Mega Win Drive Multiplayer Mayhem

Hoge variantie slots zijn HOT! [top 10]

Spelers die al langere tijd online slots spelen, kunnen zich vast nog herinneren dat ze de eerste keer ‘echt geld' wisten te winnen. Een kleinere winst kon al een euforisch gevoel oproepen. En daar waar enkele spelers tevreden zijn met deze kleinere winsten, zijn er ook spelers die voor het grotere werk gaan.

Je kunt er voor kiezen om de inzet wat te verhogen, maar een andere optie is om op zoek te gaan naar slots met een hogere variantie. Een online slot met een hoge variantie is niet flauw in het geven van prijzen. Een uitbetaling kan langere tijd uitblijven, maar als zo'n slot eenmaal geeft, dan zijn het over het algemeen grotere prijzen. Een slot met een hoge variantie kan tot wel 10.000 keer je inzet uitbetalen. Overigens zegt een uitbetalingspercentage niets over de mate van variantie. Dit laatste gegeven wordt dan ook niet vaak opgenomen in de spelbeschrijving, dit moet je zelf hebben ervaren, anderzijds ergens hebben gelezen.

Om het je makkelijker te maken, hebben we een aantal van deze hoge variantie slots op een rijtje gezet. De slots zijn erg populair bij sommige streamers die maar wat graag hun grote winsten op het internet plaatsen.

Transpareng BG TG geplaatst in Casino Spellen door Frank Kruit
op 19 mei 2022
Mega Win Drive Multiplayer Mayhem
Bonanza Slot Review
Bonanza

Hoge variantie slots, 10 toppertjes!

Bonanza

Bonanza is misschien wel een van de populairste slots van dit moment. Big Time Gaming heeft hiermee zichzelf in één keer op de kaart gezet. Deze slot speel je met een wisselend aantal winlijnen, met een maximum van 117.649 manieren om te winnen. Dit is een slot dat wordt ondersteund met vlotte muziek en alles draait om goud.

De magie start dan ook wanneer je minimaal 3 goudbaren weet te verzamelen, waardoor je mag deelnemen aan de gratis spelrondes. Standaard start je met 12 gratis spins, maar dit aantal kan oplopen. De gratis spins kunnen heel lucratief zijn, dit heeft voornamelijk te maken met de oplopende multiplier die je krijgt, nadat je een prijs hebt gehit.

Dead Or Alive
Dead or Alive

Dead or Alive

Dit slot werd in 2009 in de markt gezet en is daarmee een oudje, zo kunnen we wel zeggen. Het slot heeft inmiddels al een opvolger, maar blijft populair bij veel spelers. Het is niet de meest geavanceerde slot, je zou hem zelfs een beetje saai kunnen noemen. Maar als je bedenkt dat de slot tot wel 4000 keer de inzet kan geven, dan denk je daar misschien wel anders over.

Dead or Alive draait om het activeren van de gratis spins, omdat je daar het echte geld kunt verdienen. De truc is om tijdens de gratis draaien wilds te verzamelen. Deze wilds beschikken over een bijzondere eigenschap, ze zijn namelijk sticky en blijven dus hangen. En juist dit zorgt dat het krijgen van mooie combinaties makkelijk wordt gemaakt.

Immortal Romance
Immortal Romance

Immortal Romance

Immortal Romance is een klassieker en al jaren één van de meest populaire titels van Microgaming. Het slot draait om het thema vampieren en is daarmee tijdloos. Het heeft een enorm sterke soundtrack die je altijd bij zal blijven. Bovendien wordt de spanning tijdens het spelen opgevoerd, omdat je gedurende het spel steeds meer features ontgrendelt.

In de basis zul je niet al te gekke prijzen ontvangen tijdens dit spel. Het uiteindelijke doel is om de 'chamber of spins' te bereiken en daar je gram te halen. Eenmaal daar, krijg je de keuze uit 4 verschillende spellen om te spelen, allemaal met een eigen karakter. Tijdens de freespins is het hopen op de ´wild desire´ feature die zomaar kan toeslaan en 2 tot 5 rollen wild maakt.

Jungle Spirit Call Of The Wild
Jungle Spirit Call of the Wild

Jungle Spirit: Call of the Wild

Deze topper uit de koker van NetEnt heeft veel fans. Zoals we van NetEnt gewend zijn is het een slot met prachtige grafische beelden. Dit slot speel je standaard op 243 winlijnen, maar dit kan worden verhoogd tot wel 1024 winlijnen. Opvallend is wanneer je de freespin-modus weet te hitten, je mag kiezen uit 5 verschillende freespins-programma's met ieder een eigen volatiliteit.

Deze slot heeft een prima uitbetalingspercentage met 96,47%. De variantie is hoog en dit komt mede door de vele manieren waarop gewonnen kan worden. Daarbij kunnen de uitklappende symbolen voor de klappers zorgen. Krijg je een scherm vol met tijgers, dan is dit goed voor 153.600 munten.

