NYX Gaming

NYX Gaming

NYX Gaming Group is een softwareontwikkelaar die een flinke status heeft binnen de casino branche. Ze leveren aan meer dan 160 operators hun platform en/of games. Daarbij hebben ze inmiddels al meer dan 600 titels op hun naam staan. Iedere maand komen er nieuwe titels bij. NYX Gaming Group heeft o.a. samenwerkingen met grote partijen als Bet365.

En als de markt in Nederland opengaat, dan zullen ze een samenwerking aangaan met de Nederlandse loterij.

NYX

NYX Gaming Group: samenwerking met de Nederlandse Loterij

De Nederlandse loterij is een fusie tussen de lotto & de staatsloterij. Daaronder vallen ook het miljoenenspel, Eurojackpot, lucky day, de toto en krasloten.

Onlangs hebben ze bevestigd een samenwerking aan te gaan met NYX Gaming. Deze partij zal het mogelijk maken hun platform aan te bieden (Open Platvorm Systeem), waardoor ze spellen kunnen aanbieden. Dit zal ook betekenen dat er spellen kunnen worden aangeboden van NextGen Gaming. Dit is een onderdeel van NYX Gaming Group.

Welke divisies bevat de NYX Gaming Group?

Bekijk de divisies

Nextgen Gaming

Het in 1999 opgerichte NextGen Gaming, gevestigd in Australië, biedt een scala aan spellen aan voor de verschillende operators van over de hele wereld.

Ze zijn van mening dat een spel in de basis goed moet zijn. Deze principes hebben zich al lang bewezen door de tijd heen en hoeven niet nog eens uitgevonden te worden. De spellen van NextGen gaming kenmerken zich door zijn eenvoud en je kunt direct zien dat het een spel is met deze stempel erop.

Zo hebben ze zelfs een eigen feature die met patenten is vastgelegd. Deze feature zul je nergens anders kunnen aantreffen. In dit geval bedoelen we hiermee de “Slide a Wild” feature, waarbij je zelf de wilds mag verplaatsen.

Technologie divisie

Bij deze divisie ontwikkelen ze kant en klare systeemoplossingen voor loterijen, gaming bedrijven, de overheid en private en beursgenoteerde bedrijven.

NYX Social

De spellen van NYX kunnen zowel met een sociaal aspect worden gespeeld als voor echt geld. Door het op Facebook te spelen, kunnen aanbieders van gokspelen voor geld, hun activiteiten promoten. Zodoende om de spelers in de toekomst aan hen te kunnen binden als loyale speler die voor geld speelt.

Bingo Nyx
Bingo NYX Gaming

Wat heeft NYX Gaming Group zoal te bieden aan producten?

Bekijk het aanbod.

Videoslots van Nextgen Gaming

De welbekende online videoslots mogen niet ontbreken. Met hun patenten en eenvoudige videoslots proberen ze een mooie mix aan te bieden en telkens te innoveren. Zo hebben ze enkele bekende slots op hun naam staan, zoals:

  • Doctor Love
  • Medusa
  • Dolphin Reel

Over het algemeen beschikken de meeste videoslots over een mooie mix, welke zich bewezen heeft als geschikt zijnde. Dit zijn features zoals freespins, bonusgames & scatter.

Welke videoslots vind jij leuk?

Loterijen

NYX Gaming Group is een aanbieder van loterijspelen voor overheidsorganen, maar ook privé gokbedrijven. Ze leveren vertrouwde loterijspelen zoals:

  • kraskaarten
  • Keno
  • Minigames (zoals videopoker)
  • Overige spellen (zoals Yahtzee)

Veel plezier tijdens het spelen van de diverse spelen van NYX Gaming!

on air