Pokerstars

PokerStars: 's werelds grootste pokersite

Dit casino heeft geen vergunning van de KSA, je mag en moet hier dus niet spelen!

PokerStars – de grootste pokersite ter wereld – is enorm populair onder de poker spelende mensen. In 2001 lanceerde PokerStars de eerste betaalde poker games.

Het van origine in Costa Rica gevestigde bedrijf verhuisde later naar Isle of Man, waar ook Playtech gevestigd zit. Het bedrijf kon daar, in dit gunstige belastingklimaat, haar activiteiten voortzetten. In 2012 nam PokerStars haar rivaal Full Tillt over en ook Party Poker werd eigendom.

Pokerstars viel lange tijd onder het moederbedrijf met de naam Amaya, maar daar is sinds augustus 2017 verandering in gekomen. Amaya veranderde haar naam in The Stars Group.

Pokerstars

Speel poker voor echt geld

Logo GG Poker

GGPoker

Speel online poker
Logo Unibet

Unibet

5x €2 Hexapro tickets + €250 Playtrough bonus

Pokerstars

Voordelen

 • Veel pokermogelijkheden
 • Stabiele software

Nadelen

 • Niet mogelijk om binnen 48 uur na storten uit te betalen
 • Geen chatfunctie
 • Erg onoverzichtelijk
Licentie
MGA, Isle of Man Gambling Supervision Commission, UK Gambling Commission
Opgericht in
2015
Eigenaar
Rational Intellectual Holdings Limited
Betaalmethodes

Algemeen

Licentie
MGA, Isle of Man Gambling Supervision Commission, UK Gambling Commission
Opgericht in
2015
Eigenaar
Rational Intellectual Holdings Limited
Betaalmethodes

Gratis online pokeren bij Pokerstars

Pokerstars heeft geen vergunning voor Nederland en je kunt de site dan ook niet bezoeken. Niet voor echt en niet voor oefengeld. Onderstaande informatie is niet up to date.

Oefengeld

Wanneer je een account opent bij Pokerstars, krijg je direct een klein startkapitaal aan oefengeld. Dit virtuele geld kan worden ingezet om alvast wat te oefenen bij de diverse spelen, of je nu een toernooi wilt spelen of een cashgame.

Wanneer je met oefengeld wilt spelen op de PC, kun je dit binnen de software aangeven door rechts bovenin op ‘oefengeld' te klikken. Op je mobiel klik je op het ‘home' tabblad. 

Wanneer het gratis speelgeld op is, dan zou je kunnen wachten totdat je weer nieuw oefengeld krijgt, maar het kan ook voor een paar dollar worden gekocht.

Voor de echte ‘oefengeld-spelers' is er zelfs een heuse markt, waarbij oefengeld kan worden doorverkocht. Interessant wanneer je vanuit daar voor echt geld wilt gaan spelen en alvast een bankroll wilt opbouwen.

Freerolls

Pokerstars heeft geen vergunning voor Nederland en je kunt de site dan ook niet bezoeken. Niet voor echt en niet voor oefengeld. Onderstaande informatie is niet up to date.

Soms worden er voor bepaalde spelers die aan een toernooi hebben meegedaan of aan bepaalde voorwaarden hebben voldaan, zogenaamde freerolls georganiseerd. Deze toernooien kunnen op ieder moment van de dag plaatsvinden en je kunt er echt geld mee verdienen.

StarsCoin

In feite moet je al voor echt geld hebben gespeeld, alvorens je kunt beschikken over een StarsCoin saldo. Maar beschik je eenmaal over dit saldo, dan kun je ‘gratis' spelen met deze coins.

Je kunt Sit & Go's spelen, maar ook toernooien. Tijdens deze toernooien speel je vaak voor een ticket, waarmee je weer een (satelliet)toernooi kunt spelen.

Pokerstars Storten
Storten bij Pokerstars

Voor echt geld spelen bij Pokerstars

Pokerstars heeft geen vergunning voor Nederland en je kunt de site dan ook niet bezoeken. Niet voor echt en niet voor oefengeld. Onderstaande informatie is niet up to date.

Wanneer je bij PokerStars een account hebt aangemaakt, kan het echte werk beginnen. De optie ‘Kassier' rechts bovenin biedt diverse stortingsmogelijkheden waarmee je account kan worden gevuld.

Alle stortmogelijkheden kennen een minimum van €10,-, behalve voor PaysafeCard, welke een minimum van €8,- kent. Naast deze mogelijkheid zijn er de volgende betalingsmethodes:

Wij kiezen voor onze favoriet Skrill, waarmee via een paar drukken op de knop geld kan worden toegevoegd. Wanneer je hebt gekozen voor een bepaalde betalingsmogelijkheid, onthoudt PokerStars deze en wordt deze voorgeselecteerd voor een volgende keer. Handig!