Raging Rhino
Raging Rhino

Raging Rhino

WMS heeft met Raging Rhino een populair spel weten neer te zetten. De populariteit is mede te danken aan het enorme volatiele karakter van dit slot. Het spel heeft heel veel liefhebbers, maar er zijn ook mensen die het spel verafschuwen, omdat er maar moeilijk gewonnen kan worden. Het is dan ook een spel die je enkel moet spelen wanneer je niet bang bent in een korte tijd geld te verliezen.

Dit spel draait om de diamanten die een scatter-functie hebben. Je moet er drie, vier, vijf, of zes verzamelen en daar krijg je respectievelijk 8, 15, 20 of 50 freespins voor.

Mocht je tijdens de freespins 2 of meer diamanten draaien, dan verdien je een extra gratis spin. Tijdens de freespins kun je de grootste uitbetalingen halen door wincombinaties te hitten, i.c.m. wilds. Uiteraard is de neushoorn bij deze slot het premium-symbool waar je naar uit mag kijken als je echt wilt scoren!

Hong Kong Tower
Hong Kong Tower

Hong Kong Tower

Hong Kong Tower is een slot van ELK Studios en neemt je mee op reis naar een van de meest herkenbare skylines in de wereld. Het slot is heerlijk om te spelen, mede door de snelle geluiden en de mooie effecten die hij heeft wanneer je prijs hebt.

Het is uiteraard te doen om het bonusspel dat je meeneemt naar de top van de stad, daar waar de drie 'wheels of the sky' bovenop de wolkenkrabbers staan te wachten. Deze drie wielen staan vol met grote prijzen en je start bij het wiel met de kleinste prijzen. Om een level omhoog te gaan moet je het level-up symbool hitten, waarna je voor grotere prijzen mag draaien. Het avontuur stopt wanneer je twee keer dezelfde prijs hit.

Cazino Zeppelni
Cazino Zeppelin

Cazino Zeppelin

Cazino Zeppelin is een prachtig slot van Yggdrasil. Dit slot heeft een prachtige soundtrack die prima zou passen in een film. Het spel draait om te het verzamelen van drie of meer free spin symbolen.

De pijprokende man is eentje om in het basisspel in de gaten te houden. Bij een combinatie van 5 pijprokende mannen kun je 2000 keer de inzet bijschrijven.

De echte money maker is wanneer je de freespins feature activeert. Drie, vier of vijf van deze symbolen geven je 10, 15 of 20 gratis draaien. Het spel is hetzelfde als in het basisspel, echter met het verschil dat de wilds nu blijven plakken. En als je genoeg van deze sticky wilds weet te verzamelen dan is het echt feest, kunnen we je vertellen.

300 Shields Game
300 Shields

300 Shields

Dit slot is een klassieker en staat bekend om haar hoge variantie. Het is een berucht spel, waarbij je multipliers kunt treffen van ver boven de 1000x.

Het spel an sich is erg eenvoudig, verwacht dan ook geen spetterende features die je bij veel moderne online slots wel zult aantreffen. Het doel van het spel is om 5 gratis free spins te bemachtigen, die je krijgt op het moment dat je 3 scatter symbolen in beeld krijgt. De multipliers komen in beeld wanneer je een winnende lijn treft met een wild-symbool. Deze multipliers zijn de heilige graal en kunnen erg hoog oplopen.

The Wish Master
The Wish Master

The Wish Master

Dit magische slot is één van de meeste bijzondere slots die er bestaat. Alles draait om de magische lamp die eens per zoveel draaien komt opduiken. En je hebt deze lamp nodig voor de grote prijzen, aangezien je die in de basis maar weinig treft.

Heb je een lamp in beeld, dan krijg je een aantal spins toegekend. Deze zijn niet gratis, want je moet er nog wel gewoon voor betalen. In ruil krijg je wel de beschikking over één van de magische krachten die deze lamp heeft. Dit kan variëren van een multiplier tot aan extra wilds. Tijdens deze magische rit is het extra mooi wanneer je nog een lamp in beeld krijgt, voor nog meer functies. Dit kan oplopen tot maximaal drie functies. Wanneer alle functies actief zijn, dan kan het bijna niet anders dan dat er grote prijzen op je beeldscherm verschijnen!

Pyramid Quest For Immortality
Pyramid Quest for immortality

Pyramid: Quest for Immortality

Dit slot heeft een Egyptische thema, net als vele andere slots. Spelen doe je op een van de 5 rollen, met op iedere rol een ander aantal symbolen. Het is dan ook geen typische slotmachine. Je speelt op maar liefst 720 winlijnen en het mooie is dat je na iedere hit een freespin krijgt.

De bedoeling is om zoveel mogelijk hits achter elkaar te krijgen, want iedere drie hits die je achter elkaar draait zorgt voor een hogere multiplier. Dit aantal kan oplopen tot 10x. En je kunt je voorstellen dat je met 720 winopties super grote winsten kunt behalen met deze slot.

Maja...net als bovengenoemde andere slots, is de kans ook aanwezig dat hij zonder moeite al je centen opslurpt.

on air