Martin En Hielke Blij

Wereldrecord Martin Hummel en Hielke Klingeler behaald!

Yes! Het is de mannen gelukt! Vanochtend werd officieel bevestigd dat beide wereldrecords zijn goedgekeurd! Martin heeft een nieuw wereldrecord van 71 uur en 25 minuten op zijn naam gezet voor "Longest croupier marathon". Tegelijkertijd vestigde Hielke in dezelfde periode een wereldrecord van 72 uur voor "Longest marathon blackjack dealing". Dit heldhaftige kunststukje voltrok zich van 14 t/m 17 augustus 2023 in de Onetime studio in Zuidlaren, en we hebben het van dichtbij mogen meemaken!

De beide heren waren al super blij met hun prestatie, maar deze officiële erkenning vanuit de Guinness World Records organisatie is natuurlijk helemaal de kers op de taart!

Transparent BG TT geplaatst in Landbased casino door Kevin
op 18 januari 2024
Martin En Hielke Blij

Lang wachten!

Nadat Martin en Hielke op 17 augustus hun recordpoging hadden uitgevoerd en vastgelegd, begon het echte werk: de administratieve marathon. Van het dubbelchecken of alle formulieren klopten tot het uploaden en versturen van de beelden (wow, 2x 72 uur aan materiaal!) en het indienen van al het bewijs bij Guinness World Records.

En dan begon het wachten... dat spannende wachten op dat ene, of in dit geval, die twee mailtjes. Kan me voorstellen dat het super spannende maanden waren voor de mannen! Wanneer zou dat verlossende bericht nou komen? Nou, vanochtend, 18 januari 2024, was het eindelijk zover. Beide wereldrecords zijn officieel goedgekeurd!

Whatsapp Blijdschap

Blijdschap in de appgroep!

Om precies 10:08 uur kwamen daar de officiële berichten binnen op WhatsApp! Na 5 maanden vol spanning, niet alleen voor de mannen maar natuurlijk ook voor het hele team achter de schermen. De felicitaties stromen nu binnen en je voelt de blijdschap bij iedereen die eraan heeft meegewerkt.

En wat een inzet was dat! Voor elke recordpoging hadden ze elke 4 uur 2 nieuwe getuigen nodig die 4 uur lang toekeken hoe de mannen aan het strijden waren voor hun wereldrecordtitel. En dan hebben we het nog niet eens over de vele spelers gehad, die keer op keer kwamen opdagen om blackjack of roulette te spelen. Wat een teamwork!


> Longest marathon blackjack dealing (Hielke)

> Longest croupier marathon (Martin)

Martin & Hielke

Natuurlijk vroegen wij Martin en Hielke om een reactie op dit geweldige nieuws! 

Het moment dat wij er achter kwamen dat wij officieel erkent wereld record titel houder zijn geworden voelt onbeschrijfelijk! Het is echt een kers op de taart die na een slopende 72 uur en veel administratieve werkzaamheden hebben gekost.

 

Wij zijn euforisch en dansen en springen nog steeds rondjes! In de aankomende weken kunnen wij onze certificaten verwachten wat het dan nog meer definitiever maakt! Maar alleen wij tweeën hebben het nooit voor elkaar gekregen om een wereld titel te bemachtigen. Zonder de fantastische hulp van alle vrijwilligers, getuigen, sponsoren en alles wat er bij komt kijken was dit nooit gelukt. Ons dank is groot en dit moet zeker gevierd worden

Martin Hummel & Hielke Klingeler

Gefeliciteerd!

Mannen, echt van harte gefeliciteerd met jullie waanzinnige prestatie! Ik was persoonlijk super betrokken bij jullie organisatie en weet daardoor hoeveel tijd en moeite jullie erin hebben gestoken. Ik heb jullie door die zware momenten zien gaan, dat zelfs ik er emotioneel van raakte.

Super bedankt dat wij jullie mochten helpen en deel mochten uitmaken van jullie fantastische team!

on air