1X2gaming

1X2Gaming - een uitblinker in Virtual Sports

1x2Gaming is sinds 2003 op de markt en is gevestigd in Brighton. Sinds die tijd poogt het bedrijf groots te worden in Virtual Sports, als eerste provider die dit fenomeen het levenslicht heeft laten zien.

1X2 Gaming
Virtual Sports
Virtual Sports is bijna niet te onderscheiden van echt

De software

Een team van ontwikkelaars is continu bezig nieuwe innovaties te ontwikkelen. Hoewel 1x2Gaming zich de grootste aanbieder van Virtual Sports mag noemen, heeft zij qua ontwikkeling niet stilgezeten. 1x2Gaming heeft dan ook meer in haar mars en ook (video)slots ontwikkeld. Bovendien is zij heer en meester in loterijproducten, je kunt o.a. online krassen en er worden diverse andere spelletjes aangeboden waarbij je direct weet of je prijs hebt of niet.

Ook tafelspellen, zoals roulette en blackjack, behoren tot het aanbod. Alle spellen zijn met html5 technologie gemaakt, zodat de spellen rechtstreeks vanuit de browser kunnen worden gespeeld.

Daar waar met virtual sports hoge ogen worden gegooid, scoren de andere spellen wat minder. Desondanks hebben de grootste casino operators hun vertrouwen hierin getoond.

Het aanbod van 1x2Gaming

1x2Gaming beschikt over een zeer divers aanbod, waarvan Virtual Sports – te vergelijken met sportweddenschappen – een onderdeel vormt. Het aardige van Virtual Sports is dat je er op ieder moment kunt inzetten, wachten totdat de Champions League begint is niet nodig. Zo start iedere 90 seconden wel een nieuwe wedstrijd en is er op diverse sporten een virtuele variant ontwikkeld.

Naast de virtuele sporten zijn ook videoslots, tafelspellen, videopoker en kraskaarten beschikbaar. Qua graphics kan 1x2Gaming zich niet meten met de grote jongens als Netent en Microgaming, maar probeert zij het een andere manier door een flinke dosis humor en (kinderlijke) thema’s toe te voegen. We hebben een aantal slots aan een test onderworpen.

Red Dragon Videoslot
Red Dragon Videoslot

Red Dragon

Red Dragon is een slot met een Chinees thema die je speelt op 5 rollen en 24 winlijnen. De symbolen zijn niet erg creatief gekozen, het is een eenvoudige slot zonder spektakel.

Freespins zijn te verdienen door 3 of meer scattersymbolen in beeld te krijgen. Scoor je het maximale aantal scatters, dan  krijg je 30 freespins. In de freespin-modus verandert er verder weinig dan enkel een achtergrondmuziekje.

Deze slot heeft naast de freespins ook een bonusfeature, welke we na 500 spins (helaas) niet voorbij hebben zien komen.

Aztec Secrets

Deze slot – met indianenthema – speel je op 5 rollen en 25 winlijnen en is verder niet erg vermakelijk. Het heeft net als voorgaande slot dezelfde features.

Wat we aan deze slot opvallend vonden, was het geluid te horen op het moment dat geen winnende lijn wordt gespeeld, dat dit laatste nog eens extra benadrukte, iets dat je als speler liever niet wilt horen.

Aztec Secrets Gratis Uitproberen
Aztec Secrets gratis uitproberen

1x2Gaming: gratis uitproberen

Voordat je überhaupt een gokje wilt wagen op bijvoorbeeld Virtual Sports, is het raadzaam hier vooraf het één en ander over te leren. Vanuit Onetime is hieraan als eens een artikel besteed om de eerste stappen binnen het Virtual Sports betting onder de knie te krijgen.

Bij 1x2Gaming is weliswaar geprobeerd het spelen zo eenvoudig mogelijk te houden. Om alvast kennis te maken met het aanbod van deze provider, adviseren we je de website te raadplegen waarop het actuele aanbod te zien is en gratis kan worden gespeeld.

on air