Tombola Spelen

Tombola Nieuwtjes: Grote winsten en leuke acties

Welkom bij de nieuwste Tombola-nieuwtjes! In deze editie vieren we een spectaculaire jackpotwinst, nodigen we je uit voor de gezelligste bingo-groep op Facebook en laten we je weten hoe je kaartjes kunt winnen voor de ontzettend gezellige urban-walks!

Of je nu een doorgewinterde speler bent of nieuw bent in de geweldige wereld van online bingo, er is voor iedereen wat te beleven. Lees verder en ontdek hoe je kunt profiteren van geweldige prijzen en spannende acties bij Tombola!

Lady Diamond avatar geplaatst in Online casino door Jaimy Isarin
op 13 juni 2024
Tombola Spelen

De Jackpot is gevallen!

Het was je misschien al opgevallen dat de Bingo90-jackpot op Tombola weer hoog stond. Hoewel het geen nieuw record was, ging het om een bedrag waar je makkelijk een luxe vakantie of een droomtuin mee kunt realiseren.

Op maandag 10 juni, om precies 13:57 uur, sprong een tombola-speler een gat in de lucht of viel misschien wel naast zijn of haar stoel van verbazing! De Bingo90 Jackpot van maar liefst €10.106 is namelijk gevallen. De gelukkige winnaar is bighaver. Van harte gefeliciteerd en geniet van dit geweldige bedrag!

Speel online bingo bij Tombola

Tombola Buttonv2

Tombola

Sort €25,- en speel met €75,-
Tombola Bingo Spelers

De gezelligste Bingo Facebook Groep van Nederland

Wil jij de spelers van Tombola beter leren kennen, gezellig meekletsen en ondertussen op de hoogte blijven van leuke Tombola-acties? Dan is de Tombola-groep op Facebook echt iets voor jou. Tombola-spelers delen hier leuke verhalen en foto’s, zodat iedereen elkaar beter leert kennen.

Hoe leuk is het om het gezicht achter een spelersnaam te zien? Ook kunnen er vragen gesteld worden en worden er extra acties gehouden. Waar wacht je nog op? Word lid en doe mee aan de gezelligheid!

Urban Walk Tombola

Win bij Tombola 4 Startbewijzen voor een Urban Walk Evenement!

Ontdek de Stad op een Unieke Manier


Elk Urban Walk evenement biedt je de kans om een stad te verkennen op een manier die je nog nooit eerder hebt ervaren. Met een korte route van ongeveer 10-12 km en een lange route van ongeveer 18-20 km, bezoek je bijzondere locaties waar je normaal zelden (gratis) komt. Of je nu van geschiedenis, architectuur of gewoon een mooie wandeling houdt, een Urban Walk evenement is de perfecte gelegenheid om de stad vanuit een nieuw perspectief te ontdekken.

Exclusieve Winactie voor Tombola Spelers

Omdat jij een trouwe Tombola speler bent, maak je kans op vier startbewijzen (ter waarde van €88,00 in totaal) voor een Urban Walk evenement naar keuze! Stel je voor: jij en drie vrienden genieten samen van een unieke stadswandeling, helemaal gratis!

Hoe Maak je Kans op 4 Kaartjes?

  • Volg deze eenvoudige stappen op de Tombola website om deel te nemen aan de winactie:
  • Kies maximaal drie Urban Walk evenementen uit de beschikbare opties.
  • Vul je Tombola spelersnaam en e-mailadres in.
  • Bevestig dat je 24 jaar of ouder bent.
  • Klik op de knop 'Bevestigen'.

Per evenement worden er tien winnaars gekozen. Als jij wint, mag je dus drie wandelmaatjes meenemen!

Urban Walk Utrecht Tombola Fortune Cookie Jaimy
Lady Diamond tijdens de Urban Walk

Beschikbare Urban Walk Evenementen

  • Rotterdam - 29 september 2024
  • Breda - 3 november 2024
  • Utrecht - 10 november 2024

**Deelnemen is eenvoudig en snel! Zorg dat je je keuze maakt en je gegevens invult voor de kans om een van de gelukkige winnaars te zijn. Vergeet niet dat je alleen kunt deelnemen als je 24 jaar of ouder bent. Tombola's algemene voorwaarden zijn van toepassing. Doe mee, win en geniet van een onvergetelijke Urban Walk ervaring met vrienden!**

on air