Brunsie Blogt

Brunsie blogt: één jaar Onetimer

Time flies when you’re having fun. Dat is één ding dat zeker is. Mijn eerste jaar bij de allerleukste gokcommunity van Nederland is voorbij gevlogen. Gelukkig liggen er zoveel ideeën dat we nog jaren vooruit kunnen. 

In november 2020 verloor ik na een half jaar mijn droombaan als creative lead bij een branding & marketingbureau. Een maand later verloor ik mijn moeder. Het een zette het ander in perspectief. Ik nam de tijd om te herstellen en ging in januari 2021 weer aan de slag. Nog niet in een echte baan, maar een beetje rommelen voor mezelf met teksten over voetbalclubs. Dat was leuk. 

Transparent Bg1@72X geplaatst in Sport door Hans van Brunschot
op 8 februari 2023
Brunsie Blogt

Kennismaken met The Great One

Van het een kwam het ander en na een rondje mails versturen, kreeg ik een reactie van The Great One. OneTime was op zoek naar iemand met kennis van en passie voor sportsbetting. Een kennismaking via Teams volgde waarna ik een proefopdracht kreeg: schrijf een artikel over wedden op de Eredivisie. Nou, dat kon ik wel.

De reacties waren zo positief dat we met elkaar in zee gingen. Ik mocht me bij OneTime lekker bezig gaan houden met (wedden op) sport. Ideaal. Ik ben er nog elke dag dankbaar voor. Niet alleen omdat ik me bezig mag houden met materie waar mijn interesse daadwerkelijk ligt. Zaken die voor de meeste mensen met een betaalde baan slechts een hobby zijn. 

Op De Foto Met The Gallant
Op de foto met The Gallant in de studio in Zuidlaren

Vrijheid

Wat ik ook heel erg belangrijk vind is dat het werken voor OneTime me een mate van vrijheid geeft die me in staat stelt om er voor mijn kinderen te zijn. Als gescheiden ouders hebben we een 50-50 co-ouderschap en ik vind het heel waardevol om quality time met hen te hebben op de momenten dat ze bij mij wonen. Ik vind dat een groot goed en een vorm van rijkdom. 

Daarnaast is de creatieve vrijheid heerlijk. Ik mag me zowel met contentcreatie als met het OneTime forum bezighouden en ik word erg vrolijk van die combinatie. Een maand lang een weddagboek bijhouden, een uitvallersbingo organiseren, een december quiz houden, het mocht allemaal.

Vooralsnog doe ik dat veel online, maar ik hoop, nu corona een genormaliseerd ding in onze maatschappij wordt, binnenkort ook veel offline. Een periodieke pubquiz in Zuidlaren? Graag! Met OneTimers gaan ground hoppen met voor de wedstrijd een korte tutorial over alle sportsbetting ins en outs? Wanneer gaan we? 

Ideeën genoeg en een prachtig sportjaar 2022 dat in volle gang is en nog grotendeels voor ons ligt. Las Vegas doemt aan de horizon op. Ik sta er soms nog wel eens van te kijken hoe het leven je kan verrassen met kansen en mogelijkheden om donkere wolken te verdrijven. Ik ben een dankbaar mens.

on air