Las Vegas Podcast

Onetime talk #3: vivaaaaa Las Vegas

Las Vegas is de stad waar we nu alleen maar over kunnen dromen. Corona gooit roet in het eten; vele Onetimers hebben hun tripjes noodgedwongen moeten cancelen.

Dagelijks herinneren we elkaar aan die mooie stad. De stad waar we graag zijn. Het zal allemaal nog even duren, voordat we onze koffers weer in mogen pakken, om op weg te gaan naar deze legendarische pretstad. Tot die tijd moeten we het doen met leuke filmpjes, verhalen en……nu dus ook een podcast!

Las Vegas Podcast

Onetime talk: Viva Las Vegas

In deze podcast schuiven de heren van Onetime aan tafel bij gastheer Roy. Jullie kunnen de verhalen aanhoren van Las Vegas veteraan TheGreatOne. En natuurlijk ook van TheGallant.

Ben je nog nooit in Vegas geweest? Dan is dit dé podcast die je moet luisteren. Voor de Las Vegas kenners onder ons, zal deze podcast geen nieuwe verrassingen bevatten. Wat niet wegneemt dat deze podcast ook dan een must voor het oor is.

Ga er maar eens lekker voor zitten, met een colaatje en een lekkere versnapering. De heren hebben weer een hoop te vertellen.

Vragen? Stel ze en wie weet hoor je ze terug!

Heb jij vragen over typische Onetime zaken? Wil je meer weten over Las Vegas, casino's en crypto? Stuur een mailtje naar [email protected] en wie weet hoor jij jouw vraag binnenkort terug in Onetime Talk! Laat hieronder vooral even weten wat je van de podcast vond…

on air