Classic Roulette

Verdieping van het burenspel op de roulette

Het inzetten op de buren is een van de leukste speelwijze van de roulette. Daarvoor moet je wel weten hoe de getallen over de omtrek van de cilinder zijn aangebracht.
JackPot geeft een uitstekende uitleg van de beginselen van het burenspel. De moeilijkheid van de inzetten op de buren is dat de getallen van de buren over de tafel zijn verspreid.
De buren worden daarom altijd en plein gespeeld. Dit is zeer bezwaarlijk voor de kleine beginnende speler. Ook de hoge tafel minima is de oorzaak dat je snel veel kunt verliezen. Op internet heb ik nog geen echt systeem voor de buren gevonden. Voor een kansrijk spel is wel een systeem noodzakelijk.

Placeholder Gold geplaatst in Casino Spellen door Onetime
op 20 mei 2022
Classic Roulette

Dobbelsteen driehoek voor roulette

Heel lang geleden heb ik een systeem bedacht, dat gebaseerd is op de zogenaamde Dobbelsteen driehoek. Daarvoor heb ik de cilinder verdeeld in 11 groepen van 3 buren en 1 groep van 4 buren.

Elke groep krijgt een getal 1 tot en met 12. Kijk je nu naar de som van twee van deze buren, dan komt 13 het meest voor.

Een herhaling van de burengroep 1 geeft de som 2 en die van burengroep 12 de som 24.Tesamen met de top van 13 kun je nu een gelijkbenige driehoek tekenen. Deze driehoek heb ik de Dobbelsteen driehoek genoemd.

Transversale plein

Dezelfde eigenschap is ook van toepassing op de transversale plein.

Je kunt nu op de top van de driehoek gaan spelen. Is bijvoorbeeld burengroep 3 gevallen dan kun je inzetten op 13-3=10, de burengroep 10.

Je hoeft slechts 3 fiches in te zetten. Bij winst krijg je 36 fiches uitbetaald. Je verwacht nu dat je binnen 12 worpen een hit hebt. Is dit niet het geval dan kun je de inzet verdubbelen.

Wil je je kans op een hit vergroten dan kun je ook inzetten op de burengroepen direct naast de top. Je gaat inzetten op burengroepen 9-10 en 11. Je speelt dus en plein op 9 getallen.

Gegarandeerd winst op de roulette?

Er is niet een systeem dat winst garandeert. Wil je echt kansrijk spelen, dan moet je met het systeem en een roulette strategie spelen. Noodzakelijk is dan wel dat je alle worpen moet noteren. Je kunt nu gebruikmaken van de statistische eigenschappen en de sommenreeks om je spel te bepalen.

De Dutch Roulette Table maakt het in de toekomst veel gemakkelijker om dit spel spelen. De burengetallen liggen naast elkaar op deze tafel. Met slechts 1 fiche kun je op 3buren of 6buren spelen. Nu kun je op internet lezen dat het burenspel alleen geschikt is voor ervaren en kapitaalkrachtige spelers.

on air