Tombola Kadootjes (1)

Mis deze Tombola acties en Bingo's niet!

Stel je voor: je opent je ogen op een rustige ochtend in april, je rekt je uit en beseft plotseling dat het Kadootjesmaand is bij Tombola! Maar wacht, er is meer! Tombola heeft nog meer briljante acties voor je in petto. Van Roulette Bingo tot Lente Bingo en zelfs een avontuurlijke Expeditie Bingo! Lees snel verder en ontdek hoe je kunt deelnemen aan deze spannende bingospellen en maak kans op geweldige prijzen!

Lady Diamond avatar geplaatst in Online casino door Jaimy Isarin
op 18 april 2024
Tombola Kadootjes (1)

Elke maand weer mooie acties bij Tombola

Het team van Tombola zet elke maand alles op alles om geweldige acties voor spelers te bedenken die 24 jaar of ouder zijn. Zo wordt online bingo spelen nog leuker! Kadootjes maand is nu in volle gang! Van 2 april tot en met 25 april kun je dagelijks een cadeautje openen met verrassende prijzen, zoals speelgeld en mystery Full House prijzen.

Nog meer goed nieuws? Het is helemaal gratis voor geregistreerde spelers, zonder stortings- of inzetvereisten! Als je dacht dat dit de enige toffe actie was deze maand, dan heb ik goed nieuws voor je..

Expeditie Bingo Actie tombola

Expeditie Bingo op Tombola

Tombola organiseert regelmatig spannende bingoacties in de verschillende bingorooms op hun website. Bijvoorbeeld, elke woensdag & zaterdag van 20:00 tot 22:00 kun je deelnemen aan de "Expeditie" bij Safari Bingo! Met slechts 1, 2 of 3 tickets van 50 cent maak je kans op een gegarandeerde Full House prijs van €30!

Het is een mooie manier om met een kleine inzet bingo te spelen terwijl je gezellig met andere bingospelers kunt kletsen in de chat of een draai kunt geven aan één van Tombola's arcade games.

Speel online bingo bij Tombola

Tombola Buttonv2

Tombola

Sort €25,- en speel met €75,-
Lente Bingo Actie

Lente Bingo bij Tombola

Bij Tombola hebben ze de lente in hun bol! Sta jij net als hen te popelen om de lente te omarmen met al haar prachtige kleuren en geuren? Doe dan mee met hun Lente Bingo! Elke dinsdag, zolang het lente is, kun je meedoen aan deze bingo van 20:00 tot 22:00. Win gegarandeerd €175 met de Full House prijs! Wij kunnen in elk geval niet wachten op die b(l)oeiende prijzen! 

Chatquiz Speelgeld Actie 24Plus

Tombola's chatquiz

Een persoonlijke favoriet bij Tombola: De chatquiz heeft een glorieuze comeback gemaakt! Vanaf nu kun je weer dagelijks tussen 08:00 en 00:00 weer meedoen. Vraag aan de Chat Moderator (CM) wanneer de volgende quiz begint. Test je kennis en maak kans op €2 speelgeld!

Wees snel met goede antwoorden, zodra de CM een vraag in de chat zet, want er zijn fanatiekelingen bij. Doe je best en geniet van de uitdaging en gezelligheid die deze chatquiz met zich meebrengt!

on air