Rmnd78

One spot: een interview met Onetimer rmnd78

Te midden van de coronacrisis hebben we een aantal vaste leden van Onetime aan de tand gevoeld. Een van die leden is ‘Rmnd78' die al ruim 4 jaar lid is van de Onetime community. Onetime is onderdeel van zijn leven en dat vinden wij mooi. Evenals de kans om hem eens het hemd van het lijf te vragen.

Placeholder Gold geplaatst in Over knaken, Casino Spellen door Onetime
op 1 februari 2023
Rmnd78

Hoe ben je bij Onetime terecht gekomen?

Deze moest ik even opzoeken…… In maart 2016 heb ik mij aangemeld op Onetime. Maar het zal een combinatie geweest zijn van Google en Youtube, waarbij Onetime mijn aandacht trok. Vrij vertaald is dat waarschijnlijk een uitzending van Armijn geweest met zijn aanstekelijke enthousiasme.

Wat is je favoriete onderdeel op Onetime?

Dat is toch wel gewoon het forum. Daar staan inmiddels zo veel info en verhalen om te lezen dat er altijd wel iets interessants tussen zit.

Als je morgen een miljoen wint in een loterij, hoe zou je het uitgeven?

Vooraf kan je van alles bedenken wat je ermee zou gaan of kunnen doen. Als het echt ooit mocht gebeuren denk ik eerst een week het geld gewoon op mijn rekening te laten staan en elk uur van de dag even mijn bank app te openen en te genieten van het saldo. Daarna zal er vast wel een mooie auto gekocht worden, maar niet iets buitensporig.

Zou je in Las Vegas kunnen wonen?

Ja dat zou ik prima kunnen……Maar de vraag is, zou ik het willen? Nee, resoluut, nee…..De magie is er dan vanaf. Nu is het een stad ver weg van het normale leven, dat is waar het gewoon om gaat. Nu kan ik er van genieten, ernaar verlangen, heimwee hebben. Het voelde wel als thuiskomen die keren dat ik er nu geweest ben.

Wat is je grootste gokblunder?

Niet echt een blunder maar gewoon stom…….Alleen naar het HC gegaan op een avond in Utrecht, dat was geen geslaagde avond.

Wat is jouw Onetimer geweest in je leven (waar ben je trots op)?

Waar ik trots op ben is gewoon het simpele en degelijke van een gezin. Huisje, Boompje, Beestje(s), ……

Welke geldtip heb jij voor onze lezers?

Zorg dat je niet afhankelijk bent of wordt van een ander. Onafhankelijkheid hoeft niet, maar afhankelijk is een groot gevaar.

Hoe ziet jouw perfecte gok-dag eruit?

Elke winst gevende hahaha….Maar een echte dag, dan zou ik wakker worden in Vegas met uitzicht over de Bellagio fonteinen, het liefst vanaf een balkon. Lekker fout Amerikaans ontbijt maar met een goede kop koffie!! Daarna gewoon zoveel mogelijk uit de dag halen wat die dag mij te bieden heeft. Als de dag dan voorbij is en ik alles laat bezinken, minimaal ergens de paardjes heb gespeeld of een variant ervan, en ik sta nog in de plus ook is dat echt een TOP gok dag :-)

Wat vind je een gekke eigenschap van jezelf?

Ik kan helemaal op gaan in een sportwedstrijd….op tv. Het is al een stuk minder aan het worden. Maar ik heb regelmatig met een hartslag van 180 voor de tv gezeten en was compleet van slag als het niet mijn gewenste uitslag was. Met name bij wedstrijden van Federer.

Met welke Onetimer zou jij wel een week willen ruilen?

Moeilijk om nou specifiek een naam te noemen….Het zou dan een Onetimer zijn die op dat moment in Vegas verblijft. Om toch een naam te noemen……Rick…..Al was het maar om weer een twintiger te zijn en te kunnen pokeren 😉

on air