Tombola Pyjama Party

Lady Diamond's Tombola Pyjama Party

Stel je voor: de Onetime studio gevuld met luchtbedjes, lampjes, spelletjes en vrolijke dames gehuld in de meest kleurrijke en gekke pyjama's. Dit is precies het decor van de langverwachte Pyjama Party georganiseerd door Onetime in samenwerking met Tombola.

Een avond vol bingo, drankjes en epische momenten, gevolgd door een overnachting waar de feestvreugde nog tot in de vroege uurtjes zal voortduren. Het wordt een spektakel die de studio's van Onetime zal doen bruisen als nooit tevoren. Geniet mee van alle voorpret, en ontdek de toffe bingo waar jij ook nog aan mee kunt doen!

Lady Diamond avatar geplaatst in Casino Spellen door Jaimy Isarin
op 11 april 2024
Tombola Pyjama Party

Time to party in pyjama's!

Het is ondertussen geen geheim meer. Bij Onetime zijn we dol op online bingo, spelletjes, verbinden en feestjes. Tijdens een livestream voor Tombola bedacht ik spontaan een geweldig idee: een Tombola pyjamafeest! De dames in de Onetime chat waren meteen enthousiast, dus hebben we een datum geprikt. Samen met deze gezellige Tombola leden gaan we een avond vol spelletjes, hapjes, drankjes en plezier beleven.

Zaterdag 13 op zondag 14 april transformeren de Onetime studio tot het toneel van een epische feestavond! We brengen een gezellige groep dames samen om te verbinden, plezier te maken en natuurlijk bingo en andere spelletjes te spelen, allemaal gehuld in de gekste, mooiste en leukste pyjama's of onesies!

Speel online bingo op Tombola

Tombola Buttonv2

Tombola

Sort €25,- en speel met €75,-
Pyjama Party CP

Tombola Pyjama Party Bingo

Het Tombola team was laaiend enthousiast bij het horen van het idee en staat te trappelen om deze avond nóg epischer te maken! Hoe gaan ze dat doen? Simpelweg door te doen waar Tombola bekend om staat: een epische bingo organiseren! Op zaterdagavond 13 april staat bij Bingo90 een gegarandeerde fullhouse van maar liefst €200,- op het spel!

Aanstaande zaterdag vanaf 20:30 tot 21:30 speel je mee voor deze verhoogde geldprijzen, ter ere van onze knallende pyjama party in de Onetime studio! Natuurlijk doen wij ook mee! We staan klaar in onze meest extravagante pyjama's, loungend op onze luchtbedden, om mee te spelen met deze unieke bingo en kans te maken op fantastische geldprijzen. Wees erbij, want het wordt een avond om niet te missen!

Tombola Bingo

Nog meer mooie extra’s

Natuurlijk gaat het feestje na de Tombola Pyjama Party Bingo in de studio nog door tot in de late uurtjes! TheGreatOne zal bijvoorbeeld de foute bingo presenteren voor de dames in pyjama's. We hebben zelfs een heuse catwalk opgezet, zodat de dames hun meest mooie en gekke pyjama's kunnen showen en kans maken op een te gekke prijs.

Naast de prijzen voor de leukste of gekste pyjama en de bingo's, heeft Tombola nog een leuke verrassing voor de dames die blijven overnachten. Hapjes en drankjes mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens dit feestje, net zoals spelletjes en een leuke film om vanaf onze luchtbedjes te genieten na deze epische avond.

En als we de volgende ochtend ontwaken, hoogstwaarschijnlijk helemaal brak en uitgeput van het feestgedruis, staat TheTurtle klaar met een heerlijk ontbijtje om onze energie weer aan te vullen. Ik kan nu al niet wachten!

Pyjama Party gemist?

Natuurlijk kun je nog steeds gezellig meedoen met de bingo op Tombola. Maar, had je ook zo'n zin gehad om bij onze Pyjama Party te zijn en heb je het helemaal gemist? Dan ben je misschien nog geen lid van de Tombola Nederland Facebook pagina of het YouTube Kanaal van Onetime!

Wil je de volgende keer als eerste op de hoogte zijn van leuke acties of de eerstvolgende Tombola Livestream? Word dan snel lid van deze groepen en mis geen enkele gave actie meer van Tombola of Onetime!

Tombola Bingo Nederland Facebook groep

YouTube Kanaal van Onetime.nl

on air