Donald Trump

Tweets Trump en het effect op de beurs!

Voor het bepalen van een trading strategie kan je gebruik maken van verschillende succesvol bewezen systemen, daarbij geholpen door onder meer een technische en een fundamentele analyse. Maar er is meer, en dat hebben we te danken aan de nieuwe president Trump –> TWITTER!

Een compleet nieuwe tool die in sommige gevallen ver boven bestaande technieken uit toornt. Deze methode gaan we omdopen tot de ‘Tweeting Trump Methode'.
Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een Twitter account waarbij je een volger wordt van de Amerikaanse president Trump.

Dat gaat je misschien een stapje te ver, want je wordt de hele dag al bekogeld met Trump nieuws, maar het kan je financieel enorm veel voordelen opleveren via je handel bij 24Option.

Jackpot Avatar geplaatst in Over knaken door Jackpot
op 6 februari 2023
Donald Trump

Tweets van Trump zorgen voor beweging van de beurzen

Zoals je wellicht weet is Donald Trump een groot fan van twitter. In plaats van de conventionele wijze van het verspreiden van belangrijk nieuws, zoals door de vertegenwoordiger van het Witte Huis heeft de Amerikaanse President er een houtje van om te-pas, en on-te-pas, zijn hersenspinsels de ether in te tweeten.

De algemene opinie waardeert dit minder, maar dat is niet zo van belang voor onze handel op de beurs. We kijken nu vooral wat het effect is van de acties van Trump via Twitter op de markten.

Het is vaak voorgekomen dat op het moment dat de President iets tweet er een reactie plaatsvindt op de beurs. Met name op de valuta is dit effect zeer groot, zo zien we vaak de Euro / Dollar koers en de Dollar / Mexicaanse Peso fors bewegen bij uitlating van de US President.

Kassa!

Als je ten tijde van de intussen beroemde tweet van Donald Trump, waar hij spreekt over de 20% belasting op Mexicaanse goederen en diensten, meteen een buy-trade had geplaatst op het valutapaar USD/MXN, dan had je optimaal van de winst kunnen profiteren.

Elke keer dat Trump iets tweet dat in relatie staat tot de wereldeconomie of handelsovereenkomsten, kun je daar van profiteren op de financiele markten. Ze reageren namelijk direct.

Als je Trump volgt op Twitter dan heb je als eerste het nieuws en kan je meteen online gaan om een trade plaatsen. De kans is zeer groot dat je op dat moment een succesvolle trade plaatst. En wie wordt je op die manier ooit net zo rijk als Trump.

on air