Is Pokerstars betrouwbaar?

PokerStars maakt gebruik van cryptografische software welke goed beveiligd is. De betalingen die plaatsvinden, lopen via een beveiligde omgeving. Bovendien wordt de software regelmatig van een update voorzien.

PokerStars valt o.a. onder de Maltese wetgeving, waar ook de licentie kan worden teruggevonden voor PokerStars. Deze wetgeving staat bekend om haar strenge toezicht.

Dit betekent ook dat Pokerstars geen licentie heeft voor Nederland. Je mag en kunt er dan ook niet spelen. We kunnen ook niet langer beweren dat ze betrouwbaar zijn zolang ze geen licentie hebben.

Grootste pokersite ter wereld

PokerStars kan worden gespeeld nadat je bent geregistreerd en het programma is gedownload. PokerStars biedt verschillende varianten poker aan, die je op verschillende snelheden kunt spelen.

Je kunt selecteren op langzaam tot aan ‘hyperturbo'. Hiernaast bestaan diverse spelvormen (cash games, toernooien, etc.), zoals hieronder beschreven.

Bij PokerStars blijven ze innoveren om het aanbod aantrekkelijk te houden. Ze bieden een breed scala aan van pokervarianten die kunnen worden onderverdeeld in onderstaande categorieën:

 • Hold'em
 • Omaha
 • 5 Card Omaha
 • Stud
 • Draw-varianten
 • Mixed Games

Aanbod poker

Bekijk het aanbod van Pokerstars.

 

Cash games

Wanneer Cash games wordt aangeklikt, verschijnen een heleboel tafels. Wanneer je een Cash game wilt spelen, moet je allereerst bekijken welke variant poker je wilt spelen en met hoeveel spelers.

Vervolgens klik je de door jou gekozen limiet aan. Er zijn enorm veel tafels beschikbaar, maar mocht je bij een bepaalde tafel willen aansluiten die vol zit, dan kun je je op een wachtlijst laten zetten. De limieten voor de cashgames variëren tussen de 0.01/0.02 – 1000/2000, afhankelijk van het type spel.

Cashgames pokerstars

 

Zoom Poker

Onder het kopje Zoom Poker, kunnen verschillende tafels worden gevonden, waarbij de keuze kan worden gemaakt uit verschillende limieten en spelsoorten.

Zoom Poker is een ideaal spel wanneer je je strategie wilt uittesten. Het leuke aan deze variant op een normale Cash game, is dat je bij iedere fold wordt verplaatst naar een andere tafel. Op deze wijze krijg je bij iedere hand te maken met nieuwe spelers. Een dynamisch spel!

 

Sit & Go

Wanneer je niet al te veel tijd hebt, maar toch even wilt pokeren, dan is een Sit & Go een prima optie. Een Sit & Go is eigenlijk een klein toernooi. Je kunt dit voor verschillende types poker spelen, op verschillende limieten en met verschillende aantallen spelers. Of je nu heads up wilt gaan of met zes man aan tafel wilt zitten, het keuzeaanbod is enorm!

 

KO

KO staat voor knock-out. Net als bij het boksen kan een speler eruit worden gespeeld, wat een knock-out wordt genoemd. Het aardige aan dit speltype is dat direct geld wordt uitgekeerd voor het uitschakelen van een speler.

Naast de betaling voor een uitgeschakelde speler, kan ook geld worden verdiend door jezelf in het prijzengeld te spelen. Hoe hoger je in het prijzengeld komt, hoe meer geld je zult ontvangen.

 

Klok

Onder het mom ‘beat the clock', wordt tegen een aantal spelers gespeeld en de klok verslagen. Voorafgaand aan dit korte toernooi, kies je een tijdsduur, het aantal spelers en de buy-in. Speel je je door de tijd heen, dan krijg je aan het einde van de rit je overgebleven fiches in geld uitgedrukt.

Pokerstars Klok

 

Toernooien

Onder toernooien kunnen alle denkbare variaties toernooien worden teruggevonden. PokerStars beschikt over een enorm aanbod pokerspelen, waardoor iedereen terecht kan met elke portemonnee.

Dat via een zoekscherm verschillende opties kunnen worden aangeklikt, zodat alles kan worden gefilterd, verhoogt het gebruiksgemak.

