Rainbow Jackpots Leprechaun 1

Onetime Girl blogt: review Rainbow Jackpots

Toen ik bijna 2 maanden geleden begon aan het avontuur van online videoslots, had ik niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Inmiddels heb ik een aantal slots gereviewd die ik getipt had gekregen van forumleden. Maar in de tussentijd heb ik natuurlijk zelf ook nog wel wat andere slots uitgeprobeerd. Ik snap dat ik niet eeuwig over die slots kan blijven schrijven, maar eentje wil ik jullie toch zeker niet onthouden; Rainbow Jackpots van Red Tiger Gaming.

Het is inmiddels mijn favoriet en ik heb hem al ontelbare keren gespeeld. Het is niet perse een slot waarbij je veel kunt winnen gezien het uitkeringspercentage van 95.24%, wat niet uitzonderlijk hoog is, maar daarentegen is het wel een slot met veel afwisseling en verrassingen.

OneLuckyLady Avatar geplaatst in Online casino door OneLuckyLady
op 7 februari 2023
Rainbow Jackpots Leprechaun 1
Rainbow Jackpots Jackpot 1
Aan de linkerkant de oplopende, dagelijks te winnen jackpot

Uitstraling en spelbeleving

Rainbow Jackpots heeft een Iers thema met in de hoofdrol een Leprechaun (een soort kabouter) en ik word héél vrolijk van die kabouter. Achtergrond muziek is een gezellig folklore deuntje en regelmatig loopt het kaboutertje even zingend langs of geeft hij commentaar op wat er gebeurt. Als je bijvoorbeeld al 2 keer een symbool van “free spins” in je scherm hebt gaan de andere rijen draaien in de hoop dat je natuurlijk het 3e symbool krijgt, de Leprechaun moedigt dan flink aan door “go on, go on.. ” te roepen. Heel fijn dat er naast jezelf nog iemand gebrand is op je winst.

Het spel heeft 20 winlijnen en verschillende symbolen, als een klavertje 4, een hoed en een hoefijzer, daarnaast A,K,Q,J en 10.  Ook heb je nog het Wild symbool, een gouden munt die de andere symbolen vervangt. De minimale inzet is €0.10 en de maximale €12.00.

Verder valt er tijdens het spelen van deze slot naar van alles uit te kijken. Elke dag gaat er een jackpot uit, die staat vermeld aan de linkerkant. Als je 3 keer het symbool Jackpot krijgt dan kun je een aardig bedrag winnen.

Rainbow Jackpots Leprechaun
De leprechaun blaast een symbool het scherm in

Daarnaast kun je uitkijken naar 3 keer het Free Spins symbool en de Beer Bonus. Maar los van de bonus features heeft Rainbow Jackpots nog wat leuks in petto. Op elk willekeurig moment heb je namelijk kans dat de Leprechaun voor je beeld langs komt lopen en met zijn blaaspijpje een hooguitkerend symbool het scherm in blaast, die zich dan op een aantal plaatsen vestigt. Dit geeft mooie kansen en hier kun je dan ook leuke bedragen mee winnen. Soms loopt hij ook gewoon zingend voorbij, maar stopt hij niet. Je kunt je dus voorstellen dat je elke spin weer zit te hopen dat hij langs loopt én stopt om iets het scherm in te blazen.

Pot Goud

Bonusspel

Zoals gezegd heb je 2 verschillende bonusspelletjes. Bij 3 keer een symbool van Free Spins krijg je de optie om uit 3 potten goud te kiezen. Elke pot goud levert je een aantal free spins op, de een meer dan de ander. Vervolgens tijdens de free spins laat ook de Leprechaun zich weer een paar keer zien om wat symbolen het scherm in te blazen.

Dat de Ieren dol zijn op bier moge duidelijk zijn en daar wordt in Rainbow Jackpots nog mooi op ingespeeld met de Beer Bonus. Bij 3 keer het bier symbool krijg je de keuze uit 3 glazen. Aan elk glas is een te winnen bedrag gekoppeld, de een meer dan de ander. Je gekozen glas wordt gevuld en hiermee zie je het bedrag dat je wint. Het mooiste van alles is misschien nog wel dat de Leprechaun achteraf altijd zegt: Jezus, that's a good pint!

Pay out

Ik heb Rainbow Jackpots heel uitgebreid gespeeld, dat wil zeggen >1000 spins. De uitkomsten zijn heel verschillend. Je kan makkelijk een paar tientjes wegdrukken zonder dat er eigenlijk ook maar iets boeiends gebeurt. Een andere keer heb je al na een paar spins de Leprechaun in je scherm die een mooi symbool blaast. De Beer Bonus komt ook nog best wel regelmatig voorbij, de Free Spins iets minder.

En dan heb je natuurlijk de Jackpot nog die het winnen van een groot bedrag ook nog mogelijk maakt, maar dat is wel een once in a lifetime dingetje. Rainbow Jackpots heeft een medium variantie en dat klopt ook wel met mijn bevindingen. Je wint regelmatig kleine bedragen met de winlijnen.

In de bonusspellen kun je wat meer winnen, het hoogste dat ik voorbij heb zien komen was iets meer dan €50. Dat is zeker niet het hoogste bonusspel bedrag dat ik gewonnen heb, in vergelijking met andere slots. Maar gezien dit gemiddeld veel meer voorkomt dan bij een ander slot, is de uitkomst onder de streep vaak vergelijkbaar.

Dat in combinatie met de afwisseling, de grappige Leprechaun en het feit dat je af te een beetje mee mag denken (welk glas kies je? welke pot goud kies je?) maakt dit voorlopig tot mijn favoriete online videoslot!

Sealed with a kiss for luck

on air