Odds Boost

Odds Boost: bookmaker bonus voor grotere winsten

Een weddenschap plaatsen op een sportwedstrijd maakt de wedstrijd vaak nét iets spannender. Sport is natuurlijk altijd leuk om te kijken, maar als je ook nog een mooi bedrag kunt winnen is het toch nog een stukje interessanter.

Wat wedden op sport helemaal geweldig maakt is de Odds Boost. Met een Odds Boost kun je namelijk de quotering van een weddenschap verhogen. Soms kun je zelf een weddenschap hiervoor kiezen, maar het kan ook een weddenschap van de bookmaker zelf zijn.

In ieder geval staat vast dat je met een Odds Boost mooie extra winsten kunt maken. Wil jij dat ook? Lees dan snel verder, want in dit artikel leggen we je alles uit over de mogelijkheden van verhoogde noteringen.

PNG@72X door DennMann
op 18 april 2023 - laatste update: 31 juli 2023
Odds Boost

Hoe werkt een Odds Boost?

De werking van een Odds Boost is vrij simpel, maar heeft wel wat uitleg nodig. De Odds Boost is vrij vertaald een verhoging van de quotering. Deze verhoging is vaak procentueel en is in allerlei percentages beschikbaar.

Hoe hoog een Odds Boost is hangt af van de specifieke promotie of van bijvoorbeeld je speelgedrag. Daarnaast kan het ook zijn dat een bookmaker de quotering van een bepaalde uitslag verhoogt. De verschillende soorten Odds Boost leggen we later in dit artikel uit.

Stel: de normale quotering dat Feyenoord een wedstrijd wint is 2.00 en je hebt een Odds Boost gekregen van 25%. Deze kun je dan inzetten op Feyenoord, waarbij je de quotering kunt verhogen naar 2,25. Normaliter zou je bij een inzet van €100 een uitbetaling krijgen van €200. Maar dankzij de Odds Boost is dit nu €225. Mooi meegenomen dus!

Overigens denk je nu misschien, maar ik krijg toch een verhoging van 25%? Dat zou dan toch 2,50 moeten zijn? Maar dat is niet zo. De Odds Boost krijg je namelijk alleen maar over het getal boven de 1. Dus hoe hoger de basisquotering, des te hoger de absolute waarde.

Het is belangrijk om te weten dat deze acties wel een aantal voorwaarden hebben. Zo is de maximale inzet vaak gelimiteerd op €10, €25 of €50. De bookmakers nemen namelijk flink wat risico met het geven van hogere quoteringen. Door een maximale inzet eraan te hangen blijft het gokken een spelletje voor jou als speler en dekt de bookie zich een beetje in.

Een quotering komt namelijk tot stand aan de hand van een aantal factoren. Uiteindelijk is het een getal dat kenmerkt of een bepaalde uitslag wel of niet gaat plaatsvinden. Hoe hoger de quotering, des te kleiner de kans en bij een lage quotering is de kans heel groot.

Ook kan het zijn dat de bookmakers een maximaal winstbedrag vermelden. Je mag dan bijvoorbeeld niet meer dan €150 extra winst maken met de weddenschap. Bij sommige bookies mag je dan wel honderden euro’s inzetten op deze weddenschap, zolang de extra winst maar beperkt is. Check dus van tevoren altijd even goed te voorwaarden.

Combi Odds Boost TOTO

Wat is een combi boost?

Bij de meeste boosters krijg je een verhoging van een enkele weddenschap. Maar niet getreurd wanneer jij een liefhebber bent van combinatieweddenschappen.

Je maakt een combinatieweddenschap (of combi bet) door verschillende weddenschappen met elkaar te combineren. Dit kan bij een enkele wedstrijd (Ajax wint, scoort meer dan 2,5 goals en krijgt geen goals tegen) maar ook meerdere weddenschappen (Ajax wint, Feyenoord wint en FC Utrecht wint).

Bij dit soort combinatieweddenschappen worden de odds gecombineerd voor een hogere uitbetaling en met een Odds Boost kun je erg veel winst maken. Echter moeten wel alle weddenschappen in deze combinatie positief worden afgerond. Als je er eentje fout hebt win je helemaal niks. Hoog risico dus, maar wel met extra veel spanning en hoge uitbetaling!

Welke soorten Odds Boosts zijn er?

De verhoogde notering op een bepaalde weddenschap is iets dat we vaak zien terugkomen. Elke bookmaker hangt hier een leuke marketingterm aan. Bij TOTO zijn dit de “Lekker Man” weddenschappen en bij Jacks.nl heet dit de “Jacks Specials”. Onder aan de streep komt het allemaal op hetzelfde neer, namelijk een verhoging van de quotering.

