Bingo Show Poster

Tombola: De Grote Bingo Show

Bereid je voor op de grootste show van Tombola - de langverwachte samensmelting van TheGreatOne Bingo en Diamonds are Forever Bingo! Het aftellen is begonnen voor Onetime's sprankelende debuut in deze sensationele Bingo-show. Ter ere van de lancering organiseren Tombola en Onetime een spectaculair bingo-feest in de studio van Onetime.

Enkele gelukkige Tombola-spelers hebben het geluk gehad een exclusieve uitnodiging te winnen voor dit feest, waarbij ze maximaal 3 gasten mogen meenemen. Benieuwd naar wat deze winnaars te wachten staat? Ontdek het hier!

Lady Diamond avatar door Jaimy Isarin
op 24 februari 2024
Bingo Show Poster
Tombola Homepage Bingo

De grote Tombola Bingo Show

Na TheGreatOne Bingo en Diamonds are Forever Bingo, introduceert Tombola vanaf maandag 26 februari 2024 een spannend nieuw concept, een samensmelting van deze twee succesvolle bingo's. Het is bijna zover! Nog maar enkele dagen te gaan voordat Onetime schittert in de spectaculaire Bingo-show van Tombola.

Ter ere van de lancering van deze nieuwe bingo op Tombola, organiseren Tombola en Onetime een groots bingo-feest in de studio van Onetime. Had je graag bij dit feest willen zijn? Dan kon je je vooraf inschrijven op de website van Tombola.

Inmiddels hebben zo'n 7 gelukkige spelers van Tombola het goede nieuws ontvangen dat ze een uitnodiging hebben gewonnen voor de grote bingo-show en maximaal 3 personen mee mogen nemen naar deze feestelijke lancering.

Bingo Show Met Onetime Formstack (1)

Wat kunnen de winnaars verwachten?

Aanstaande maandag worden de winnaars, samen met hun vrienden en familie, feestelijk ontvangen door niemand minder dan TheGreatOne, Lady Diamond, TheTurtle en Niek Vianen.

Er wordt gezorgd voor hapjes, drankjes, mooie prijzen en natuurlijk entertainment.


Niek zal zorgen voor de muzikale omlijsting van de avond, maar dat is niet het enige vermaak. Er is ook een special guest uitgenodigd, maar die houden we nog eventjes geheim!

 

Speel mee met de gezelligste bingo-familie van Nederland

Tombola Buttonv2

Tombola

Sort €25,- en speel met €75,-

Gegarandeerde fullhouse van €750

Uiteraard staat er van 20:00 tot 22:00 de Tombola bingo op het programma, met naast geldprijzen (zoals die lekkere fullhouse van €750) van Tombola, zijn er ook andere leuke extra's te winnen. De bekende ballenbak, bingomachine en Tombola’s rad van fortuin staan klaar voor gebruik.

Onze winnaars mogen plaats nemen als live-publiek en maken uiteraard ook gewoon kans op de leuke prijzen die we tijdens de uitzending gaan weggeven.

Na de Tombola Bingo gaat het feestje in de studio nog even door met onze eigen bingo, onder leiding van onze Onetimers en een speciale gast. We kunnen niet wachten tot het maandag is!

Onetime Tombola Studio
De Tombola studio

Onetime Livestream

Uiteraard kunnen de Tombola spelers die thuis zijn gebleven weer gezellig meekijken met de livestream op het YouTube Kanaal van Onetime. Want ook de mensen in de Onetime-chat maken weer kans op leuke prijzen tijdens de grote Bingo Show.

Ook maken we tijdens deze livestream het nummer bekend van de “Iedereen wint actie” op Tombola. Iedereen die meedoet, wint gegarandeerd €1! Kies jouw geluksnummer tussen 1 en 90. Wordt jouw nummer getrokken op 26 februari 20:30 bij de Bingo Show Livestream dan win je €5! Zit jouw nummer er 1 of 2 nummers naast, dan win je €2.

Aanmelden is gratis t/m 26 februari 17:00!

Dus zet het in je agenda: as. Maandag 26 Februari van 20:00 tot 22:00

on air