creëert dat verder gaat dan het dagelijkse zelf.

Het is belangrijk op te merken dat drag niet beperkt is tot het mannelijke geslacht; er zijn ook DragKings, die vrouwen zijn die zich kleden in een meer masculiene stijl. In essentie draait het bij drag om het spelen met genderidentiteit en het vieren van creativiteit en individualiteit.

Dragqueen bingo show Met Obesia Grandé
Dragqueen bingo show Met Obesia Grandé

Wat voor acts kun je verwachten van een DragQueen?

Wie een bekend is met DragQueens en hun acts, weet dat ze vooral uitbundige en over de top shows weggeven op de muziek van populaire artiesten. Maar toch is de wereld van DragQueens zeer divers, en elke performer heeft zijn eigen unieke stijl en benadering van entertainment.

DragQueens hebben vaak veel creativiteit, zelfexpressie en het vermogen om het publiek te vermaken. DragQueens voeren een breed scala aan acts uit, en hun optredens zijn vaak een combinatie van zang, dans, komedie en theater. Perfect om een hilarische bingo te presenteren!

Miss Fucksias dragqueen Bingo Show
Miss Fucksias Bingo Show

Wat kost om mee te doen aan een DragQueen Bingo?

De kosten voor deelname aan een DragQueen Bingo-evenement kunnen variëren en zijn afhankelijk van een aantal dingetjes, zoals de locatie, wat voor prijzen worden er weggegeven, de populariteit van het evenement en/of DragQueen, en of er speciale arrangementen worden aangeboden. De gemiddelde prijzen liggen rond de €25 en €75 euro.

In sommige gevallen kan deelname aan een DragQueen Bingo gratis zijn, terwijl andere evenementen mogelijk een toegangsprijs of kosten per bingo-kaart hanteren. Het is daarom aan te raden om vooraf de evenement informatie te controleren, aangezien de kosten per DragQueen Bingo kunnen verschillen.

dragqueen bingo Anita Wiglit
Dragqueen bingo met Anita Wiglit

DragQueens Bingo organiseren

Als onderneming of horecagelegenheid kun je overwegen om een DragQueen Bingo te organiseren of aan te vragen. Tegenwoordig bieden DragQueens zich aan om deze spectaculaire bingo te verzorgen, inclusief geluidsinstallatie en bingoprijzen. Het kostenplaatje varieert van €250,- tot €1500,-, afhankelijk van het gekozen pakket.

Het lijkt een slimme zet om je zaak te vullen met enthousiaste bingospelers die tijdens het spel genieten van hapjes en drankjes. Ook voor een gezellig bedrijfsfeestje is een DragQueen Bingo een fantastisch idee. Transformeer de kantine of een zaaltje tot een heuse Bingo room en laat de rest over aan de DragQueen en haar team.

En waarom niet een DragQueen Bingo toevoegen aan je bruiloft of vrijgezellenfeestje? Het wordt ongetwijfeld een onvergetelijke toevoeging aan je festiviteiten!

Bijna Prijs Bij Tombola
Bijna prijs bij Tombola

Alternatief voor DragQueen Bingo: Tombola

Houd je wel van Bingo spelen, maar dan in alle rust vanuit je eigen woonkamer of slaapkamer? Ontdek een online alternatief voor DragQueen Bingo: Tombola, de Grootste Online Bingo-website in Nederland!

Win prachtige geldprijzen terwijl je diverse bingovarianten speelt zoals bingo90, bingo75, Plaatjes Bingo en Wildernis Bingo. Beleef de gezelligheid van bingo spelen en maak nieuwe vrienden in de chatrooms van de vriendelijkste bingo community.

Bingo spelen bij Tombola?

on air