Game Of War Fire Age

Fraudeur geeft een miljoen uit aan de game Game of War: Fire Age

Een man uit California heeft toegegeven schuldig te zijn geweest aan het stelen van 4,8 miljoen dollar van zijn voormalig werkgever. Hij gaf een miljoen dollar uit aan in-app aankopen voor het spel Game Of War: Fire Age.

Naast dat hij deze enorme berg geld spendeerde aan een spel, vertelde Kevin Lee Co ook uitgaven te hebben gedaan aan plastische chirurgie. Ook sloot hij een exclusief lidmaatschap met een golfclub. De rest van het geld verbraste Co.

Co vertelde schuldig te zijn aan witwassen en frauderen bij het bedrijf waar hij voor werkte. Hij heeft dit gedaan tussen 2008 en 2015.

OneLuckyLady Avatar geplaatst in Crypto door OneLuckyLady
op 3 februari 2023
Game Of War Fire Age

Over Game of War: Fire Age

Game Of War: Fire Age is in 2013 gemaakt door Machine Zone. Het is een online multiplayer game waarin spelers legers bouwen en allianties vormen om te kunnen vechten tegen andere spelers. Het is een spel waar geen einde aan zit.

Opvallend is hoeveel geld spelers spenderen aan in-app aankopen. Slice Intelligence zocht dit uit en concludeerde dat spelers in 2015 gemiddeld 550 dollar uitgaven. Om deze populaire app onder de aandacht te brengen gaf men 40 miljoen uit aan campagnes.

Handelen met virtueel geld

Game Of War: Fire Age is een gratis app om te spelen. Naast het gratis spelen kun je als speler virtueel goud kopen in de app. Dit virtuele goud kun je inzetten om de vooruitgang in het spel te bevorderen. Met dit virtuele goud kun je zelfs gokken in het virtuele casino binnen het spel. Tijdens het gokken maak je kans op andere mineralen zoals hout en steen.

Onlangs is er een artikel verschenen over het gokken met virtueel geld, zonder de kans om te winnen. Dit artikel heeft voor wat opschudding gezorgd. De zogenaamde skins industrie kwam in opspraak rond de videogame Counter Strike: Global Offensive, waarbij skins werden verhandeld op sites buiten de game om. De skins hadden in dit geval een economische waarde en er werd mee gehandeld op bonafide goksites.

Overigens is het spel Game Of War: Fire Age niet beschuldigd van dit soort praktijken aangezien alles binnen het spel gebeurt.

Tot slot heeft het enorme bedrag dat Co in het spel verkwistte er in ieder geval voor gezorgd dat men er aan gaat werken om de regelgeving aan te scherpen voor freemium mobiele spelletjes.

on air