711 Jackpot Stakelogic

Spin to Win jackpot van 158K valt bij 711

Op donderdagavond (6 juli 2023) was Keys3033 de gelukkige winnaar van de Spin to Win Grand Jackpot. Hij speelde met een inzet van €2 op de online gokkast Bonus Runner en won maar liefst €158.324,05. Niet slecht voor een willekeurige donderdagavond.

Luuk geplaatst in Online casino door Luuk Wouda
op 7 juli 2023
laatste update: 7 juli 2023
711 Jackpot Stakelogic

Zelf bij 711 spelen

Leovegas Review

LeoVegas

100% tot €200 + 25 gratis spins!
Bonus Runner

Bonus Runner

Bonus Runner, van Stakelogic, is een online gokkast met een ouderwets fruitthema. Deze slot heeft 6 rollen, 5 rijen en 44 manieren om te winnen, maar je kunt alleen combinaties van drie dezelfde symbolen krijgen.

Dat komt doordat de winlijnen overal verspreid zijn - sommige beginnen op rol 1, sommige op rol 2 en sommige op rol 3.

Wat de gokkast nog aantrekkelijker maakt is de progressieve jackpot. De gokkast is onderdeel van Spin to Win van Stakelogic. Dit maakt dat de Grand Jackpot enorm hoog kan oplopen. Tot wel meer dan €158.000

Spin To Win

Spin to Win progressieve jackpot

De Spin to Win Jackpot van StakeLogic werkt als volgt: tijdens het spelen van een StakeLogic gokkast kunnen spelers willekeurig de Spin to Win Jackpot activeren. Zodra de functie wordt geactiveerd, wordt er een speciaal bonusspel geopend.

In dit bonusspel word je doorgeschakeld naar de live studio. Hier draait een host aan een rad met verschillende vakken, elk vak met een andere jackpotprijs.  Wanneer het rad stopt weet je welke prijs jij hebt gewonnen. Je wint namelijk de prijs waar van het vlak waar het rad op stopt.

Jackpots winnen

Het winnen van een jackpot is natuurlijk geweldig, zeker wanneer je, net als deze speler, een grote klapper maakt. Maar er zijn ook talloze kleinere jackpots die je kunt winnen. Wil je precies weten hoe dit allemaal werkt? Bezoek dan onze pagina over jackpotgokkasten en wie weet ben jij de volgende winnaar.

on air