White Kingg Kopie E1475930901333

White King: videoslot van Playtech

In de zoektocht naar de beste online videoslot, konden de videoslots van Playtech niet ontbreken. Maar wat bleek? Deze zijn niet al te makkelijk te vinden voor de Nederlandse speler.

In de zoektocht naar de beste online videoslot, konden de videoslots van Playtech niet ontbreken.

Onze eerste Playtech videoslot die we van een review voorzien heeft de naam White King.

White Kingg Kopie E1475930901333
Winlijnen White King
Winlijnen White King

Verstelbare winlijnen bij deze videoslot White King

Direct een pluspunt als we merken dat we de winlijnen naar onze smaak kunnen aanpassen, met zowel een plus als een minknop als een slider die je eenvoudig omhoog of omlaag kan schuiven. Tevens is het voordeel van de verstelbare winlijnen dat je de inzet zo ook kan minimaliseren tot wel 1 cent per druk. Hier worden we vrolijk van.

Wat wel wat minder overzichtelijk oogt zijn de inzetranges. De knoppen waarop het staat zijn voorzien van een moeilijker leesbaar typografie. Afijn, we weten onze weg te vinden en we verstellen de inzetrange om zo onze eerste indrukken te krijgen van deze videoslot.

White King

White King
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Playtech
Uitbetalingspercentage
90,05%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,01
Maximale inzet
€ 16
Aantal winlijnen
40
Playtech
White King Voorkant Kopie
White King videoslot

Eenvoudig uiterlijk en geluiden bij deze Playtech videoslot

Wanneer we de videoslot een spin geven, valt het direct op dat de rollen erg traag draaien. Hier worden we over het algemeen niet echt vrolijk van. Gelukkig treffen we een turbo versie aan, waarbij we niet echt het idee hebben, dat het wat uitmaakt. Maar we geloven het wel en spelen rustig door om ons oordeel te kunnen vellen over onze eerste Playtech videoslot ever!

De afbeeldingen zijn voorzien van de welbekende letters die we ook in een pak kaarten aantreffen. Daarnaast vinden we wat leeuwen terug en een verdwaalde vogel. Al met al wat saai. Tel daar de muziek bij op die je ook kunt aantreffen tijdens een sessie mediteren en dan kunnen we concluderen dat deze slot niet echt een verassing bezorgt.

Hier hadden we wel op gehoopt daar we er best wat moeite in hadden gestoken een slot te mogen spelen van Playtech.

We raken de freespins aan en een tweetal retriggers!

Na een kleine tien minuten spelen treffen we eindelijk de freespins. We moesten en zouden deze te zien krijgen. Misschien kreeg het spel daardoor wel de gewenste boost. De gewenste boost kregen we uiteindelijk, maar dan in de vorm van twee keer een retrigger, waardoor wel uiteindelijk 15 gratis spins mochten krijgen. Overigens kun je deze freespins krijgen door het freespin symbool te krijgen op de tweede, derde en vierde rol van deze game.

Als we even later nog eens de specificaties van deze videoslot bekijken, treffen we ook nog eens een vrij laag uitbetalingspercentage van 90%. Daarmee ligt deze videoslot een stuk lager dan zijn concurrenten bij Yggdrasil en NeTent als voorbeelden. Neemt niet weg, dat dit alsnog een leuk percentage is. Onze keus zal het niet zijn in ieder geval.

Meepraten over online slots

Conclusie videoslot White King van Playtech

Wat ons positief opvalt, is dat er kan worden gekozen om de winlijnen te bepalen en daarbij een hele lage inzet te kunnen plaatsen.

Helaas kon deze videoslot van Playtech ons niet echt bekoren door het wat saaie uiterlijk en de spanning die wat achterblijft.

Onlangs is gebleken dat Holland casino online gaat in samenwerking met Playtech. We hopen dat Playtech op de proppen komt, met een beter aanbod dan deze slot.

on air