Gold Vault Roulette

Gold Vault Roulette

Gold Vault Roulette wordt binnenkort toegevoegd aan de revolutionaire reeks casinospellen van Evolution. Hoewel dit gloednieuwe spel nog niet is uitgebracht, zijn er al enkele details naar buiten gekomen, die een beeld geven van wat je als speler kunt verwachten. Onetime vertelt je alle bekende details die over dit spel zijn uitgebracht. 

Transpareng BG TG door Frank Kruit
op 23 mei 2023 - laatste update: 31 oktober 2023
Gold Vault Roulette

Gold Vault Roulette

Gold Vault Roulette
Onetime's oordeel
3/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Evolution
Max. vermenigvuldiger
500x
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,10

Voordelen

  • Eenvoudig te begrijpen voor als je het roulettespel kent
  • Minder volatiel

Nadelen

  • Haalt het waarschijnlijk niet bij de populariteit van Lightning Roulette
Evolution Logo
Kraak Jij De Kluis

Gold Vault Roulette speluitleg

Gold Vault Roulette belooft een unieke mix te worden van traditioneel roulette met extra bonusfuncties en een gouden kluis-thema. Dit spel neemt je mee op een luxueus avontuur, waarbij elke draai van het wiel kan leiden tot ongekende winsten.

Het basisconcept van het spel blijft trouw aan het klassieke roulette. Het roulettewiel heeft nummers van 0 tot en met 36, en spelers kunnen inzetten plaatsen op een enkel nummer, verschillende groepen nummers, de kleuren rood of zwart, of of het nummer even of oneven is.

Maar Gold Vault Roulette gaat verder dan de standaard roulette-ervaring.

Kraak de kluis

Gold Vault Roulette introduceert een gloednieuw element in de traditionele roulette-ervaring: de toevoeging van een gouden kluis en goudstaven. Deze innovatie maakt het spel niet alleen visueel aantrekkelijker, maar biedt je ook nieuwe manieren om te winnen.

Nadat de live dealer de bal in het roulettewiel laat draaien, komen er vier kluisdeuren in beeld. Deze kluizen openen zich om één of meerdere goudstaven te onthullen. Aan het einde van de speelronde maak je kans op het winnen van het totale aantal goudstaven dat zichtbaar is in de vier geopende kluizen.

De waarde van deze gewonnen goudstaven komt overeen met je straight up bet-inzet. Stel dat je bijvoorbeeld €2 hebt ingezet op een enkel nummer en de bal landt op dat nummer, dan win je minimaal één en maximaal twintig goudstaven. Elk van deze gewonnen goudstaven heeft een waarde van €2, wat overeenkomt met je initiële inzet.

Maar de goudstaven zijn meer dan gewoon een prijs, ze functioneren ook als multipliers. Je kunt de gewonnen goudstaven inzetten op elk nummer dat je kiest. Als de bal op dat nummer landt, win je.

Het wordt nog spannender als het winnende nummer ook een goudstaaf heeft. In dat geval wordt de waarde van de multiplier toegevoegd aan je winst. Het is belangrijk om te vermelden dat deze goudstaven alleen kunnen worden gewonnen met een straight up bet.

Presentator Gold Vault Roulette

Hoe speel je Gold Vault Roulette?

In termen van hoe je Gold Vault Roulette speelt, zou het vrij eenvoudig moeten zijn voor iedereen die bekend is met live roulette. Je zet in op het nummer, de kleur of de groep nummers waarvan je denkt dat de bal op zal landen na het draaien van het wiel.

Maar vergeet niet om ook de 'gouden kluis' in de gaten te houden - die zou wel eens de sleutel tot grote winsten kunnen zijn. Belangrijk hierbij is wel om op hele nummers in te zetten om kans te maken op die extra prijzen. 

Wat vindt Onetime?

Hoewel we nog niet alle details kennen, is het duidelijk dat Gold Vault Roulette een spannende nieuwe toevoeging zal zijn aan het aanbod van Evolution. We kunnen niet wachten om te zien hoe deze 'gouden kluis' functie het spel zal verrijken en een extra laag aan het bestaande spel roulette zal toevoegen.

Onetime zal binnenkort een uitgebreide review van Gold Vault Roulette publiceren. We zullen diep graven om alle geheimen van de gouden kluis te onthullen en te zien hoe deze het traditionele roulettespel verandert. Dus houd Onetime in de gaten voor de meest uitgebreide en gedetailleerde analyse van Gold Vault Roulette zodra het uitkomt!

Veelgestelde vragen over Gold Vault Roulette

Is Gold Vault Roulette vergelijkbaar met Lightning Roulette?

We verwachten dat spelers die bekend zijn met Lightning Roulette niet super verrast zullen zijn door deze variant. Dit komt omdat ze het concept reeds kennen.

Grootste verschil zit hem in de volatiliteit van deze variant, waardoor je meer, maar kleinere prijzen kunt winnen. Dit spel is dan ook ideaal voor spelers die op zoek zijn naar minder hoge prijzen, maar wel vaker vallende prijzen.

Hoeveel bonusspellen heeft Gold Vault Roulette

Gold Vault Roulette komt naar alle waarschijnlijk met één bonusspel. Dit betreft de kluis die vol zit met roulette plezier. 

Hoeveel verdien je met een straight up bet?

We verwachten dat je bij dit spel 30x je inzet in het reguliere spel krijgt uitbetaald, vergelijkbaar met Lightning Roulette. 

on air