Stormcraftgames (1)

Stormcraft Studios

StormCraft Studios, een nieuwe naam, jazeker! En daar willen we vanuit Onetime als de kippen bij zijn. Want we worden uiteraard erg vrolijk van nieuwe spelletjes en met name online gokkasten. StormCraft Studios is een onafhankelijke partner van gigant Microgaming, waarmee Microgaming zijn enorme portfolio zal gaan uitbreiden. Zal het StormCraft Studios lukken om net als Microgaming succesvolle slots te maken als Immortal Romance en Avalon? De tijd zal het leren!

Stromcraft Studios
Fortunium Gratis Spelen
Fortunium gratis spelen

Wat is Stormcraft Studios?

StormCraft is een game-ontwikkelstudio, opgericht door een team van kenners uit de industrie. Het bedrijf zit gevestigd in Zuid-Afrika en heeft een missie: het maken van epische game-ervaringen! Zo! En dit maken ze, exclusief voor Microgaming.

Het team achter StormCraft Studios bestaat uit diehard slot-enthousiastelingen. Liefhebbers die ervoor willen zorgen dat jij een game-ervaring krijgt die zijn weerga niet kent. Door de jaren heen heeft het team de nodige ervaring op kunnen doen en weten ze wat spelers leuk vinden.

Het team bestaat uit allerlei talenten die nodig zijn die ene perfecte slot te maken. Van muzikanten tot data-analisten, alles om ervoor te zorgen dat er een innovatieve slot ontstaat.

Hoewel Microgaming met een schuin oog meekijkt naar de ontwikkeling van de slots door StormCraft Studios, is men wel bewust bezig om een eigen stempel te drukken op hun producten. Ze willen geen aftreksels van de al bestaande slots uit de koker van Microgaming

Het allereerste spel werd op 20 juni 2018 gelanceerd en de komende maanden staan er nieuwe productlanceringen gepland met een sterke focus op innovatie en vakmanschap.

Eerste slot: Fortunium

Fortunium was de eerste slot die werd ontwikkeld door StormCraft Studios. Het idee achter deze slot was om er ene te ontwikkelen waarbij ze spelers tegemoet kunnen komen die liever in portretmodus spelen op de mobiele telefoon. Ze hebben het voor elkaar weten te krijgen het spel maximaal weer te kunnen laten geven in die stand, waardoor spelers een prettige spelerservaring krijgen.

De slot zelf heeft 40 winlijnen en het is een spel met 5X5 rollen. Het spel heeft een ietwat sprookjesachtig uiterlijk door de gebruikte symbolen en de sound van deze game sluit daar perfect bij aan.

Het is niet te vergelijken met een doorsnee Microgaming slot, nee dit is totaal iets nieuws.

De slot zelf gaat om het verzamelen van grote prijzen en de mysterie symbolen hebben een grote rol binnen deze game. Het zijn symbolen die veranderen op het moment dat ze landen. Eenmaal geland zie je welk symbool achter het vraagteken verscholen zit.

De booster functie kun je bij iedere spin in-en uitschakelen en zorgt voor een hogere hitfrequentie van de mysteriesymbolen, plus dat de waarde van het symbool hoger is. Hiervoor dien je wel 50% meer dan de oorspronkelijke inzet bij te leggen.

Naast deze features heeft het spel een freespin feature en deze kun je verdienen door drie of meer scatter symbolen te verzamelen. Het hitten van deze scatter symbolen geeft recht op 10 freespins en tijdens deze modus kun je extra freespins verzamelen door scatters te verzamelen, waarbij ieder scatter symbool, recht geeft op een extra freespin.

Wat vind jij van de spellen van deze softwareontwikkelaar?

Mega BIG Win
Mega BIG Win!

Stormcraft Studios: gratis uitproberen

Op de website van StormCraft Studios word je goed op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Voor zoverre heeft de studio enkel één spel uitgebracht, maar als we de verhalen mogen geloven, zit er nog veel aan te komen. De spellen die worden uitgebracht, worden uitgebreid beschreven op de website en ondersteund met foto's en video's. Ook is er de mogelijk om het spel gratis uit te proberen. Waarbij je maar liefst 100.000 credits tot je beschikking krijgt en dus lekker kunt highrollen.

De meeste online casino's geven je ook de mogelijkheid dit spel gratis te kunnen spelen, al is het aantal credits dat je krijgt een stuk minder.

on air