Bingo Show 22 April

Toffe Tombola Bingo's

Het moment waarop je al lang hebt gewacht nadert snel: de Grote Bingo Show op 22 april! Maar wist je dat je niet tot dan hoeft te wachten om je favoriete presentator weer te zien? Maandag kun je al meespelen met de Onetime Bingo bij Tombola, gepresenteerd door niemand minder dan onze eigen GreatOne!

Hij heeft de afgelopen weken weer van alles meegemaakt en staat te popelen om zijn avonturen met jullie te delen, compleet met zijn kenmerkende humor en spannende cliffhangers. En natuurlijk staat Kevin ook weer paraat met zijn vrolijke persoonlijkheid en interessante weetjes. Lees snel verder voor meer details en vergeet niet je favoriete nummer door te geven voor de "Iedereen wint" actie!

Lady Diamond avatar geplaatst in Online casino door Jaimy Isarin
op 21 maart 2024
Bingo Show 22 April

De epische Onetime Bingo komt er weer aan!

Kun jij ook bijna niet wachten op de Grote Bingo Show op 22 April? Dan heb ik gelukkig goed nieuws voor je! Je hoeft je favoriete presentator niet te lang te missen. Aanstaande maandag kun je namelijk weer meespelen met de Onetime Bingo bij Tombola, en deze wordt weer gepresenteerd door onze eigen GreatOne.

Hij heeft afgelopen weken weer ontzettend veel dingen meegemaakt, waar hij jullie uitgebreid over gaat vertellen. Natuurlijk van hak op de tak, én met spannende cliffhangers zoals jullie van hem gewend zijn! Heb je ondertussen leuke vragen aan Armijn, dan kun je die uiteraard in de chat aan hem vragen!

 

Speel online Bingo bij Tombola

Tombola Buttonv2

Tombola

Sort €25,- en speel met €75,-
Kevin De Zombie
TheTurtle als zombia tijdens de Tombola halloween uitzending

TheTurtle is ook present

Hij wordt natuurlijk weer bijgestaan door onze vrolijke Kevin, die hem graag weer in de reden valt én altijd met leuke weetjes over van alles en nog wat komt. Het beloofd weer een gezellige livestream te worden, want zoals jullie vast al verwachtte, zijn er ook deze keer weer leuke prijzen te winnen voor onze kijkers op ons YouTube kanaal.

Het Tombola rad en de Bingomachine staan daar natuurlijk niet voor de sier en we hopen een hoop kijkers weer blij te maken met leuke extraatjes. Van staatsloten tot Tombola goodies, lekker zeg!

Iedereen Wint Actie Tombola

Live trekking Iedereen Wint Actie

Ook wordt tijdens deze Tombola Bingo uitzending, live het winnende nummer van de "Iedereen wint" actie getrokken! Dus geef nog snel even jou favoriete nummer door op de website van Tombola om mee te kunnen doen en kijk aanstaande maandagavond om 20:30 live mee welk nummer uit de Bingo machine wordt getoverd.

Wat kun je winnen?

  • Iedereen die meedoet, wint gegarandeerd €1 speelgeld!
  • Je wint €5 speelgeld als jouw gekozen nummer getrokken wordt.
  • Je wint €2 speelgeld als jouw nummer er 1 of 2 nummers naast zit.

 

Onetime Bingo

Mooie geldprijzen

Naast de “Iedereen wint” actie worden er ook weer mooie geldprijzen weggeven bij de Onetime Bingo. Gegarandeerd 400 euro voor iedere Fullhouse. Hoe meer mensen er meespelen, hoe hoger de prijs voor de Fullhouse kan worden.

Tijdens de Onetime Bingo bij Tombola wordt er tussen 20:00 en 22:00 1000,- vier keer willekeurig een Fullhouse van maar liefst €1000,- euro weggegeven. Zo hoef je niet meer te wachten op dat vakantiegeld om leuke dingen te kunnen doen of de hypotheek van je veel te dure huis te betalen!

Is dit nou de eerste keer dat je leest over de Tombola livestream, en zou je niet weten waar je moet zijn om deze gezellige uitzending mee te kijken? De link naar de Livestream vindt je hier: OneTime YouTube Kanaal. Maar je kunt de link naar de stream ook vinden op de website van Tombola. Kijk en chat gezellig mee op maandagavond 25 maart vanaf 20:00 tot 22:00.

Koud Kouder Koudst Actie

Koud kouder koudst bingo

Maar ben je zelfs te ongeduldig om te wachten met bingo tot maandagavond? Dan kun je vanavond al meedoen KOUD KOUDER KOUDST Bingo! Buiten wordt de temperatuur gelukkig steeds warmen, maar vanavond wordt het nog heel KOUD in bingo90!

Wees er vanaf het begin om 20:00 bij om te spelen voor de hoogste Full House prijs van de avond! Start = €200 gegarandeerd, maar elk halfuur wordt het KOUDER! De Full House prijs daalt namelijk elk halfuur met €25... Helaas moet je deze Bingo wel spelen zonder een livestream, maar gelukkig is de chat altijd gezellig op Tombola!

on air