Vroege Uitbetaling

Wat is vroege uitbetaling en waarom is dat een geweldige bonus?

Bonussen bij bookmakers: ze slaan je er mee om je oren. Gratis weddenschapje hier, verhoogde odds daar, het maakt het sportsbetten natuurlijk alleen maar extra leuk. Bij Bet365 hebben ze echter een unieke bonus. Een bonus waarmee je kunt winnen, ook al verlies de weddenschap. Ik leg het je uit. 

De bonus waar we het over hebben is de vroege uitbetaling. Dit is een bonus die Bet365 al sinds de Engelse bookmaker online is in Nederland aanbiedt. Een bonus waaruit je veel voordeel kunt halen, zoals uit het voorbeeld in dit artikel ook blijkt.

Transparent Bg1@72X geplaatst in Sport door Hans van Brunschot
op 30 mei 2022
Vroege Uitbetaling
Screenshot 2022 03 08 09.11.33
Twee doelpunten voorsprong zorgt bij Bet365 voor een gewonnen weddenschap.

Wat is vroege uitbetaling?

Vroege uitbetaling is een bonus van Bet365 waarbij de bookmaker de weddenschap als gewonnen beschouwt op het moment dat het elftal waarop je gewed hebt een voorsprong van twee doelpunten neemt in de wedstrijd. 

Op het moment dat het team 2-0, 3-1 of 4-2 et cetera scoort, sluit Bet365 per direct je weddenschap. Ook al is er op dat moment nog tijd te spelen. Het maakt niet of er nog tien minuten te spelen zijn of tachtig. Je inzet wordt op het moment dat er twee doelpunten verschil op het score bord staan tegen de geldende odds bijgeschreven in je account.

Tenminste, wanneer je een enkele weddenschap speelt. Speel je een meervoudige weddenschap, ook wel combinatieweddenschap genoemd? Dan wordt de selectie waarbij een voorsprong van twee doelpunten bereikt wordt als winnend afgehandeld. 

Bet365
Voorbeeld weddenschap met vroege uitbetaling.

Waarom is dit een geweldige bonus?

De vroege uitbetaling is een geweldige bonus omdat je 100% je odds wint terwijl het team waar je op speelt de wedstrijd niet eens hoeft te winnen.

We hebben daar een mooi praktijkvoorbeeld van. Onze eigen TheGreatOne zette in op winst van SC Cambuur tegen FC Utrecht. De odds waren mooi, wat betekent dat de kansen van Cambuur niet zo heel groot werden ingeschat.

Ondanks dat FC Utrecht deze wedstrijd met 3-2 won, had TGO een mooie avond. SC Cambuur was immers wel op een 0-2 voorsprong gekomen, waarmee de weddenschap door Bet365 als winnend werd afgesloten. 

Vroege uitbetaling speel je bij Bet365 gedurende het restant van dit voetbalseizoen. Je kunt op meerdere Europese topcompetities spelen waaronder de Champions League, Europa League en Conference League, de Engelse Premier League, de Bundesliga en natuurlijk ook de Nederlandse Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. 

Wedden op sport?

Leovegas Review

LeoVegas

100% FREE BET tot max. €50!
Logo Jacks.nl

Jack's.nl

€60 aan Free Bets
on air