Roulette Hommerson Vlaardingen Onetime

Makkelijk roulette spelen met de repeat knop

Van nature durf ik best van mezelf te zeggen dat ik een nogal lui personage ben, en dat die eigenschap zich zelfs tot aan de roulette doet gelden. Dat is ook het grote verschil met mijn persoontje en andere spelers ; daar waar de hele zaal driftig op het scherm zit te drukken zit ik er maar een beetje stilletjes bij en lees wat op mijn telefoon of ik maak een praatje met een kennis. Een geweldig middel om lui te blijven is de repeat knop bij de automatische roulette, van bijvoorbeeld Interblock.

Placeholder Gold geplaatst in Casino Spellen door Onetime
op 10 mei 2022
Roulette Hommerson Vlaardingen Onetime

Ondertussen zit er bij mij wel een kaartje tussen de repeat knop

Wat ik dan speel? De laatste tijd 7 buren, maar dan echt bijzonder zuinig ; pleintje op 7, chevalletje 28 -29, pleintje op 12 en pleintje op 18. Een topnummer heb ik niet.
Waarom 7 buren ?Uit zuinigheid. Omdat ik maar 1 puntje nodig heb om de buren van 7 te kunnen indekken. Had ik ook bij bijvoorbeeld 30 buren kunnen doen want dan zet je een chevalletje 8/11.

Anyway, ik heb gekozen voor de 7 sector en speel 4 punten inzet per draai. Heel saai en vooral ook een perfecte manier voor een lui persoon als mij.
Wat ik vooraf wel gedaan heb toen ik het pand betrad is in 1 keer tweehonderd euro in de automaat storten, dus 1000 punten op mijn scherm.

De automatische roulette is geschikt om herhaal inzet te spelen, maar is deze nu gemanipuleerd?

Mini Roulette Onetime
Mini roulette

Spelen met veel punten repeat op roulette

Waarom 1000 punten? Luiheid; pure luiheid, geen zin om steeds te gaan wisselen, mijn beginroll is 1000 punten en daar gaan we proberen om er laten we zeggen 1100 van te maken.

Of dat lukt? Vaak wel, soms niet.

Ik kijk het een uurtje aan en verander niets in mijn inzet, als mijn getallen een beetje willen vallen zit je zo op 1100 punten en dan tik ik af en call it a day. Als mijn sector niet zo valt dan moet er ingegrepen worden.......want ik wil per slot van rekening naar mijn 1100 punten.

Verhogen van de inzet op de automatische roulette

Als ik moet ingrijpen dan gebeurt dat op verschillende manieren , ten eerste verhoog ik mijn 7 buren naar 8 punten per draai. De kans dat je dan alsnog op de gewenste winst komt neemt ondertussen zienderogen toe omdat toen er 4 punten werden gezet de sector min of meer onzichtbaar was, de sector kan niet eeuwig wegblijven….soms wel erg lang maar eeuwig? Nee , dat bestaat (gelukkig) niet.

Ben je dan aan het Martingalen op 5 nummers ? Eigenlijk stiekem wel een beetje met het verschil dat je niet constant dubbelt maar dat hooguit 1 keer doet.

Vaak kom ik er dan alsnog zonder te hoeven pompen.

Maar wat het belangrijkste is; ik hou me aan mijn doel, die 1100 punten gaan eraf !

Mocht het dan nog allemaal niet lukken om die vermalijde 1100 punten te halen dan moet ik nog meer maatregelen toevoegen. Combinaties erbij spelen. Twee nummers, niet meer.

In tegenstelling tot mijn 7 buren, die constant vast blijven staan, ”zwerven” de twee combinatienummers ieder draai over het bord.

Over die combinaties kom ik later zeer uitgebreid terug want dat heb ik niet zo 1-2-3 even op zijn boerenfluitjes uitgelegd.

on air