Pexels Pixabay 33286 752X501

Meer betbuilder opties op NHL weddenschappen bij Unibet

Unibet heeft bij de start van het nieuwe NHL-seizoen de ijshockey liefhebbers onder haar spelers op een leuke verrassing getrakteerd. Het aantal wedmarkten dat toegevoegd kan worden aan een betbuilder is uitgebreid met spelersmarkten.

Een betbuilder is een weddenschap waarbij je weddenschappen die je normaal gesproken niet in een combinatieweddenschap kunt spelen toch aan elkaar kunt koppelen. Sports bettors die weleens op een voetbalwedstrijd wedden kennen het principe al wat langer.

Een betbuilder op een NHL wedstrijd bestond bij Unibet uit een voorspelling op de moneyline, het aantal doelpunten en de puckline. De moneyline is de weddenschap waarbij je inzet op welk team wint. Deze weddenschap is vergelijkbaar met de 1X2 weddenschap uit het voetbal. Met een weddenschap op de puckline geef je een team een virtuele voorsprong of achterstand.

Transparent Bg1@72X geplaatst in Sport door Hans van Brunschot
op 17 januari 2023
Pexels Pixabay 33286 752X501

Spelersmarkten

De betbuilder op ijshockey is nu uitgebreid met spelersmarkten. Je kunt weddenschappen op de speler die het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt toevoegen aan je betbuilder. Andere markten die zijn toegevoegd zijn ‘speler die een doelpunt maakt' en ‘speler die minimaal twee keer scoort'.

on air