Tombola Winter Bingo Thumbnail

Knusse bingo op Tombola: Winter Bingo

Bingo fans opgelet! Terwijl de maandagochtendzon opkomt, start ik mijn laptop vol verwachting voor een nieuwe werkweek. Wat een geluk: sneeuw bedekt de daken, en Nederland lijkt gehuld in een winterse deken. Als toegewijde thuiswerker verwelkom ik dit met open armen.

Elektrisch kacheltje aan, kaarsjes aan, en mijn blik valt op Tombola's magische winteraanbiedingen. Van Chatquiz tot Donder Bingo, ontdek de knusse acties die mijn werkdagen transformeren in sfeervolle spelavonden. Laten we ons onder de dekens nestelen voor een warme, winterse bingo-ervaring!

Lady Diamond avatar geplaatst in Online casino door Jaimy Isarin
op 18 januari 2024
Tombola Winter Bingo Thumbnail

Knus begin van de werkweek

Het is maandagochtend als ik weer achter mijn laptop kruip. De werkweek is weer begonnen! Ik kijk uit het raam van mijn woonkamer, terwijl mijn laptop zoemende opstart-geluiden maakt. Ik zie meteen dat op de daken van de huizen tegenover ons sneeuw ligt. Nederland kleurt eindelijk weer eens een beetje wit.

Als regelmatige thuiswerker zie ik dit als geen enkel probleem. Sterker nog, ik vind het heerlijk! Die magische witte vlokken die buiten achter het raam naar beneden dwarrelen en de grond een maagdelijk witte kleur geven. Binnen heb ik lekker warm mijn elektrische kacheltje en wat kaarsjes aan, waardoor er binnen een knusse sfeer hangt. I love it!

Tombola Bingo Acties

Iedere dag acties bij Tombola

Ik schenk mezelf een kopje thee in, en surf naar de website van Tombola. Even kijken of er nog wat nieuwe arcade spellen zijn, of dat er misschien een leuke online bingo promotie is. Ik klik “acties” aan op de website, en inderdaad! Iedere dag zijn er eigenlijk wel leuke acties en promoties te vinden op Tombola.

Zoals de populaire Chatquiz, waar je iedere dag wat extra speelgeld kunt winnen door zo snel mogelijk het juist antwoord op de vragen van de chatmoderators te geven. Of de Donder bingo! Die op iedere donderdagavond van 20:00 tot 22:00 te spelen is, met een gegarandeerde full house van maakt liefst 175,- euro. Lekker zeg.

Ik lees verder en bekijk de Route 75 Bingo, klinkt ook leuk. Iedere woensdag, vrijdag en zondagavond speel je tussen 20:00 en 22:00 voor een gegarandeerde Full house van….? Ja, 75,- euro, zou je denken? Nee! 50,- euro! Maar goed, Route 75 staat dan ook voor Bingo75. Oké, oke, goedgekeurd! Ik scroll grinnikend verder op Tombola’s website.

Zelf bingo spelen bij Tombola?

Tombola Buttonv2

Tombola

Sort €25,- en speel met €75,-
Onetime Bingo

Iedereen wint en Onetime Bingo

Ik zie ook dat de populaire “Iedereen wint actie” weer terug is, en uiteraard wordt de trekking gedaan tijdens onze eigen Onetime Bingo op maandag 22 Januari! Tijdens deze Onetime bingo worden er grootste geldprijzen weggegeven. Zou best lekker zijn, zo na die dure feestmaanden!

Wist je dat dat we deze bingo altijd live streamen via ons YouTube kanaal? Als je lid bent van onze nieuwsbrief óf die van Tombola, dan krijg je vooraf een linkje om live mee te kijken met deze bingo-show! Dan kun je onder het bingo spelen, gezellig mee kletsen en maak je nog eens kans op extra prijzen.

Tombola Bingo (1)

Tombola’s Winter Bingo

Plotseling valt mijn oog op een andere Tombola-actie die perfect is voor deze winterse dagen: de Winter Bingo! Hier kun je meespelen met Bingo90 en kans maken op die gegarandeerde fullhouse van €175 per bingo ronde, tussen 20:00 en 22:00.

Deze magische bingo is beschikbaar op iedere dinsdag, zolang het winter is. Dat moet voorlopig dus helemaal goedkomen, bedenk ik me terwijl ik opnieuw naar buiten kijk. De sneeuw valt zachtjes, en ik krijg helemaal zin om met mijn laptop op de bank onder mijn fleece dekens te kruipen en deze gezellige, winterse bingo te spelen.

on air