All In Fortune

De All-In Fortune promotie bij GGPoker

GGPoker heeft een nieuwe promotie genaamd "All-In Fortune" gelanceerd, beschikbaar in het spel All-in or Fold. Maar wat houdt All-In Fortune precies in?

All-In Fortune is een jackpot die gekoppeld is aan elke AoF-tafel (behalve de featured tafels). Telkens wanneer een speler all-in gaat, heeft die speler de kans om de jackpot te winnen.

Armijn geplaatst in Casino Spellen door Armijn Meijer
op 20 april 2024
laatste update: 20 april 2024
All In Fortune

Ontdek hoe de All-In Fortune jackpot te kraken

Hoe werkt het precies? Telkens wanneer er een all-in plaatsvindt, begint de jackpot te schudden. Met elke all-in gaat de jackpot een stap dichter bij het openbreken! En het mooie is, je hoeft niet eens de hand te winnen om de prijs te claimen. Zelfs als je verliest, maak je nog steeds kans om te winnen.

Maar hoe win je dan? Als je de All-In Fortune jackpot kraakt, rollen er munten uit en ontvang je direct je prijs. En elke keer dat je de pot kraakt, maak je kans op een enorme beloning. Je kunt zelfs een MEGA FORTUNE winnen bij online poker.

Doe mee met de All-in Fortune promotie

Logo GG Poker

GG Poker

€100,- in beloningen of tot €250,- stortingsbonus
Aof Ggpoker

Ontdek de omvang van de All-In Fortune prijzen

En hoe groot zijn die prijzen eigenlijk bij GGPoker? De grootte van elke All-In Fortune wordt bepaald door een combinatie van toeval en de buy-in van het spel. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de mogelijke beloningen.

Maar wat is die Mega Fortune waar iedereen het over heeft? Elke keer dat je een All-In Fortune prijs wint, maak je kans op het winnen van een Mega Fortune, een enorme jackpot prijs. Deze Mega Fortunes kunnen prijzen van honderden Big Blinds opleveren, met de grootste prijs die wel tot $20.000 waard kan zijn.

En hoe kom je erachter wie er heeft gewonnen? Je kunt een lijst met recente winnaars bekijken in de spelclient door simpelweg op het All-In Fortune icoon te klikken. Ook kun je je eigen All-In Fortune overwinningen bekijken in je PokerCraft handgeschiedenis en in je saldohistorie.

Maar waar komen al die prijzen eigenlijk vandaan? Nou, de buy-ins bevatten een vast bedrag dat bijdraagt aan de jackpot pool.

Wat vindt Onetime

De All-In Fortune promotie bij GGPoker is een super creatieve actie voor gokgeile pokerspelers die van snelheid houden en verrassingen. Dit heerlijke format wordt aangeboden door de grootste online pokerroom ter wereld, met een vergunning in Nederland - iets wat we niet kunnen zeggen over PokerStars. Het is een spannende kans voor spelers om groots te winnen en te genieten van een eersteklas pokerervaring.

on air