 

Evenementen

Een van de belangrijkste online poker toernooien – de WCOOP – vindt plaats via PokerStars. Deze online wereldkampioenschappen zijn wereldberoemd. Je kunt hier als speler aan deelnemen en jezelf kwalificeren middels satelliet toernooien.

Naast dit evenement, bestaan diverse andere evenementen waaraan je als speler kunt deelnemen. Een voornaam evenement is bijvoorbeeld de Sunday Millions.

 

Live

PokerStars heeft een heel handig overzicht gecreëerd waar in een oogopslag kan worden gezien welke live toernooien plaatsvinden per continent.

Voor deze toernooien kun je jezelf inkopen, maar ook kwalificeren via PokerStars. Dit laatste is ontzettend populair, vooral omdat je via een lage instap jezelf kunt opwerken naar zo'n felbegeerd toernooiticket.

 

VIP Club Pokerstars

De VIP Club van PokerStars is een alom geprezen club vanwege zijn enorme loyaliteit. Als speler speel je automatisch mee voor StarCoins, waarmee je van alles kunt doen. Als speler start je als bronzen lid.

Hoe meer je speelt, hoe hoger je status wordt en hoe meer coins je zult verzamelen. Het hoogste level is ‘supernova'. Met de gespaarde StarCoins kunnen in de vip-winkel allerlei prijzen worden gekocht. Van een sweater tot een inschrijving voor een toernooi, het is allemaal mogelijk!

 

Onze beoordeling van Pokerstars

Bekijk wat wij vinden van deze pokersite.

 

Simpel registratieproces

Om PokerStars te kunnen spelen, dient eerst de software te worden gedownload. Nadat de software is gedownload, wordt een inlogscherm zichtbaar. Rechts onderin bestaat de mogelijkheid een Stars account te open.

Je hoeft hier enkel een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Wanneer je dit hebt gedaan, ben je gelijk ingelogd. De resterende gegevens kunnen later worden ingevuld. Dit is noodzakelijk wanneer je iets wilt laten uitbetalen.

 

Breed pokeraanbod

PokerStars is de grootste pokersite ter wereld. Het aanbod is enorm en ze blijven innoveren met nieuwe leuke toevoegingen. Het aanbod aan Cash games en toernooien is het belangrijkste voor deze site en dat zie je terug in de enorme variatie in het aanbod. Je kunt bij PokerStars al met een hele lage buy-in spelen, maar je kunt hier ook goed terecht als highroller.

 

Gebruiksvriendelijkheid op alle apparaten

PokerStars is altijd en overal bereikbaar. Je kunt PokerStars onderweg spelen in de trein door de app voor de mobiel of tablet te downloaden. Deze is beschikbaar voor Android en voor iOs. Deze app werkt uitstekend en erg snel.

De software die je gebruikt voor PokerStars dient wel te worden gedownload en moet regelmatig worden voorzien van een update. Wanneer je de software voor de PC downloadt, beschik je over het meest complete pakket aan mogelijkheden.

Wanneer de software wordt geopend, verschijnen een heleboel mogelijkheden die wellicht in het begin wat afschrikken. Zo is het erg handig dat je via allerlei filters de juiste game kunt kiezen, zonder dat je daar lang naar hoeft te zoeken.

 

Klantenservice is redelijk

De klantenservice kun je enkel bereiken via een contactformulier via ‘help'. Het valt op dat er enkel contact kan worden opgenomen via een contactformulier. Het schijnt dat deze vragen 24/7 worden beantwoord. Het antwoord wordt als het goed is ontvangen per mail.

Wij namen uiteraard de proef op de som om te kijken of er direct op vragen wordt geantwoord. Uiteindelijk ontvingen we een dag later dan beloofd een e-mail terug. Hierin stond te lezen dat de snelheid van antwoorden omhoog zou gaan indien de e-mail in het Engels was verstuurd. Het antwoord dat we ontvingen, was in het Nederlands geschreven. Netjes!

We missen bij PokerStars echter de mogelijkheid om te chatten, wat toch wel de beste manier is om direct antwoord te krijgen. Daarnaast ontbreekt de mogelijkheid om te kunnen bellen. De PokerStars website beschikt over een uitgebreid overzicht FAQ, wat dan weer een pluspunt is.

 

Bonussen bij Pokerstars

Wanneer je bij PokerStars een eerste storting doet, kun je tot €600,- erbij krijgen. Dit mag je in meerdere keren voldoen.

Naast een eerste welkomstbonus biedt Pokerstars met enige regelmaat mooie casino bonussen aan. Zo kan soms random een bonus worden gewonnen tijdens het spelen van Cash games.

