Onetime Las Vegas

MyVegas Slots, hoe werkt het? - Super tips

Sinds een jaar of 8 speel ik MyVegas Slots. In de eerste instantie op Facebook, maar al snel ook via de mobiele apps. Er zijn er inmiddels verschillende, maar laten we beginnen met de eerste: MyVegas Slots.

Hiermee kun je MyVegas op je mobiel of tablet spelen, en dus ook onderweg en waar je maar wil loyalty (LP) punten verdienen.

OneLuckyLady Avatar geplaatst in Landbased casino door OneLuckyLady
op 19 april 2022
Onetime Las Vegas
Screenshot 2018 12 10 13 04 37
Op een Andoid toestel kun je de MyVegas Slots app in de Play Store vinden. Helaas is deze voor Apple gebruikers in Nederland niet beschikbaar, tenzij je op tijd een Amerikaans Apple ID hebt aangemaakt

MyVegas Slots downloaden

Heb je een Andtoid telefoon of tablet, dan is dit niet zo spannend. Je gaat gewoon naar Google Play of App Store en zoekt op MyVegas. Vervolgens kies je installeren en je bent klaar om te spelen.

Helaas is het voor Apple gebruikers, en dat zijn er veel, wat lastiger. De app is, net als de andere apps van deze ontwikkelaar, niet meer beschikbaar in de Nederlandse App Store.

App Store lastig

Met je gewone Apple account ga je deze dus waarschijnlijk niet vinden. Toen ik het spel begon te spelen, was de app trouwens nog wel gewoon in Nederland te krijgen. Maar om het spel tegenwoordig op je Apple apparaat te spelen, moet je een Amerikaans Apple ID hebben (of Apple ID uit een land waar het spel nog wel in de App Store staat zoals de UK).

Tot voor kort was het mogelijk om een Apple ID aan te maken in een ander land, vanaf je eigen adres in Nederland. Helaas heeft Apple die mogelijkheid in september 2018 de nek omgedraaid. Op zich logisch als je kijkt naar fraude, maar voor iedereen die nog geen Amerikaans Apple ID heeft, is het dus jammer maar je kunt geen MyVegas spelen op Apple.

Heb jij nog wel een Amerikaans Apple ID, log dan met dat account in in de App Store en via zoeken kun je de MyVegas Slots app zo vinden. Voor de updates moet je ook ingelogd zijn met je Amerikaanse account, ik doe dat meestal eens in de paar weken, of als één van de apps zegt dat die geüpdate moet worden (anders kun je namelijk niet verder spelen).

Chips verdienen

Ook in MyVegas Slots kun je spelen met chips. De chips zijn alleen voor deze app, en staan dus los van de chips in andere apps en spellen. Eens per dag mag je aan het bonusrad draaien, hiermee krijg je een aantal bonuschips. Verder is er elke twee uur een bonus, welke je in de app met één druk op de knop kunt verzilveren.

Hoeveel chips je krijgt is afhankelijk van je level (ook afhankelijk van andere apps en spellen) en je MyVIPS status (deze is wel over alle apps gesynchroniseerd).

De slotmachines

Er zijn ruim 50 machines om uit te kiezen. En er komt geregeld een nieuwe bij. Zo zijn er samenwerkingen met bijvoorbeeld de film Brides Maids en met basketballer Shaquille O'Neal, die een eigen spel hebben.

Elke kast heeft zijn eigen bonusspelen, van een golfbaan (Shaq 9 met Shaquille) tot random kaarten kiezen tot je af bent. Die spellen maken het afwisselend en daardoor ook leuk om te spelen. Ben je een kast beu dan kun je zo een andere kiezen en zit je meteen in een compleet ander spel. Uiteraard zijn free spins ook bijna overal te verdienen.

Loyalty verdienen

Net als bij het Facebook spel verdien je de meeste loyalty door te spelen op een automaat. Elke spin draagt bij aan het vullen van een meter en als het 'potje' vol zit krijg je loyalty. Hierbij geldt dat hoe hoger je level, hoe meer je moet spinnen om het 'potje' vol te maken, maar ook hoe meer loyalty je per volle meter verdient. Dit loopt op met 5 loyalty per level. Hoe hoger het bedrag waarmee je spint, hoe sneller de meter oploopt.

Bronze is de makkelijkste opdracht van die stap, zilver is al moeilijker en goud is het moeilijkste. Als je het bronzen niveau gehaald hebt, mag je naar de volgende stap of kun je gaan voor zilver en goud. Voorbeelden van opdrachten zijn:

  • Win x-aantal chips in een bepaalde kast
  • Vindt een x-aantal bepaalde plaatjes in een bepaalde kast
  • Verdien een x-aantal loyalty punten in een bepaalde kast

En soms is het dus bijvoorbeeld verdien een x-aantal punten in kast A, B én C voordat je je prijs krijgt.

Rewards MyVegas

Omdat je MyVegas Slots koppelt aan je Facebook account waarmee je ook MyVegas kunt spelen, worden je loyalty punten gesynchroniseerd. Wel is mij opgevallen dat het aanbod aan rewards per app (en per persoon) kan verschillen.

Je kunt zowel via Facebook als één van de apps (naast MyVegas Slots ook MyKONAMI, MyVegas BlackJack en Pop! Slots) punten inwisselen en rewards verkrijgen. Tip is dus om vooral te kijken wat je graag wil en hoeveel punten je hebt, en wat je daarvoor kunt krijgen in de verschillende apps, en daarna pas bestellen.

Wel belangrijk om te weten: rewards zijn beperkt beschikbaar, dus als je iets gezien hebt wat je graag wil doen, wacht dan niet te lang met bestellen! Denk wel aan de voorwaarden (maximaal een maand geldig) zodat je niet voor niets je zuurverdiende loyalty inwisselt. Zo is het extra genieten in Las Vegas.

Wil je meer weten over Vegas? Bezoek ons forum!

Veelgestelde vragen over MyVegas Slots

Wat is een Loyalty Points waard?

Gemiddeld zijn 1000 LP, zo'n $1,00 waard.

Wat is een goede tip om Loyaliteits Punten te sparen?

Geduld en elke dag 2 a 3 keer inloggen om al je punten op te halen. En pas te spelen als er een promotie is om extra speelpunten te kunnen verdienen. Na een paar maanden heb je al een mooi spaarkapitaal bij elkaar geklikt. Koop nooit speelpunten voor geld!

Wat zijn goede rewards?

Gratis hotel overnachtingen, shows en vooral gratis gokgeld. Voordat je naar Las Vegas gaat, kijk even goed bij de Rewards en wat je wilt gaan doen. Mooiste is als je 2 accounts hebt (van jou en een partner) zodat je dubbele (spaar) pret heb in Las Vegas.

Zijn de rewards overdraagbaar?

Nee, het spelen op MyVegas Slots is persoonlijk en je zal je dan ook moeten legitimeren als je de rewards op haalt op de locatie. Je hebt dan ook een MGM spaarpas nodig (kan je gratis aanvragen online of daar ter plekke).

on air