Bij deze verhogingen krijg je bijvoorbeeld “Speler X scoort in de wedstrijd” van 1.80 naar 2.50. Je krijgt dus enorm veel extra value (waarde) wanneer je inzet op deze weddenschap.

Een andere vorm van Odds Boost is een procentuele verhoging van een bepaalde weddenschap. Je kunt met deze booster een bepaalde quotering dan met bijvoorbeeld 25% of 50% verhogen. Een quotering kan dan enorm oplopen en daarmee maak je dus extra kans om een mooi bedrag te winnen.

Wanneer krijg ik een Odds Boost?

De mogelijkheid om quoteringen te boosten verschillen per aanbieder. Vaak worden extra boosters uitgedeeld bij speciale voetbalwedstrijden zoals de Champions League of een klassieker zoals Ajax – Feyenoord. Maar ook bij tennis en darts zien we deze acties regelmatig voorbijkomen.

Veel bookmakers bieden de boosters aan zonder dat je hier een extra actie voor uit hoeft te voeren. Bij andere bookmakers moet je van tevoren eerst een storting doen om de Odds Boosts te ontvangen, of je moet eerst een bepaalde weddenschap plaatsen. Dit werkt eigenlijk precies hetzelfde zoals bij de free bets

Het bedrag dat je in mag zetten op een Odds Boost kan overigens per aanbieder en actie verschillen. De ene keer is dit €10, maar de andere keer kan dit zomaar €1.000 zijn. Lees van tevoren altijd goed te voorwaarden wanneer je in aanmerking komt voor deze mooie actie.

Odds Boost BetCity

Is het een goede welkomstbonus?

Een Odds Boost kan zeker een goede welkomstbonus zijn, maar dit hangt wel af van je eigen voorkeuren en gokstijl. Je kan namelijk de quotering van een bepaalde weddenschap of markt verhogen, waardoor je meer geld kunt verdienen op een bepaalde weddenschap.

Om maximaal gebruik te maken van de Odds Boost moet je vaak ook flink inzetten. Vind je dat geen probleem? Dan is het zeker een goede welkomstbonus, waarmee je een mooi extra bedrag kunt winnen.

Wanneer je niet zo geïnteresseerd bent in specifieke weddenschappen of markten, dan is de Odds Boost voor jou als speler misschien wat minder interessant. We adviseren daarom ook altijd om de voorwaarden en beperkingen van de booster als welkomstbonus goed door te nemen voordat je deze accepteert.

Onetime en Odds Boost

Als ergens extra marge of geld te behalen is, dan is Onetime er natuurlijk als de kippen bij! Wij houden dan ook erg veel van Odds Boost en pakken deze bonus vrijwel altijd mee als we ze voorbij zien komen.

We geven je nog wel graag een extra tip: check bij een bij een verhoogde notering op een vastgestelde weddenschap of de quotering wel echt zo goed is. Soms hebben weddenschappen namelijk een lagere quotering dan bij andere bookmakers, waardoor de Odds Boost minder mooi is dan hij lijkt. Een beetje hetzelfde als winkels wel eens doen: eerst de prijzen verhogen, om daarna een korting te geven.

Met een Odds Boost kun je een mooi extra voordeel behalen, dus we raden iedereen aan om goed op te letten wanneer deze verhoogde noteringen worden aangeboden. Succes met het inzetten van je Odds Boosters!

Veelgestelde vragen over de Odds Boost

Geldt er een minimale quotering voor een Odds Boost?

Dit verschilt per online casino, maar vaak is de minimale quotering 1.40 of 1.60.

Kan ik onbeperkt geld inzetten op een Odds Boost?

Vaak limiteren bookmakers de inzet, om het risico te beperken. Anderzijds wordt er vaak een maximaal winbedrag opgelegd.

Moet ik me aanmelden om toegang te krijgen tot verhoogde noteringen?

In sommige gevallen moet je eerst een storting doen om Odds Boosters te ontvangen (dan is het dus een soort stortingsbonus), of je aanmelden via een knop. Losse weddenschappen met een verhoogde notering zijn vaak voor iedereen beschikbaar.

Kan ik gegarandeerd geld verdienen met een Odds Boost?

In principe kan dit niet, tenzij je gebruikt maakt van hedging of surebetting. Hierbij zet je in op meerdere uitslagen van dezelfde weddenschap om zo een gegarandeerde winst te maken.

Kan iedereen gebruik maken van Odds Boosts?

Dit verschilt per bookie en per promotie. Maar in het algemeen zijn deze promoties voor alle spelers beschikbaar.

on air