Daarnaast wordt gepoogd nieuwe spelers aan te trekken voor de nieuwere games bij PokerStars. Dit pakken ze veelal aan door hierbij bonussen toe te kennen.

 

Eenvoudig uitbetalen

Bij PokerStars is het niet mogelijk om binnen 48 uur na storting een uitbetaling te laten plaatsvinden. In de pop-up zie je dat men dit doet om fraude te voorkomen. Wij zelf vinden het jammer, aangezien je gewoon zo snel mogelijk je centen wilt hebben.

Na deze 48 uur kregen we dan toch de mogelijkheid om uit te laten betalen via Skrill. Dit was met een druk op de knop geregeld. Ook kun je eventuele uitbetalingen cancelen, mocht je verder willen spelen.

Het geld wordt dan teruggezet in het account. Mocht je toch anders willen en je bijvoorbeeld wel wilt storten, maar niet de uitbetaling wilt terugstorten, dan biedt PokerStars ook deze mogelijkheid.

Wat vind jij van Pokerstars?

Veelgestelde vragen over Pokerstars

Kun je winstgevend spelen bij PokerStars?

Het is niet meer zoals vroeger. Tegenwoordig is het maar voor een handjevol mensen weggelegd winstgevend te pokeren.

Is PokerStars in Nederland verboden?

Je mag als Nederlander niet pokeren bij Stars. In de toekomst mag dit wel, wanneer de wetgeving dit toelaat. Vooralsnog ziet het er naar uit dat er in 2022 legaal gepokerd mag worden in Nederland bij PokerStars.

Moet er belasting worden betaald over pokerwinsten?

Nee, PokerStars heeft reeds belasting afgedragen. Spelers hoeven daarom niet nog eens kansspelbelasting te betalen.

Moet je jezelf legitimeren als je een account aanmaakt bij Stars?

Ja, nu en in de toekomst (vanaf opening kansspelmarkt in Nederland) moet je jezelf legitimeren. Je moet kunnen aantonen dat jij bent wie je zegt die je bent.

Is PokerStars rigged?

Nee, deze pokerroom is niet rigged. Veel mensen roepen dit, maar dit is absolute nonsens. Het is eerlijk en er zijn instanties die dit controleren. Veelal roepen spelers dat het rigged is, omdat ze van mening zijn dat bepaalde kaarten niet moeten kunnen vallen. Dit is wat mensen onthouden.

Kun je pokeren via een app?

Ja, ook PokerStars heeft een app voor IoS en Android gebruikers. Op het moment dat het legaal is in Nederland, kun je deze app downloaden en gebruiken.

Waar kun je de handgeschiedenis bekijken?

De handgeschiedenis kun je zowel in PokerStars zelf terugvinden, alsook op je computer (C:\Program Files\PokerStars\HandHistory). Via desktop kun je er als volgt komen: Tools, History & Stats, Get Hand History. Via mobiel via deze route: in het menu (Android) of (iOS): Settings & Tools, Requests, Hand History.

Kun je PokerStars op de iPhone spelen?

Ja, je kunt PokerStars ook op de Iphone openen. Daar heb je de app voor nodig, welke je via de website van Stars kunt downloaden.

Kun je PokerStars met een HUD spelen?

Ja, het is mogelijk om te pokeren met behulp van een HUD. Op PokerStars wordt aangegeven met welke programma's je kunt spelen. Onetime is fan van: Hold'em Manager 3 & PokerTracker.

Kun je je account opzeggen bij PokerStars?

Je kunt je account volledig op laten zeggen. Indien je als reden opgeeft dat je een probleem hebt, kun je ook niet meer een account openen.

Wat is de rake bij PokerStars?

De rake bij de cash games is tussen de 3,5% – 5%: dit is afhankelijk van de limiet die je speelt. En de max cap is €0,30 op de laagste limiet en €5,00 op de hoogste limieten.

Bestaat er zoiets als een PokerStars casino bonus?

Ja, in het casino van PokerStars kun je een deposit bonus krijgen tot maximaal €1500,00.

Wat is de minimale deposit (storting) bij PokerStars

De minimale storting is een tientje. Uitbetalen kan pas vanaf €20,00. Overigens moet je 48 uur wachten om een uitbetaling te kunnen voltooien, nadat je een storting hebt gedaan.

Hoe lang duurt een uitbetaling bij PokerStars

Je moet sowieso 48 uur wachten om een uitbetaling te kunnen doen, nadat je hebt gestort. als je geverifieerd bent, kan het tot 48 uur duren, voordat je uitbetaling op je bankrekening staat.

on air